Skocz do zawartości

[zlot] Zlot Nietypowych 2016 czyli Stalowa Sowa 21.10-23.10

anarchy

Rekomendowane odpowiedzi

Dojazd do Orła - fakt,specyficzny jest,ale to max 300-400m od drogi,parking na dole i na górze,zimą osobówka nie każda podjedzie.

Latem jak mocno nie leje,nie ma problemu.W nocy .......jak pierwszy raz...lepiej poduszkę po tyłek w aucie podłożyć,bo poza maską widać niewiele........25% jest na pewno.

Nie bójta się - do Orła jest tylko jedna pionowa ścianka :D Za to (podupadłym) asfaltem :P

Frakcja bydgoska - pobudka! 

Opcja poznańska  - czas na Wasz głos!

Obóz wrocławski - Was powinno być najwięcej - bo macie najbliżej :)

Czy Szczecin wystawi swego reprezentanta? 

Aktualna lista:

Uczestnicy
1 Mike
2 Kazafaza
3 Yarr
4 Mariola
5 Adamos
6 Maciejas
7 Tomasz
8 itr
9 Adam 
10 Tomek21001
11 porcelanowy

Rezerwa
Rysz

Mogę się zjawić w sobotę zrańca żeby pokręcić razem cały dzień.

W niedziele w godzinach przedpołudniowych bym się już ewakuował.

Noclegu mi nie trzeba, bo przekimam w swoim kombiaczu.

O ile wjade pod to schronykso...

Tylko żebym mógł w sobotę z prysznica i srajewa skorzystać.

W moich czasach nie było asfaltu do Orła, był szuter z rynnami co kilka metrów i żal było katować auto, dziś po południu zadzwonię do Rzeczki ostatecznie pytając się o nocleg i szczegóły i wtedy miejsc wystarczy i nie trzeba będzie spać w kombi :) podjazd na rowerze jest z tych naprawdę  po bandzie, może krótki ale naprawdę stromo, i już chce się zejść z roweru...

chyba tak, mozesz szepnać że znalezli my w samisienkich gorach po 30 co by watpliwości nie bylo że ceny na pazdziernik dala za wysokie . A czy jak Ty masz rodzinę w Bielawie to śpisz z nami obie noce czy tylko ta z ogniskiem? Dziś nie dodzwoniłem się zeby dobić rezerwację liczbą miejsc ale rano powinienem już coś wyslać, ile ludzi i ile nocy, dowiem się też o zaliczkę. Sam mam nadzieję wyruszyć w gory wcześnie w piątek samochodem albo pociagiemdo Wałbrzycha może pendolina kończy w nim swoj bieg.

Ho Ho Panowie, sie zagapilem a tu takie spotkanie za miedza sie szykuje, dzieki Dawid za zwrocenie uwagi, pisze sie na pewno na sobote i niedziele, Pawel jakby co to miejsce dla Ciebe+fargo w aucie sie znajdzie, musze jeszcze tylko przeczytac kilka zaleglych stron dot organizacji bo temat dopiero odkrylem.

Pozdrawiam 

Sytuacja po podliczeniach wygląda tak:

Uczestnicy z noclegiem (pt/sb/nd)
1 Mike
2 Kazafaza
3 Yarr (pt/sb/nd/pn)
4 Mariola (pt/sb/nd/pn)
5 Adamos
6 Maciejas
7 Thomasz
8 itr
9 Adam 
10 Tomek21001
11 porcelanowy
12 100lar3k
13 100lar3k 2.0
14 buchar69
15 zeddead

Uczestnicy z noclegiem własnym
16 Grizzli

Rezerwa
17 Rysz

I mam jeszcze w pamięci: 2 osoby (być może się zdecydują)

Czyli na ten moment wychodzi 15 - 18 miejsc.

Uwaga - sprawy do potwierdzenia:
- @Itr - załatw miejsc 15 z możliwością rozszerzenia (na przykład na glebie) do ~20 (może Gabor przyjedzie?)
- @100lar3k - potwierdź, że ma być Was dwie sztuki (chyba, że coś pokręciłem)?
- wszyscy - zakładam, że 2 noclegi, za wyjątkiem Yarra i Marioli (3 noclegi do poniedziałku)?

Bez Was i tak są trzy przełaje, a okolica jest na tyle fajna, że w razie jesli zniechęcilibyście się szutrami pętle asfaltowe są na wyciągnięcie ręki, nie wiem jak Krzysiek czy ta trzecia osoba, ale wystaczy tylko zmiękczyć napęd i tyle. Najbardziej skalista cześć wokół W.Sowy jest na tyle mała ze można sobie na nogach z przyjemnością penetrować, to nie Tatry i mieszkmy tuż pod. Nic na siłę, ale okazja do spotkania w takiej lokalizacji raczej jest nie do pobicia. No nie bedzie tej kanapy dla trójki :) także szkoda.

Powitoł

Sytuacja po podliczeniach wygląda tak:

- wszyscy - zakładam, że 2 noclegi, za wyjątkiem Yarra i Marioli (3 noclegi do poniedziałku)?

Też bym potrzebował nocleg od piątku do poniedziałku.

W sumie mógłbym bez, ale wolę się na spokojnie do Krakowa dokulać, szczególnie, że w niedzielę może być jeszcze jakieś pożegnanie, rozchodniaki, irp... ;)

Wspominałem że będziemy w dwójkę/trójkę albo wcale. 

Więc wcale. 

Powód wyżej: 

A u nas trzy przełaje. 

Zatem udanej imprezy życzę i oby do zobaczenia za rok! 

Mike - nie bądź miękka rura. Na ostatnim stallovym przełaj objechał wszystkich grubokiszkich! Sowie to nie Alpy, co nie podjedziesz to podejdziesz. Przecież to nie kurna zawody i korona z głowy nikomu nie spadnie jak zejdzie się raz czy dwa z siodła....

Ale panowie - mnie tego nie piszcie. Może i mam miękką rzyć i nie lubię jeździć po kamulcach na baranie ale singiel nauczył mnie pokory więc jak trzeba włączyć trzeci bieg (czyli obok roweru) nie narzekam. 

Tylko byliśmy już praktycznie spakowani na Szczecin, potem przepakowani na Gdańsk i nie ukrywam że chciałem gdzieś pojechać w naszym małym zespole a że póki co tylko ja pozostałem chętny a wolnych weekendów do "zimy" zostało aż dwa to jest jak wyżej. 

Dobra, zjedźmy już z tematu, kto chce to dotrze, skoro koledzy MajkaSkajwokera są na nie, bieda, Mike kondolencje, tak jak pisałem, nawet okrężna runda, asfaltemi warta jest przepakowania po raz trzeci. Tam jest rowerowo magicznie, poziom cykloszczęścia 10!

Powitał, pisałem do pana Tomek21001 czy nie zabrałby mnie na tą przygodę życia, zgodził się bez żadnego ale. Tak więc chciałbym się zapisać na zlot i zobaczyć na własne oczy ten poziom cykloszczęścia.

Z góry przepraszam ale posiadam na tą chwilę tylko bajka z amelinium.

Z podniety popełniłem uchwyt na maksymalnie 4 puszki.

P9151366.jpg

Pozdrawiam, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej obecności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...