Loczeski Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Cześć. Chciałbym przeprowadzić konserwacje amorka. Nie wiem niestety jaki to dokładnie model, szukam instrukcji konserwacji. W sumie to nie bardzo wiem co w środku jest tego amora, jeśli olej to za pewno jakiś trzeba będzie dolać? Nic nie wycieka itp, ale nie był rozkręcany już ze 2,5 roku i chyba wypadało by go przeczyścić. Pracuje jak masełko "na króliku" podczas pracy odgłos zasysania, dość słyszalny. Podglądowe fotki daje, aby ktoś pomógł mi sprecyzować model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Wygląda jak 302 ale nie jestem do końca pewien. Ma tlumik ale TK i sprężynę stalowa więc wyższy model to nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loczeski Napisano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Ma ktoś może instrukcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 1 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 https://www.sram.com/service/rockshox/7,105 15 s klikania Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loczeski Napisano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 (edytowane) Czy ktoś może jeszcze orientuje się co to za model może być ? Edytowane 4 Lipca 2016 przez Loczeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 A prowadzisz zapisy archeologiczne, że to tak istotne jak go nazwano za młodu ? Masz sprężynę stalową wiec ta goleń cie niemal nie interesuje. W tłumiku masz TK 32mm do goleni stalowych w razie co pasuje z recona silver. Poziom oleju ma siegać dolnego oringa w blokadzie TK tyle wiedzy potrzebujesz by zrobić serwis. Jak blokada nie działa za dobrze dolej oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi