Skocz do zawartości

[miejscówka] kotlina kłodzka na 10 dni

burz

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, poszukuję fajnej miejscówki - agroturystyka - w Kotlinie Kłodzkiej na ok. 10 dni w pierwszej połowie sierpnia. Ja i żona plus rowery. Chcemy pojeździć, jak najwięcej zobaczyć na rowerach, ale i przeżyć (z nizin jesteśmy;))

Lubimy ciszę i jak najmniej ludzi w miejscu zakwaterowania na urlopie...

Ktoś coś?

Stronie Śląskie i okolice? Stamtąd możesz uciec na bardzo fajne, puste, ciche trasy pod Masywem Śnieżnika i w Górach Bialskich. Na biegówkach spaliśmy w świetnym jeśli chodzi o stosunek kasa/jakość pensjonacie/hotelu Emilia w Bolesławowie. Fajna gospodyni, pyszne jedzenie. W tle:

pensjonat-emilia-w-boleslawowie-masyw-sn

Charakter tras - dość spokojne, łagodne długie pozdjazdy/zjazdy, dlatego fajne na biegówki - możesz sprawdzić na naszych zdjęciach.

Szy.

Międzygórze to bardzo fajna miejscowość. Nie znam się na tym czy byłoby to strategicznie dobre miejsce wypadowe (byłam tam pieszo), na pewno blisko masywu Śnieżnika. Polecam w Międzygórzu agroturystykę "Cichy Kąt", w internecie znajdziesz namiary. Byliśmy bardzo zadowoleni, gospodarz bardzo miły i uprzejmy, myślę, że nie byłoby problemów z dogadaniem się odnośnie przechowania rowerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...