kalwaj Napisano 1 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Cześć Obecny Triban 500 ma osprzęt microshift, jest to mniej więcej odpowiednik której grupy shimano? claris czy słabiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 1 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Gdyby miał odpowiednik w Shimano to daliby Shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalwaj Napisano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 skoro taka kicha to zbieram na 520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 1 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Poczytaj tematy na forach szosowych. Micrishift nie zbiera wcale złych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 2 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 miałem tribana 500 na microshift i polecam , poziom claris lub sora według mojej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabiron Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Mam triban 500 i używam przerzutki działają sprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_chorz Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Hejka, Jestem tu nowy ale zainteresował mnie ten temat ponieważ noszę się z kupnem Triban'a i mam sporą rozterkę 500 czy 520 wiadomo kwestie Schimano czy Microshift spędzają mi sen z powiek przed zakupem. Czy znajdzie się ktoś kto w miarę szczegółowo będzie potrafił rozpisać różnicę pomiędzy nimi? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Microshift kompatybilność: http://www.microshift.com.tw/product_road.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.