Marcin44 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 W jakie gry gracie w tym roku ? Ja czasem grywam w BF 4, a czekam na Mafię 3 oraz BF 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 U mnie już sprzęt nie bardzo pozwala , także męczę starsze tytuły. Na mafie czekam ale pewnie nie pogram I3-540 GTS 450 1 gb ddr3 OC 825 / 775 4 GB hyper X Męczę: ATS Skill Car Mechanic 15 Modern Warfare 4 NFS Rivals Splinter Cell Black List Splinter Cell Chaos teory Broken Sword 4 Blodline uśpione zło Layers of fear Dishonored Mafia I (kilka razy już przeszedłem , podobnie jak dwójkę) The watchmaker - ostatnio nie , ale mam plan wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Przeważnie Counter-Strike: Global Offensive Jakiś czas temu Aion, Archeage i Lineage 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Teraz głównie gram w cs:go Kiedyś grałem w Battlefield 3 i 4 Na żadne nowości nie czekam bo mój sprzęt raczej ich nie uciągnie chociaż jest dość mocny... Lenovo z710 (i7 2,5ghz i 8g ram, geforce m840 2gb) W Wiedźminie 3 na niskich mam 15-25fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 W Wiedźminie 3 na niskich mam 15-25fps Podobnie do mnie. Bf-y też wymęczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Czekam na No man's Sky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 World of WarPlanes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Lineage 2 naprawdę to jeszcze istnieje i są serwery na których można pograć? Wow! Grałem w to zaciekle w liceum i później prawdopodobnie jeszcze na pierwszym roku studiów, czyli jakieś 8/9 lat temu. Świetna gra. U nas w domu jest Xbox One, który jest włączany częściej zimą, niż latem. Teraz sobie odpoczywa Ja uwielbiam Tomb Ridera i Forzę z pominięciem Horizon. Czekam na zimowe dni, żeby zacząć Wiedźmin Dziki Gon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 1 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Pixon są oficjalne serwery jak i prywatne. Natomiast zmieniło się w tej gierce niemal wszystko. Nie da się jej porównać do wersji Interlude czy nawet Gracia. Gra świetna ale najgorsze to ustawki na Raid Bossy po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Raid Bossy po nocach Czyli jednak nie wszystko się zmieniło Nie mamy na tyle mocnego komputera po 9 latach, żeby porywać się na te nowe odsłony Lineage widzę. Ponad to: czas, czas którego ciągle mało na inne ciekawsze rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nozaki Napisano 1 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Czy gry na telefon też się liczą? Bo na odpalanie komputera po pracy nie mam już ani siły, ani ochoty. Zagrałem kilka razy w Age of Wonders 3, bo na więcej czas nie pozwala. Rewelacja. Pod każdym względem lepsze od Heroes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrQ Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Mi chwilowo bf3 się znudził. Trochę w cs:go, ale aktualnie teraz przechodzę max payne 3 i chce na promocji steam kupić symulator wyścigów. Rozważam rfactor2 i asseto corse. Ten pierwszy właśnie pobrałem demo, a w tego drugiego grałem trochę wcześniej i mi się podobało. Brakowało mi tylko zmiennych warunków atmosferycznych. Może ktoś z was mi poradzi co wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepelito Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Myślałem że CS GO to domena tylko dzieciaków (aktualnie) . Sam też gram, w sumie to grałem. Od miesiąca prawie nie uruchamiam . Zacząłem Wiedźmina II (o trójce mogę pomarzyć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 No ja w CSa nie gram już jakieś pół roku, gra jest świetna, ale ciągłe wyzwiska, trolle, haxy... koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Dlatego w CS'a to trzeba grać rankedy ze znajomymi. Może ktoś ma ochotę popykać czasem? Moja ranga to Gold 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepelito Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Też mam Gold 4 Tyle że mi ranga wygasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miskaa Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Ja w Wiedźmina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastershake Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Grał ktoś w tego ostatniego Tomb Raidera? Zstanawiam się czy czekać na premierę na PS4 czy brać teraz na X360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Ja grywam czasami w ceesa, oczywiście GO ranga gold 4/ mg1, do tego trochę czwartej odsłony butterfielda, ale mam za słaby procesor bf1 na pewno nie kupię bo mi się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Ostatnio nie gram praktycznie wcale, ale chętnie zagrałbym w całą serię Company of Heroes, bo moim zdaniem najlepsza strategia II WŚ. Również chętnie zobaczyłbym Mafię III jednak na laptopie raczej nie pogram W co nie mogę zagrać to oglądam na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 O ku~~ Mafia III?Dzięki wielkie! To się GTX 970 nie będzie nudził jak wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Ja tam zawsze wierny klasyce, jak ktoś starszej daty to pewnie też popyka https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Ja tam zawsze wierny klasyce, jak ktoś starszej daty to pewnie też popyka https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games Ostatnio postawiłem sobie virtual pc na ms dos, także ogarnę te gry Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Ogrywam gry na PS4 (wiedźmin 3 , bloodborne , uncharted trylogia god of war 3) musze je jak najszybciej skonczyć bo niedługo konsola idzie na sprzedasz żeby mieć z czego dołożyć na szose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Ostatnio postawiłem sobie virtual pc na ms dos, także ogarnę te gry Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Ale te gry chodzą w przeglądarce, i to jest piękne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.