skwarek2 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Cholera - ja jeszcze zobaczę co bym chciał i napiszę Ci tu i na @ tak do 18! Przespałem akcję szmuglowania nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 To się streszczaj kolego. Bo ceny mągą się zmienić Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Banda wrednych wykańczaczy sklepów z krwi i cegły Jeszcze narzekają że upust za niski...trzeba było zatem brać jak towar stał "w dołku" a nie drapać się po czymtamkolwiek! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 22 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 To się streszczaj kolego. Bo ceny mągą się zmienić Poszło PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Apdejt: 100lar3k, zapłacone, zakupione. Adamos, zapłacone, zakupione. adambieg, zapłacone, zakupione. marcin_ostrów, zapłacone, zakupione. Prezes, zapłacone, zakupione. wojtek10611 zapłacone, zakupione. beskidbike zapłacone, zakupione. Erwix zainteresowany DrOetker wstępnie zamówione, oczekuje na kaskę. skwarek zapłacone, zakupione zukikiziu wetepnie zamówiono, oczekuję na kaskę Szacuenk... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 100lar3k, zapłacone, zakupione. Adamos, zapłacone, zakupione. adambieg, zapłacone, zakupione. Apdejt marcin_ostrów, zapłacone, zakupione. Prezes, zapłacone, zakupione. wojtek10611 zapłacone, zakupione. beskidbike zapłacone, zakupione. Erwix zainteresowany DrOetker zapłacone, zakupione. skwarek zapłacone, zakupione zukikiziu zapłacone, zakupione krzych0 zainteresowany Jedna uwaga (na przyszłość i dla tych co jeszcze się załapią tym razem) , gdyż tym razem kilku ludków się na tym wykrzaczyło. Nie wysyłajcie kasy pajpalem jako płatność za towar bo wtedy pajpal pobiera prowizję. Ja żdnych prowizji nie pobieram, także nie ma sensu aby im płacić Wysyłajcie hajs jako "dla rodziny/przyjaciół/znajomych". Zostało jakieś14 godzin i zamykamy kramik Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Ja w ten sposób wysłałem i mi opłatę pobrało. Chociaż nie wiem czy to nie przez to, ze wysyłałem w funtach a nie w złotówkach. Btw @IvanMTB ta kasetę zamówiłeś dla mnie bo już się trochę pogubiłem z tymi częściami ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Apdejt 100lar3k, zapłacone, zakupione. Adamos, zapłacone, zakupione. adambieg, zapłacone, zakupione. marcin_ostrów, zapłacone, zakupione. Prezes, zapłacone, zakupione. wojtek10611 zapłacone, zakupione. beskidbike zapłacone, zakupione. DrOetker zapłacone, zakupione. skwarek zapłacone, zakupione zukikiziu zapłacone, zakupione krzych0 zapłacone, zakupione No nie wiem jak to jest... Możliwe, że polski PayPal działą nieco inaczej niż brytolski, bo u mnie to zawsze przy wysyłce "rodzinnej" jest bez prowizji... Kasety jeszcze nie kupowałem. SLX czy czekamy na licytacje z Sunrace (to była ostatnia opcja jak pamiętam) Również ciągle czekam na siodło dla Ciebie Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 (edytowane) Jeśli chodzi o Paypala to u mnie też odwrotnie. Przy wysłaniu "do znajomych" doliczało prowizję, a jako "zapłata za towar" nie. Nie wiem od czego to zależy, ale lepiej samemu się upewnić. A pro po ktoś z zamawiających jest z Warszawy ? Jeśli tak to jestem chętny do podzielenia się kosztami przesyłki już w Polsce bo w wawie jestem codziennie Zgłaszam się. Jestem za Jeszcze w temacie neoprenów o które pytałem stronę wcześniej. Jakby ktoś się zastanawiał to wklejam odpowiedź z Planet-X: All of the over shoes we stock are road specific fit so even the XXL overshoes will only go to around a 46 Euro MTB shoe. Edytowane 23 Lutego 2016 przez krzych0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Czyli aktualnie ta rama Fatty Trail to około 750zł wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jeśli chodzi o Paypala to u mnie też odwrotnie. Przy wysłaniu "do znajomych" doliczało prowizję, a jako "zapłata za towar" nie. Nie wiem od czego to zależy, ale lepiej samemu się upewnić. Pozostaje pytanie komu nalicza... U mnie zawsze nalicza prowizję, jak dostaję płatność za towar. Przy wysyłce friend/familly nigdy nie miałem prowizji tak płaconej przez wysyłającego jak i przyjmującego. Przynajmniej w obrebie UK... Możliwe, że prowizja to cuśtam za przewalutowanie PLN-GBP. W sumie to i tak nie powinno być, bo kołpaki tną na przeliczniku.. No ale taki lajf... