oolek607 Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 Witam, posiadam rower Merida Big Nine 100 z 2016roku niesety moja kierownica jest zbyt nisko i mam problem, szczerze mowiac potrzebuje regulowany mostek tak aby zwiekszyc kat kierownicy, prosibym o pomoc przy wyborze takiego mostka nawet nie jestem w stanie okreslic jaka jest grubosc mojrj kierownicy poniewaz nie znam sie na tym kompletnie :-( z gory dzieki za pomoc.
NajaraNy Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 średnica kierownicy albo 25,4 mm albo 31,8mm nikt tu nie jest wróżką żeby to ze zdjęcia wywróżyć. Najzwyczajniej w świecie musisz to zmierzyć to chyba nie jest jakieś wybitnie skomplikowane zadanie prawdasz ?? Regulowany mostek w terenie to nie najlepszy pomysł lepiej kup zwykły sztywny tylko z dużym wzniosem.
modrzew Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 I standardowo, jeśli oczekiwałeś wyprostowanej pozycji to kupiłeś zły typ roweru. Teraz to już tylko półśrodki i robienie na siłę potworka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.