eden3d Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Witam Poszukuje szosowki Speca na Ultegrze tak do 8-10tys i trafilem na ta lekko uzywana: http://szybkierowery.pl/kategoria/rowery-szosowe/specialized-tarmac-expert-sl4-di2-2 Pytanie teraz czy jak ten rower byl uzywany czy jestem w stanie stwierdzic jak ta elektronika bedzie dalej chodzi? czy moze juz nie jest mocno zuzyta i zaraz moze mi sie pospuc? Jakos to moge sprawdzic? Poza tym pytanie czy ten rower ma dobry rozmiar na mnie - mam 185cm i 80 kg. Wedlug osoby z tego sklepu bedzie on na mnie pasowal bo ma rozmiar 58 na 185-190 (w zalaczniku ponizej geometria tego roweru ze strony oficjalnej) Czy mozecie mi pomoc? co o tym rowerze sadzicie - wyglada na bardzo dobry stan ale nigdy nic nie wiadomo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 58 za duży, koniec, kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matckhew Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Jasnowidz wyżej. Wrzuć wyniki : http://www.competitivecyclist.com/Store/catalog/fitCalculatorBike.jsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eden3d Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 dzieki ze linka. Wykonalem pomiary (ponizej zalacznik) i np wyniki przy pomiarach dla opcji French Fit dla Top Tube Lenght = 54 czyli powininem kupic rower z rama o dlugosci 54 cm a nie jak myslalem 58? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matckhew Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Powtórz pomiary, musiałeś coś źle pomierzyć. Wrzuć całość razem z wymiarami podanymi na dole. Ps. Chyba że masz ręce jak krasnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.