Travelista Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Witam wszystkich, chcemy podzielić się wrażeniami z majowego pobytu w okolicach Rovinj na Istrii. Przygotowaliśmy parę propozycji szlaków jako GPX do ściągnięcia. Całość jest opisana i opatrzona zdjęciami na naszym blogu. https://travelistapro.wordpress.com/2016/06/26/istria-rowerowo/ Zapraszam Cytuj
chudeusz09 Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Dla mnie bomba! Marzy mi się taka wyprawa! Zazdroszczę i gratuluję . Parę fotek więcej na blogu by nie zawadziło . Cytuj
Travelista Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Napisano 29 Czerwca 2016 Dla mnie bomba! Marzy mi się taka wyprawa! Zazdroszczę i gratuluję . Parę fotek więcej na blogu by nie zawadziło . Skupiliśmy się na filmowaniu i jeżdżeniu - więc czasu na robienie zdjęć już nie było Cytuj
chudeusz09 Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Filmy obejrzę w domu. Teraz tylko na szybko przejrzałem blog. Tak czy siak rewelka . Jak widzę takie maluchy na wyprawach to aż ryj sam się w banana składa . Raz jeszcze gratki . Cytuj
Travelista Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Napisano 29 Czerwca 2016 Filmy obejrzę w domu. Teraz tylko na szybko przejrzałem blog. Tak czy siak rewelka . Jak widzę takie maluchy na wyprawach to aż ryj sam się w banana składa . Raz jeszcze gratki . Miło, że obecność dzieciaka cieszy-chłopak tam miał swój debiut na rowerze i to były szalone chwile. Od tej pory jako 6-latek robił już trasy powyżej 35 km a dopiero się rozkręca jego przygoda z rowerem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi