witkac22 Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Zbieram ekipę 4-6 osób na wyjazd w Dolomity, jedziemy busem z Górnego Ślaska w rejon Cortiny d'Ampezzo na tydzień Jest gdzie pojeździć nastawiamy się na mtb, na przykład bike Fanes - 5 rifugi, jedna z wielu topowych alpejskich tras rowerowych Jedziemy na camping zatem nie ma problemu, żeby po kilku dniach przenieś się do Canazei na SellaRonde byłem w 2013 i warto powtórzyć niektóre ścieżki mini relacja z poprzedniego wyjazdu na https://www.youtube.com/watch?v=2-vmGeFZPt0 Cytuj
Gość Napisano 30 Czerwca 2016 Napisano 30 Czerwca 2016 Zdjecie zmiata..., masz jakas mapke, slad z zeszlorocznego wyjazdu? Albo pomysl na ten? Spaliscie na Olympii? Cytuj
witkac22 Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Napisano 30 Czerwca 2016 mój ulubiony to Camping Rocchetta, spoko sporo jest map z trasami rowerowymi na necie, można wygooglować Na miejscu są darmowe papierowe mapki z naniesionymi trasami mtb ogólnie jest to fajnie opracowane jak by się uzbierało parę osób to mogę poszukać jakiegoś apartamentu - wszystko jest kwestią ceny ale nie trzeba wszystkiego zabierać na camping Cytuj
Gość Napisano 30 Czerwca 2016 Napisano 30 Czerwca 2016 Na necie niby jest, ale dosc ciezko znalezc. Wrzuc tu jak mozesz przynajmniej linka mapy, jak podjechac pod Tre Cime. Cytuj
witkac22 Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Napisano 30 Czerwca 2016 na stronie http://www.sporthotelcortina.it/ru/cortina-bike-resort/ jest ta mapka o której wspominałem, można sobie dowolnie powiększać i nawigować do tego opisy poszczególnych tras Cytuj
koba33 Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 Jeżeli rower Trekingowy nadaje się na taką trasę, opona 700x35 to się piszę Cytuj
witkac22 Napisano 3 Lipca 2016 Autor Napisano 3 Lipca 2016 (edytowane) Trasy są różne, sporo osób przyjeżdża z rowerami szosowymi aby pomykać po okolicznych przełęczach (powyżej 2000 m.n.p.m) średnio - jeden taki podjazd to ponad 1000 m. przewyższenia, można potrenować 2 - 3 przełęcze to ponad 3 km. - to już coś, nie ma nudy, są także fajne dróżki szutrowe w sam raz na treka, nie wiem czy by dał rade na trasach mtb bo sporo ostrych kamieni no i co najważniejsze czy ma takie przełożenia aby pocisnąć pod górę. Niemniej, każdy może znaleźć coś fajnego dla siebie Edytowane 3 Lipca 2016 przez witkac22 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi