PittBull3111 Napisano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Witam Proszę o poradę w sprawie kupna roweru MTB o kołach 29cal Zależy mi na dobrym i wytrzymałym osprzęcie. Oczywiście najlepiej jeśli tym lepszym osprzętem był ten którego tanio nie można wymienić Jeżdżę dużo po górskich, kamienistych ścieżkach, ale także dość dużo po zwykłych asfaltowych drogach Mój wzrost to 180cm przy 65kg, więc trochę szczypior :/ Rower nie musi wcale być z roku 2016, ale chciałbym żeby cena oscylowała w okolicach 2000zł, maksymalnie 2100zł Już nawet jeden znalazłem i chciałbym znać waszą opinie na jego temat http://www.bikko.pl/rower-gorski-kellys-tnt-10-2013.html Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 "Oczywiście najlepiej jeśli tym lepszym osprzętem był ten którego tanio nie można wymienić" <--Nie rozumiem Jeżeli chodzi o rower, jeżeli szukasz czegoś do jeżdżenia po górach, kamieniach i wymagasz od sprzętu, żeby był w miarę lekkie, szybko przyspieszał, dobrze podjeżdżał to niestety, ten rower Ci tego nie da, chociażby przez amortyzator i koła.Pomyśl, może warto zastanowić się nad używką. Jeżeli planujesz coś więcej niż jazda po płaskim, to dobry amor i sztywne, w miarę lekkie koła to podstawa, tym bardziej w 29er. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PittBull3111 Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 "Oczywiście najlepiej jeśli tym lepszym osprzętem był ten którego tanio nie można wymienić" Chodzi mi o to że np przerzutkę mogę zmienić mniejszym kosztem aniżeli hamulce czy koła :/ A z takich używanych to są takie które możesz polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Nie dalej jak wczoraj wieczorem ktos zalozyl dokladnie taki sam temat, zerknij tam. A najlepiej poczytaj najpierw, 2k to nie jest budzet na rower na gorskie rabanki Edytowane 27 Czerwca 2016 przez skom25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Szukaj okazji, ciężko powiedzieć co znajdziesz, loteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi