jka Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Sprzedam jak w tytule używane Gripy MTB Rogue Lock On Jednak mnie one nie przypasowały, dla mnie są za twarde, zresztą pisałem o tym tutaj, http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/19809-odi-gripy-mtb-rogue-lock-on/ W zamian mam te. http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/19890-chwyty-esi/ Gripy MTB Rogue Lock On wykonane w systemie Lock-On zapobiegającym obracaniu się. Gripy dzięki swojej fakturze, duże wystające gumowe "poduszki", doskonale tłumią drgania. Charakterystyka: materiał: mieszanka gumy z kauczukiem długość: 130mm skręcane pierścienie waga 135g kolor zielony Zakupione 31-03-2016 r i przejechałem na nich dokładnie 1320 km. kupiłem je za 119 zł + 15 zł przesyłka. Teraz chciałbym za nie 75 zł z moją wysyłką. Chwyty sprzedaję tylko z jedna zaślepką, cóż nie wstyd się przyznać że nawet nie wiem kiedy jedna zgubiłem, chyba słabo jedna obejmę skręciłem. W zamian daję inne zaślepki kierownicy, takie skręcane. Chwyty nie są zniszczone, poobdzierane, nie widać specjalnie śladów użytkowania, jedyny mankament to widoczne na fotce ślady na jednej z obejm, powstała chyba od kładzenia roweru na ziemi, lub opieraniu o ścianę w garażu. Fotki "real" zrobione dzisiaj, jakby ktoś potrzebował jakieś bardziej szczegółowe doślę na podanego maila. Widoczne ślady. 1 zaślepka. Takie daję w zamian. Kontakt poprzez PW lub email jka57[at]wp.pl Jerzy K. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Sprzedane jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.