szvmon Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Serwus, Przymierzam się do kupna roweru. Maksymalnie przeznaczę 1900 zł. Na celownik wziąłem rockridera 540, czy to jest optymalny rower w tym przedziale cenowym, czy może jakaś lepsza alternatywa się znajdzie? Jestem otwarty na propozycje. Rower do jazdy rekreacyjnej po szosie, leśnych drogach bez skakania i ostrych atrakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 leśnych drogach Jeżeli nie są to drogi usłane korzeniami i błotem to zastanawiam się czy jest sens pakowania się w ten rodzaj roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Rower do jazdy rekreacyjnej po szosie, leśnych drogach bez skakania i ostrych atrakcji. Szukasz roweru typu cross, a nie MTB. http://allegro.pl/2016-lazaro-elitary-v3-hydraulika-blokada-alivio-i6281533776.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szvmon Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Można powiedzieć, że do jazdy rekreacyjnej po leśnych drogach, lekkich terenach. Na ten moment jest jakiś konkretny rower w przedziale cenowym 1500-1900 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Ja bym wybrał ten co podałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.