Skocz do zawartości

[Okulary] ALPINA TWIST FOUR VL+

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, szukam opinii na temat ww. okularów. W tej półce cenowej nie są one najbardziej popularne stąd braki w recenzjach użytkowników.

Jak spisują się w terenie w słoneczny dzień w otwartej przestrzeni, jak to wygląda w mieście?

To samo w nocy szczególnie w warunkach kiedy światło odbija się od gruntu. Jak sprawuje się system fogstop w tych okularach?

Ogólnie czy cena 250zł za ten egzemplarz jest ceną adekwatną w stosunku cena/jakość?

Pozdrawiam

Alpina robi fajne i dobre okulary. Nie piszesz konkretnie o jaki model chodzi bo TWIST FOUUR to kilka rodzajów jest. Daj link , swoja drogą to nie znalazłem  nigdzie w teh cenie. Chyba, że jakąś promocję masz gdzieś u siebie. Biorąc pod uwagę, że ceny zaczynaja sie od prawie 300 zł to 250 wydaje się fajną ofertą/

Chodzi mi dokładnie o ten model:

http://www.bikeman.pl/okulary-alpina-twist-four-vl-kolor-black-matt-szk,3,17844,10148

Obecnie korzystam z kasku alpiny jestem bardzo zadowolony chociaż to dopiero pierwszy sezon, mimo to komfort jazdy jest nie do opisania, więc gdyby okulary spisywały się podobnie było świetnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...