Skocz do zawartości

[Okulary] ALPINA TWIST FOUR VL+

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, szukam opinii na temat ww. okularów. W tej półce cenowej nie są one najbardziej popularne stąd braki w recenzjach użytkowników.

Jak spisują się w terenie w słoneczny dzień w otwartej przestrzeni, jak to wygląda w mieście?

To samo w nocy szczególnie w warunkach kiedy światło odbija się od gruntu. Jak sprawuje się system fogstop w tych okularach?

Ogólnie czy cena 250zł za ten egzemplarz jest ceną adekwatną w stosunku cena/jakość?

Pozdrawiam

Napisano

Alpina robi fajne i dobre okulary. Nie piszesz konkretnie o jaki model chodzi bo TWIST FOUUR to kilka rodzajów jest. Daj link , swoja drogą to nie znalazłem  nigdzie w teh cenie. Chyba, że jakąś promocję masz gdzieś u siebie. Biorąc pod uwagę, że ceny zaczynaja sie od prawie 300 zł to 250 wydaje się fajną ofertą/

Napisano

Jeśli chodzi o te okulary to miej na uwadze, że nie są w 100% transparentne. Zawsze są troszkę przyciemnione na ~10-15%

Tym lepiej dla mnie :)

Oba to to samo , różnica to tylko kolor oprawek.

Tak też myślałem. Dzięki Tomek.

Napisano

Nie użytkowałem żadnego modelu z tych podanych, ale patrząc po po fotach wybrałbym Alpine - szkła zachodzą bardziej na boki i lepiej będą dolegać do twarzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...