Marcin44 Napisano 28 Czerwca 2016 Napisano 28 Czerwca 2016 Zamierzam kupić gripy firmy ESI. Zastanawiam się pomiędzy dwoma modelami Extra Chunky oraz Fit XC. Waga jest bez znaczenia bo to tylko 20 gram różnicy. Czy jest sens kupić "nowy model" Fit XC czy to tylko niepotrzebne dopłacanie ? Czy to minimalne wyżłobienie na środku faktycznie daje lepszy komfort od prostych gripów ?Proste GripyNowa wersja gripów
wojtas7 Napisano 28 Czerwca 2016 Napisano 28 Czerwca 2016 Myślę że różnica będzie trudno wyczuwalna. Różnica jest między tymi najchudszymi a Chunky - po prostu jedne są chudsze. Co kto lubi. Obie wersje mam i są wypas. Tych z wyżłobieniem nie mam.
Punkxtr Napisano 28 Czerwca 2016 Napisano 28 Czerwca 2016 Testowaliśmy całą gamę produktów ESI i moim zdaniem modele Fit rzeczywiście lepiej układają się do dłoni. Sam jeżdżę teraz na wersji CR, ale ta akurat myślę mało komu podpasuje ze względu na małą średnicę. XC będą lepszym wyborem dla większości, mają zupełnie inną fakturę niż Chunky (porowatą). FIT CR FIT XC Chunky
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.