Spiderjo Napisano 1 Lipca 2016 Napisano 1 Lipca 2016 Witam, mam taki problem, że pancerze linek przetarły mi ramę pod kierownicą da się to jakoś wypełnić/zakryć ? Za późno zorientowałem się, że się trze i nie zabezpieczyłem tego naklejkami bezbarwnymi.
Gość Napisano 1 Lipca 2016 Napisano 1 Lipca 2016 Tylko spray, ale nie warto bo będzie to wyglądało źle
przemogg Napisano 1 Lipca 2016 Napisano 1 Lipca 2016 Kombinowanie i poprawianie da efekt odwrotny do zamierzonego. Naklejka bezbarwna lepiej późno niż wcale a jeśli już chcesz to zamaskować to raczej też naklejka ale z jakimś napisem/grafiką itp. o ile masz na myśli tylko aspekt estetyczny bo samej ramie aluminiowej nawet jak masz starcie lakieru nic nie powinno się stać pod wpływem deszczu itp.
Gość Napisano 1 Lipca 2016 Napisano 1 Lipca 2016 Tak jak pisze kolega, zaklej żeby nie ścierało dalej i tyle. Ja też na początku dostawałem piany jak powstała nowa ryska czy otarcie, teraz mam to w pupie i szczerze mówiąc to czerpię większą radość z jazdy bo nie przejmuje się że wpadnę w krzaki itd
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.