Skocz do zawartości

[zlot] Zlot Nietypowych 2016 czyli Stalowa Sowa 21.10-23.10

anarchy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie wiem czy podobne, relatywnie tanio wykartkowane usługi można w Zegarkolandii trafic...

Clicktrans.pl i zobaczyć kto za ile się zgłosi

Napisano

Rambol, sam będzie tego szukał w lesie o 23:00 OK?

Do rozważenia jest zawsze "rzut na uwięzi" albo przypięcie trytką małej lampki rowerowej :)

Albo triatlon z alu w innej formie - rzut puszką z piwem, bieg i wypicie pozostałej zawartości zanim upije dżdżownice :)  

Napisano

Kto takową posiada? I przywiezie ze sobą. Zwracamy w postaci miału, biżuterii hmm podkładek pod mostek Byle by nie był to fajny okaz co by Rafał znów się nie zastanawiał nad użyciem jej w swoich wojażach - do dziś mu się to nie udało. 

Ja mogę przywieźć trochę glinu na te cele ze sobą.

Napisano

Do rozważenia jest zawsze "rzut na uwięzi" albo przypięcie trytką małej lampki rowerowej

Ty się w ogóle pojaw na Stallovym, a nie nam tu legendarną olimpiadę w triathlon zamieniasz.

Miejmy nadzieję, że wrócisz do siebie na tarczy!  

Ja mogę przywieźć trochę glinu na te cele ze sobą.

Thats the SPIRIT! Pochwal się na priv co tam masz do pocięcia.

A tak w ogóle gdyby ktoś miał dostęp do carbonu, choćby chińskiego (w sumie szczególnie chińskiego) było by bosko.

W razie carbąnium biorę w konfiskatę. Bez przesady - wungiel nie jest taki zły. 

• Mod Team
Napisano

W razie carbąnium biorę w konfiskatę. Bez przesady - wungiel nie jest taki zły. 

To samo miał w oczach Rafał gdy zobaczył pięknego alleza w glinie  :devil: 
Nie ma zmiłuj! A już na pewno nie ma dla chińskiego węłgła.  I nie zaczynajmy co jest dobre a co jest złe.  Na stallovym jest tylko jedna świętość :)
  • Mod Team
Napisano

No nie zapamientajo... (co roku to samo) :)
Stal, i jej biedniejszy kuzyn Ti ....ewęłtualnie.
Zresztą kto obserwuje wątek rometowy od co najmniej 4 lat wie jakie materiały są poważane.

Napisano

Ty się w ogóle pojaw na Stallovym, a nie nam tu legendarną olimpiadę w triathlon zamieniasz. Miejmy nadzieję, że wrócisz do siebie na tarczy!  

Przyjadę z dwoma, wrócę również z dwoma. 

A że będę wiadomo już od Stallovego AD 2015  kiedy to menago zabrał mi urlop przeznaczony na wyjazd i już tam nie pracuję :P  

Napisano

w zeszłym roku przypomniałem sobie że miałem wziąć ramę jakieś 100km od wyjazdu...także kupiliśmy z Turo  piękną sztukę w Policach  

rzeczona narzeczona ;)  to ta z poniższych fotek, obawiam się tylko że główka może odpaść po pierwszym zderzeniu z podłożem , za czym idzie następny miotacz będzie miał łatwiej/trudniej ?

oceńcie czy ją chcecie , może od razu urwać tą główkę ?

a jak nie chcecie to tys piknie...w okolicy widziałem ostatnio punkt spawania aluminium :D

res_P1070353.JPG

res_P1070322.JPG

Napisano

No nie zapamientajo... (co roku to samo)

Co roku podpuszczony Prez tłumaczy.

co najmniej 4 lat

Panie są tu takie stare pryki? :D Może nocleg w jakimś resorcie rehab-zdrowotnym Złoty Liść trzeba załatwiać? :teehee:  

Napisano

Thats the SPIRIT! Pochwal się na priv co tam masz do pocięcia.

Rama to nic specjalnego. Ot zwykła rama od budżetowego crosa. Na pewno nikomu na jej widok nie będzie ślinka ciekła. Marka ramy to Transrower a model to lazarrrrro.  

Napisano

Opatrzyłbyś tę operację hasztagiem "Rżnięcie Speca" także w tłumaczeniu angielskim na instagramie, i milion odsłon gwarantowany, a jaka reklama dla Stallovego.

• Mod Team
Napisano

:icon_cool:

Jest jeden problem. Rżnięcie po angielsku nie jest tak uniwersalnym słówkiem jak po polsku...

Ale cos sie wymysli  :thumbsup:

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

To powinno pójść w świat - jaka Polska biedna, że nawet s-worksami gardzi w bestialski sposób :)
Skwarek - dawaj konto -wlewamy po 10zł, zaraz będziesz miał na ramę.

Napisano

Skwarek - dawaj konto -wlewamy po 10zł, zaraz będziesz miał na ramę.

Ok - nr konta na priv.

Ponegocjuje kwotę ;)
Hmm a może by rower złożyć na S i OnOne 2,5 kg przemalować i pociąć na Stallovym?  :ninja:  

Napisano

Popatrzam na ceny i możliwości przefrunięcia. A nuż coś się uda ;-)

Powinno sie udac. Mnie sie udalo juz dwa razy, a teraz czas znowu patrzec za biletami.

Nowe miejsce - exciting!  :woot: 

ave stal!

koval

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...