Ychu Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Witam Ostatnio zakupiłem nowe manetki M310 ale niepokoi mnie luz na lewej manetce. Na prawej wszystko jest pięknie i sztywno a z przodu dźwignie sobie latają. Nie chciał bym aby manetka rozpadła się na trasie , stąd pytane czy tak ma być czy trzeba kombinować?
Gość Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Miałem chyba takie, zdecydowanie nie było tam takiego luzu
Ychu Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Napisano 29 Czerwca 2016 Otworzyłem tą manetke i była tam luźna nakrętka , dokrecilem i jest lepiej. Mój brat ma te same manetki i nie ma żadnego luzu. U mnie dokrecilismy i jest lepiej ale czy się to nie będzie odkrecac to się okaże. Po za tym nie idzie mocno dokrecic bo tam są blaszki odgięte i blokuje klucz. Manetka po chwili znów dostała luz , założyłem drugą nakretke i teraz nie powinno się odkręcić. Obudowa się nie domyka ale może kiedyś zrobię to porządnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.