Otter Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 Ok myślę nad zamianą kół na coś mocniejszego więc musze te sprzedać. Kółka mają może półtora miesiąca, przednie jest miód malina, tylne dostało raz gonga (krzywo upadłem i mało ciśnienia ) więc poszło na centrowanie, teraz w jednym miejscu bije delikatnie na 2 mm na odcinku może 2 cm. specyfikacja Piasty - Shimano HB475 i M475 (czarne) szprychy 14G Stainless (tak jest napisane na stronie GF) Felgi - WTB FOTA Jak myslicie ile zawołać w sumie za to ? Z góry dzięki!
topol Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 Przesledz odpowiednio wszystkie czesci na allegro,sklepy internetowe,następnie odejmij tzw amortyzacje,uszkodzenia i wystaw cene!!Jesli bedzie nadal za wysoka,nikt nie kupi,jesli bedzie wyposrodkowana,znajda sie kupcy by ja targowac,jesli bedzie to tzw"okazja"wezma bez zastanowienia. To najlepsza metoda na ocene,nawet tzw własną.Troche doswiadczenia a załapiesz o co biega.
Otter Napisano 9 Września 2006 Autor Napisano 9 Września 2006 no właśnie przejżałem internet, piasty znalazłem. 475 tył nowe - 86zł, przód - 50 zł. Myśle że 60zł tył i 35zł przód. Szprychy nierdzewki, ale nie wiem jakie, mogą kosztować 20zł albo 80 zł komplet. A obręcze to już jest wielka niewiadoma, 3 komorowe pod tarczówki, i tylko tyle wiem, no i specyfikacje na stronie producenta, waga itp. Tylna obręcz była troche łupnięta ale poszła na centrownice, moge opuścić o 10 zeta ale nie znam ceny sklepowej. No nic, zobacze jak pójdzie na Allegro. PZDR!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.