Baikal Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Ktoś miał styczność z tym bidonem, wygląda ciekawe niby te 2-2,5h wytrzymać powinien, szukam czegoś w miarę taniego o pojemności 600-750. Na allegro +-25zł przesyłką w sklepach również nie są drogie około 30zł. Przy ostatnich jazdach mimo, że zime wody kupowałem to bardzo szybko ogrzewały się do temperatury letniej zupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 posiadam, posiadam... utrzymuje temperature w upalach przez jakis rozsadny czas, ale tez nie licz ze pol dnia wytrzyma duzo zalezy czy jedziesz w pelnym sloncu czy jakies lasy etcponadto jest niewymiarowy, trzeba miec nieco wiekszy koszyk lub go dobrze wygiac, o ile sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 25 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 LooserDziękował dziękował, nie szukam cudów , ale tak aby od wodopoju do wodopoju jakiegoś dojechać bo ostatnio to aż mi się nie przyjemnie piło tą zupę wodną, słońca staram się unikać ile się da zastanawiało mnie po tylko czy te bidony działają nawet 1h żeby wytrzymał to spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Cuchnie ten bidon plastikiem po napełnieniu zwykłą mineralką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 powiem tak... dopoki w nim nie zostawilem wina na kilka dni po jakims wypadzie to calkiem znosnie bylo z zapachami i smakiem a ta godzine to na pewno wytrzyma...jak go kiedys wzialem na plaze to jakies 1,5h sok mial przyjemna temperature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.