Pidzej Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Ja gram w WoWa i czekam rzecz jasna na dodatek Legion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker33 Napisano 22 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Ja planuję popykać w Far Cry Primal, ale ostatnio kiepsko z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Ja planuję popykać w Far Cry Primal, ale ostatnio kiepsko z czasem. U mnie kiepsko ze sprzętem a też chciałem. W FC 4 przy 800x600 i wszystko na minimum miałem do 50 FPS. Primal ma niby te same wymagania ale już się nie porywam bo pewnie nie warto z moim sprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 22 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Widzę że większość strzelanki preferuje. Teraz jest lato to mój PC odpoczywa bo szkoda pogody Ja ogólnie uwielbiam całą serię "Dark Souls" i jak tylko zaczną się dni robić krótkie i zimne będę męczył trzecią odsłonę . Wiedźmin 3 zrobił na mnie ogromne wrażenie i również zimą albo jeszcze jesienią przymierzam się do dodatku "Krew i wino. No i nieśmiertelne dla mnie "DayZ" - klimat tej gry nieważne w której odsłonie (najpierw mod do ArmA2, potem mod do ArmA3 a teraz niezależny wiecznie early access "StandAlone") zwala mnie z nóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Wiedźmin 3 zrobił na mnie ogromne wrażenie i również zimą albo jeszcze jesienią przymierzam się do dodatku "Krew i wino. Coś mi się obiło , że będzie jeszcze "Janusze i cebule". Był screen na gry online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 CoD2 Multiplayer, do dziś na serwerach po nawet 30 osób. Gra ponadczasowa i można grać na średnich i wyższych detalach na laptopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Coś mi się obiło , że będzie jeszcze "Janusze i cebule". Był screen na gry online. Coś mi się obiło o oczy Mogło by być ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Gra ponadczasowa i można grać na średnich i wyższych detalach na laptopie. Możesz grać, a nie można. Ja bez problemu gram w GTA 5 na laptopie Laptop laptopowi nierówny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Jak już tak dyskutujemy to ja w gta v na pc miałem na minimum w 800x600 koło 40 - 50 klatek. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalahiro Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Ja grywam w ETS ,mody czynią cuda,ATS również już mam za sobą.Wiedźmin cała seria,mass effect cała seria.Far cry primal niezły,pierwsza gra z tej serii która mi się podoba.Przymierzam się do gta V,ale coś się nie mogę zebrać do zakupu,boję się chyba że mnie pochłonie jak mass effect czy wiedźmin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 GTA V nie wciąga , fabułę skończysz w tydzień a reszta to zabawa dla chętnych. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalahiro Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Czyli gra nie warta swojej ceny?Nie wiem czy masz porównanie do far cry primal?Dla mnie fr przy 40% zaliczenia gry strasznie powtarzalny,nie zaskakujący niczym poza ciekawym wykonaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 GTA jest bardziej nastawione na multi, mnie akurat takie coś nie satysfakcjonuje więc dla mnie słabo. Nie wiem jaka jest teraz cena , ale ja kupiłem na ps3 uzywke za chyba 120 zl i to jeszcze jest do przełknięcia. Sama fabuła nie jest najgorsza , ale jednak krótka. Jak sobie przypomnę San Andreas w którym spedzalo się kupę godzin to słabo to wygląda. Można za to ciekawie się pobawić na multi i innych takich. Nie wiem czy są jakieś dema czy coś , ale lepiej według mnie sprawdzić sobie tą grę przed zakupem bo ja się zawiodłem jak po tygodniu zabrakło fabuły . Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 SW Battlefront z dodatkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 W 800x600 GTA V nie może wciągać, ale przy 1920x1080 już jest na to szansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 W 800x600 GTA V nie może wciągać, ale przy 1920x1080 już jest na to szansa. W 800x600 grałem na pc , przeszedłem i tak dalej ale na ps3 też przeszedłem i też średnio. Po za tym liczyłem na dłuższe Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mo2 Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Hej. Czy ktoś tu posiada Phenoma II x4 945 ? Obecnie mam Athlona II x3 450 i zastanawiam się nad kupnem Phenoma jako, że nic mocniejszego do mojej płyty nie włożę. Grafika to R6850 z perspektywą na gtx960. Ogólnie , czy jest sens wymieniać athlona na phenoma ? Przyrost 5-10 fps będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Ja bym na Twoim miejscu rozważył wymianę mobo. Wzrost będzie , ale jednak teraz ten "przemysł" szybko idzie do przodu jak chodzi o wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mo2 Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Mobo + i5 to taki sam wydatek co phenom + gtx 960 . Myślę , że druga opcja da większego kopa mając do dyspozycji 1k pln ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 No tak , tylko i5 nic Ci nie da jak zostawisz obecną kartę czyli teoretycznie lepsza opcja to phenom i gtx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mo2 Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Phenom już na pokładzie. Przyrost to jakieś 15fps w stosunku do athlona w Mad Max'ie na wysokich ustawieniach. Następny upgrade to gtx1060 (dziwny temat, 1060 jest w cenie 960...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Co niby dziwnego w cenie GTX960 i GTX1060? GTX960 są tylko w obiegu te, który się nie sprzedały, a nowa karta z takim samem oznaczeniem wydajnościowym kosztuje z reguły tyle co jej poprzednia wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karep Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Hej, A Wy macie w to GTA V 100%? pzdr! Sent from my A 9+ using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.