burz Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Hej, poszukuję fajnej miejscówki - agroturystyka - w Kotlinie Kłodzkiej na ok. 10 dni w pierwszej połowie sierpnia. Ja i żona plus rowery. Chcemy pojeździć, jak najwięcej zobaczyć na rowerach, ale i przeżyć (z nizin jesteśmy;)) Lubimy ciszę i jak najmniej ludzi w miejscu zakwaterowania na urlopie... Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Stronie Śląskie i okolice? Stamtąd możesz uciec na bardzo fajne, puste, ciche trasy pod Masywem Śnieżnika i w Górach Bialskich. Na biegówkach spaliśmy w świetnym jeśli chodzi o stosunek kasa/jakość pensjonacie/hotelu Emilia w Bolesławowie. Fajna gospodyni, pyszne jedzenie. W tle: Charakter tras - dość spokojne, łagodne długie pozdjazdy/zjazdy, dlatego fajne na biegówki - możesz sprawdzić na naszych zdjęciach. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomash20 Napisano 3 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Miejscowość Orłowiec (pod Lądkiem zdrój) . Znajdz sobie w internecie Dom na Wzgórzu Orłowiec. Bardzo fajna baza wypadowa do wyjazdów. Miejsce ciche i spokojne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 dzięki, sprawdzę a przy okazji, znajoma polecała Międzygórze ( http://www.willaroz.pl/ ) - czy to dobra baza wypadowa na rowery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annogre Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Międzygórze to bardzo fajna miejscowość. Nie znam się na tym czy byłoby to strategicznie dobre miejsce wypadowe (byłam tam pieszo), na pewno blisko masywu Śnieżnika. Polecam w Międzygórzu agroturystykę "Cichy Kąt", w internecie znajdziesz namiary. Byliśmy bardzo zadowoleni, gospodarz bardzo miły i uprzejmy, myślę, że nie byłoby problemów z dogadaniem się odnośnie przechowania rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.