piotr_master Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 Goście są nieżli sami zobaczcie DRIFT Palenie gumy
Freeze Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 Niezłe chociaz dla mnie wydaje sie niemożliwe Zwłaszcza to palenie gumy.
Ciastkorz Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 Do driftu to wystarcza... sliska droga, opony slicki i oczywiscie para w nogac.. na moich kendach 2.1 nie ma szans driftem jechac.. probowalem ;]
master87 Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 Ten drift to nie jest wcale taki matrix, ja mam z tyłu oponę kenda kinetics 2,35 (od dłuższego czasu slick ) i przy mocnym wychyleniu do przodu (nie zdziera się tak mocno) ślizgnie się ładnie, wystarczy tylko nogami tyłem zarzucać i jechane
Schwefel Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 Ten Arab stał się już kultowym filmem, na każdym forum jest, na naszym już chyba 5 raz pokazywany :/ Drifting jest dość łatwy ze względu na tylny napęd. Trzeba tylko przenieść środek ciężkości za kierę.
MatMax Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Ale i tak nei tak popularny jak jazda figurowa na rowerze w wykonaniu pewnej dziewczyny choć może...
Virus_88 Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Jazda figurowa ?!?! Zapodaj linka, jak mozesz
MatMax Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=-88...96510907&q=bike
Mody Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Ciekawi mnie jak oni driftuja na tych rowerach. Czy maja jakies sprcjalne ogumienie czy cos ,no bo tak sie poslizgac na zwyklych oponkach to ciezko
piotr_master Napisano 12 Września 2006 Autor Napisano 12 Września 2006 Jedno jest pewne slicki to oni maja na pewno a co do asfaltu to nie mozna nic powiedziec bo niezbyt wyrażny jest filmik ale podejżewam ze asfalt był mokry sam wiem z doświadczenia ze jak jest mokro to mozna tak zrobić co prawda nie mialem takiego zamiaru ale nagłe hamowanie bo wymusil na mnie pierwszeństwo gościu tirem to ze 40metrów hamowałem i jeszcze sie nie zatrzymałem raz jedna stroną i raz drugą nie wiele brakowało a byla by gleba no ale skończyło sie to dobrze dla mnie ale drift jest do wykonania ale z tym paleniem gumy to zastanawiał bym sie poważnie czy to jest możliwe co prawda araby potrafią wszystko wiec nie wiem co o tym sądzić
Crazy DK Napisano 8 Października 2006 Napisano 8 Października 2006 NA ja tez driftuje ale wiem ze niektorzy uzywaja troche oleju do lepszego slizgu ale co z filmu widac to asfalt nowka slizki i mokra ta nawierzchnia byla wynika to z tego ze mial kapuce na glowe a one bardzo to utrudniaja a co zoponami to moga byc kaazde tylko umiejetnosci jadacego musza byc dobre juz driftuje sponad piec lat i lubie mnie ogladac ludzie z okolicy z moim koleszka takie cos robimy mijajkac sie o wlos
piotrkv Napisano 11 Października 2006 Napisano 11 Października 2006 Serio to tak piszesz czy tylko tak kitujesz. Bo jeśli potrafisz jak ten arab to szacunek.
4everarebel Napisano 12 Października 2006 Napisano 12 Października 2006 yoo.. obejrzalem to i 99% koles jezdzi na oleju.. stad ten jasny dymek spod opon.. (chociaz ogladalem to w pracy a mam tam chujowy monitor) robilem numery z polewaniem oppon olejem nie raz alee.. samochodowych
Crazy DK Napisano 19 Października 2006 Napisano 19 Października 2006 No pewie ze umiem ob jak bym nie umial to bym tego nie pisal szkoda ze kamerki nie mam bo bym filmik zrobil
QWEY564 Napisano 20 Października 2006 Napisano 20 Października 2006 Ja lubię sobie po driftować ale umiem tylko zimą... Mam taką drogę w pobliżu że śnieg z niej jak jest to od razu ubijają go samochody a jej pochyłość pozwala na powierzchniowe topnienie śniegu no a temp powoduje natychmiastowe zamarznięcie... Droga jest bardzo nasłoneczniona no a śnieg słońca nie lubi... Dzięki temu że jest za ślisko samochody żadko tam jeżdżą(i tak jest tam mały ruch) no i co zimę od kilku lat driftujemy tam na bikach... muszę sobie wreszcie złożyć ostre koło... ech...
Crazy DK Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 moge ci podpowiedziec jak driftowac w kazdej porze roku czy to zima czy to lato nie ma roznicy
Crazy DK Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 stara metoda ale dobra jedzie sie jak najszybciej potem zarzuca sie tlem i w tym samym momencie po hamulach gdy juz jestesmy w slizgu i czujemy ze zwalniamy to puszczamy hamulce i tyle
rapide Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 Ale te taliby wymiatają :lol: Jakby kolo miał silniczek to by to chyba lepiej wyglądało ale i tak jest lightowo 8)
siwy Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 jezeli chodzi o palenie gumy sam probowalem i oto efekt http://video.google.pl/videoplay?docid=202594825371697860 ps:Ja jestem ten w 1.54 min
baksik22 Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Mnie się to jakieś takie dziwne wydaje to palenie opon ale z tym driftem to asfalt był mokry to było widać)
alimek Napisano 4 Lipca 2007 Napisano 4 Lipca 2007 jezeli chodzi o palenie gumy sam probowalem i oto efekt http://video.google.pl/videoplay?docid=202594825371697860 ps:Ja jestem ten w 1.54 min Na jakiej oponie to robiłeś?? z olejem czy bez?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.