Misiek756 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Zamierzam sprzedać rower GTIX QUANTUM 26 ile jest wart. Chciałbym coś odzyskać bo za niego dałem prawie 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 powodzenia zatem. Śmało bierz pisiont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek756 Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Napisz mi po ludzku. Za ile byś ty wystawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Napisałem analogicznie do bogatego opisu roweru. Tylko stąd ironiczna forma odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek756 Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Specyfikacja:Rama stalowa HI-TENWidelec amortyzowany GtixBiegi 21Manetki Shimano RevoshiftPrzerzutka przód Shimano TY22Przerzutka tył Shimano TX-30Hamulec przód D-Brake tarczowyHamulec tył D-Brake tarczowyPiasty staloweWolnobieg Shimano MF-TZ21 7-rzędowyOpony 26x2,125Obręcze stożkowe alu GtixSiodło Gtix Specyfikacja:Rama stalowa HI-TENWidelec amortyzowany GtixBiegi 21Manetki Shimano RevoshiftPrzerzutka przód Shimano TY22Przerzutka tył Shimano TX-30Hamulec przód D-Brake tarczowyHamulec tył D-Brake tarczowyPiasty staloweWolnobieg Shimano MF-TZ21 7-rzędowyOpony 26x2,125Obręcze stożkowe alu GtixSiodło Gtix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 I kolega wyżej wcale się nie pomylił. Ten rower jest wart mniej więcej pision złotych. Tak 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Ralfbutton zapomiał dodać gr/kg... To jest złom nikt kto się chociaż trochę zna tego czegoś nie kupi... Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 A przepraszam, nie do końca rozeznaję się na takich wypasach. Drogi autorze wątku, generalnie nie było moim zamierzeniem szydzić z Twojego roweru a raczej z pierwotnego podejścia do tematu. Chcesz wiedzieć ile jest wart? Wystaw na allegro od 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurak Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Przy odrobinie szczęścia ze 2-3 stówki za niego dostaniesz jak jest na chodzie. Po tyle mniej więcej chodzą takie wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek756 Napisano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Sprzedałem go za 450 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Szacunek za znalezienie kupca (łosia), zwłaszcza za takie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek756 Napisano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 No pozbyłem sie złomu troche to trwało ale dałem rade. Sprzedałem go za bardzo dobre pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Serio ktoś dał 450zł za ten złom? Już chyba nic mnie nie zdziwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 może przecinka nie postawiłeś przed 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek756 Napisano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Serio mam 450 złotych. Przecinek w dobrym miejscu postawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Nie ma śmiacia. Ceny rowerów używanych ostatnio są kosmiczne. Trzy lata temu za taki rower dawało się 50 zł i sprzedawca po rączkach całował teraz są tacy co krzyczą 600 i agresywnie reagują jak słyszą śmiech... Ostatnio szukam roweru dla żony i tak naprawdę to nie ma sensu kupować używki bo w jej cenie kupię Lazzaro albo inny rower tej klasy na lepszym nieraz osprzęcie. Tak samo dla córki szukałem i odpuściłem używkę. Za takie rowery jak autora widziałem oferty i po 1000zł i sprzedawcy byli śmiertelnie poważni i przekonani że to dobra cena bo rower prawie nie używany przecież.... I ma tylko kilka lat stania za sobą. Ta sama choroba dotknęła w pewnym momencie auta. Każdy szrot był na wagę złota. Dopiero ostatnio się to oczyszcza z rowerami też czeka nas kilka lat takiej absurdalnej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek756 Napisano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Ja się cieszem że go się pozbyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi