lukaszadrian Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Witam, wybieram sie 09.07. do Tallina. Jade ale Hulajnoga az do Vilnius (chce zrobic w okolo 800 km). Wylot jest 29.07. z Vilnius. Mysle ze zrobie 50 - 80 km na dzien. Jezeli ktos mas chec to mozemy pare kilometrow razem jechac. Jade w kierku Tartu, Balvi, Rezekne, Utena, Vilnius. 2013 jechalem rowerem przez Niemcy, 2014 Hulajnoga prze wegry a 2015 pieszo po Grecja. Spie tam gdzie idze (namiot, hostel, couchsurfing, ...) Pozdrawiam Lukasz Dodam jeszcze fotke hulajnogi:P1010771 by Lukas Adrian, auf Flickr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Waryjot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszadrian Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Waryjot Warjat? Oh, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Chociaż siodełko jakieś zamontuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszadrian Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Chociaż siodełko jakieś zamontuj . Hej, w pracy siedzie 40 godz. w tygodniu, to tez moge sobie troche postac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 @lukaszadrian Jesteś moim idolem. Pomysł wyczesany do samego lica! Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszadrian Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 @lukaszadrian Jesteś moim idolem. Pomysł wyczesany do samego lica! Trzymam kciuki. Dzieki! Zobacze co za rok bedzie, moze zalatwie sobie osiola Fajnie by bylo jak ktos by chociasz te pare kilometrow sie z mna przejechal. Moze tez spotkam ludzi (jak na wegrach). Pozdrawiam Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 29 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Szacunek przed duże SZ.Poznałem kiedyś człowieka (dziś już starszego pana) który w latach objechał Polskę z kumplami starymi hulajnogami, małe kółeczka, niskie kierownice, śmieszne małe bagażnikiWidać każda epoka ma swoich szaleńców Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Ja niecały miesiąc temu na identycznej hulajnodze widziałem samotnie jadącą dziewczynę około 30 lat a nawet mniej. Kierowała się z Siedlec na Sokołów Podlaski więc jechała na mazury lub dalej na podlasie. Miałem ją kilka razy i tempo miała dobre. Pełen szacunek. Jedyne co rzuciło mi się w oczy to mała flaga francji oraz dwie inne ale nie zdążyłem wyczaić jakich krajów. Była bardzo mocno spalona słońcem więc jechała długo. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszadrian Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Ja niecały miesiąc temu na identycznej hulajnodze widziałem samotnie jadącą dziewczynę około 30 lat a nawet mniej. Kierowała się z Siedlec na Sokołów Podlaski więc jechała na mazury lub dalej na podlasie. Miałem ją kilka razy i tempo miała dobre. Pełen szacunek. Jedyne co rzuciło mi się w oczy to mała flaga francji oraz dwie inne ale nie zdążyłem wyczaić jakich krajów. Była bardzo mocno spalona słońcem więc jechała długo. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Hej, to chyba ona byla: http://www.latrottineuse.com/ Ona jedzie przez cala europe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 NIe obrabiam, nie rozumiem, to dla mnie abstrakcja. SZACUUUUN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Hej, to chyba ona byla: http://www.latrottineuse.com/ Ona jedzie przez cala europe. Najprawdopodobniej to ona i właśnie taką flagę miała. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Ogólnie szacun za szaleństwo, ale tak zupełnie na marginesie, ktoś mi wytłumaczy, o co chodzi z tymi hulajnogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszadrian Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Ogólnie szacun za szaleństwo, ale tak zupełnie na marginesie, ktoś mi wytłumaczy, o co chodzi z tymi hulajnogami? Brak pieniedzy na pedaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Czyli sądząc z tonu odpowiedzi, po prostu chęć pójścia pod prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszadrian Napisano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Czyli sądząc z tonu odpowiedzi, po prostu chęć pójścia pod prąd? Hulajnoga jest bardziej intensywna jazda i dodakowo szybko mozna skims pogadac. Na rowerach, autostopem albo samachodem duzo jezdi, ale nie hulajnoga. Przy tym mi nie chodzi zeby od A do B dojechac, tylko sama jazda sie liczy i czy w ogóle takie cos sie zrobic. Pozdrawiam Lukasz Zobacz goscia, jedze juz w okolo 14 miesiacy prze swiat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Zobacz goscia, jedze juz w okolo 14 miesiacy prze swiat: Ludzie to mają pomysły, ale podziwiam i popieram. Ja nigdy nie miał bym tyle odwagi, żeby zrobić coś takiego. Dookoła Polski może jeszcze bym się puścił, ale nie w świat i to jeszcze na mono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi