KamilB. Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Witam mam trochę części do roweru. Ale mam pytanie czy warto z tych części składać szosę, i jaki był by wkład własny (Pieniądze) i co trzeba dokupić ? Chodzi mi o komponenty ramę, widelec. Moje części to : - Przerzutka Shimano Acera 9rz - Łańcuch KMC 9rz - Kaseta Shimano 9rz - Przednie koło Ryde - Tylne koło Ryde z kasetą shimano 6rz - Zacisk Koła przedni - Zacisk koła tylni - Mostek Zoom 31,8mm - Kierownica Baranek 31,8mm - Owijka Kross - Zatyczki Kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilB. Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Daje fotki napędu : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 No ale przecież nie masz z czego składać. Przerzutka 9 rzędów MTB, koło cos piszesz, że na 6 ( ile to ma lat) Poza tym jakieś drobiazgi. Co tu wogóle myśleć o składaniu. W zasadzie tylko kiera i mostek mogą się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 I zatyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.