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 No o tym to nie pomyślałem. To żebyś się nie skończyło, że będziesz dopłacał do tego całego interesu :/ Jak Tobie tam coś naliczyło to napisz na PW, doślę ile potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Pejpal, prowizje itepe... otóż jak wspomniał Ivan: jeśli wysyłamy mamonę jako płatność dla rodziny/przyjaciół to lichwa nie jest pobierana w przypadku skorzystania z kasy na koncie pejpal lub karty debetowej. Jeśli płacimy z kredytówki to pobierana jest prowizja(chyba ok. 4,5%). W przypadku płatności za towary/usługi płacący nabywa pejpalową ochronę kupującego, jednak odbiorca płatności ponosi koszty takiej usługi, na podobnym poziomie jak wyżej. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 6 godzin.. Jeśli ktoś-jeszcze-coś to proszę mieć na uwadze, że ja też jutro idę do pracy i chciałbym się kłaść spać jakoś tak najpóźniej koło 22:30 Szacunek... I. ... ostatnie wrzutki, tak mi się cos wydaje, że spokojnie pobijemy kwotę poprzednich zakupów Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 że spokojnie pobijemy kwotę poprzednich zakupów No, to może chociaż tym razem Cię dobrą kawą ugoszczą, a nie tylko suche..."next orders to collect?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 23 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Kiedy kolejne zamówienie szacunkowo bo nie wiem na kiedy mam większy hajs szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 No, to może chociaż tym razem Cię dobrą kawą ugoszczą, a nie tylko suche..."next orders to collect?" Lepiej nie. Ja nie pijam kawy. Tylko po barbarzyńsku herbate bez mleka Nastepne? Ot filutek Jeszcze jedno nie odebrane/wysłane a ten juz na przyszłość planuje... Jak sie zbierze grupa pod wezwaniem, lub ktos potrzeboski to zawsze mozna sie zorganizować... Szacunek... I. OK To chyba już styknie tych wystepów. Nie widze żadnych ostatnich rzutów na taśmę, znaczy się wszyscy zadowolnieni Zamykamy zamawianie, zaczynamy oczekiwanie na klamoty i dosyłki z miejsc poza Planet X. Oczekujcie wkrótce zdjęć jak z cyganskiego taboru, gdyż jutro (w środę) odbieram już pierwsze zamówienia po drodze z tyrki. Oczywiscie będę informował na bieżąco... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Czekamy a ja podbijam kto ze mną i z krzych0 chętny na wspólną wysyłkę do Warszawy w Polszy żeby było taniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 24 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Myślę, że z całego grona, tylko Was dwóch może być ze stolicy. Zdecydujcie między sobą, kto odbiera towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 do krzycha poleci bo ja nie jestem warszawy, po prostu bywam tam codziennie ale nie ma gdzie mi wysłać w wawie więc do niego przesyłka pójdzie a ja sobie dogadam z nim jak odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Dziś odbieram 7 orderów Przynajmniej, może jeszcze cuś będzie do przechwycenia... Szacunek.. I. ... no i tabor, a w sumie nieco mniej niż jego połowa zladował. Już nawet nie muszę się przedstawiać lub cokolwiek mówić.. Tylko się pojawiam i odrazu kolesiom miękną kolana Dziś to nawet jeden pomagał mi wrzucić to-to do samochodu. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 24 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Ivan, Ty ich tam urabiaj, żeby otworzyli polski oddział z lokalnym magazynem ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Kolejne ukłony i brawa dla Ivana za ogarnięcie paczek, ależ wszyscy dobrze mamy z rodakiem w SteelCity! Równie gromkie, należne oklaski dla Adamosa za dystrybucję w Materczyźnie. Ja natomiast będąc za miedzą i pół, postanowiłem sobie zamówić dobra wszelakie z dostawą do-dom. No i kliknąwszy czekałt w sobotę nadal czekam na wypuszczenie paczki z magazynu/odebranie przez kuriera. Apdejt mejlowy każe ufać iż zawartość paczki pokrywa się 100% z moją listą zakupów ale uwierzę jak zobaczę, choć watpię w ujrzenie swych dóbr po tej stronie łikendu... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Ivan, Ty ich tam urabiaj, żeby otworzyli polski oddział z lokalnym magazynem ☺ Sadzę, że watpię W globalnej skali ciagle jesteśmy pomijalnymi detalistami Trzeba było zamówić z odbiorem osobistym i wpaść do Whitby Lordzie... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Cza byo. A £3.95 p&p przeznaczyć na fiszendczipsa czy inszego cajdra POZDRo-:ver Ed.: A jednak! Właśnie pan wręczył mi paczuszkę i wszystko się zgadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi