supergrzechu Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Ja jestem zainterersowany o ile będzie kilku chętnych i koszty transferu znacząco się zmniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Ja chętnie z PX coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Czyli dwa razy stolica, fajnie! Będę dwa razy w marcu to mógłbym klamoty podrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Idealnie, to daj znać do kiedy, to napiszę co bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 No to już jest nas trzech, także za wysyłkę wyszłoby na łebka 25zł, więc tylko nieco drożej niż za krajową. Nie ukrywam że zależy mi na jak najszybszych zakupach bo ceny na PlanetX zmieniają się jak w kalejdoskopie, i za parę dni mogą być zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Chciałem kiedyś kierownicę nitto, ale teraz nie pamiętam którą Jak znajdę i będzie w dobrej cenie to napiszę przed końcem szychty czy jestem chętny. A tak w ogóle - jest coś wybitnie ciekawego w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Nie ma - jak się okazało dwie osoby chcą kierownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Mogę się jeszcze dołączyć do zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Jasne W takim razie, skoro już kilka osób mamy myślę że możemy finalizować. Odezwę się do wszystkich na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 14 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 18 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Jest jeszcze opcja zapalać się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 18 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Paczka jest już w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 19 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2020 Paczka przyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 28 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Szukam dobrej duszyczki, która byłaby chętna do zakupu i wysyłki (oczywiście zwracam kasę za zakup i wysyłkę do PL) pewnej duperelki z LIDLa w UK Chodzi mi dokładnie o produkt Bike Handlebar Bag Crivit Bike Bag Assortment Będę wdzięczny za pomoc a może ktoś jeszcze by był chętny w podzieleniu kosztów wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Witajcie. Mam problem z zarejestrowaniem się na Planet X. Ciągle ten sam błąd: Recaptcha failed, please try again. Najśmieszniejsze, że żadnego okna do wpisania kodu nie mam na stronie. Próbowane na różnych przeglądarkach i różnych urządzeniach, w trybach zwykłych i prywatnych. Wie ktoś o co chodzi? Oczywiście żadnego maila do Planety nie ma u nich na stronie, na FB też nie można napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Spróbuj napisać na: info@planetx.co.uk service@planetx.co.uk Te maile znalazłem w skrzynce, też jakieś problemy zgłaszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Wszystkie próby miałeś przez ten sam punkt dostępowy wifi? Próbowałeś ze smartfona ale nie przez wifi tylko przez internet operatora? ... ewentualnie tablet z SIMem. Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez grzesiowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Już jest ok. Najwyraźniej problemem była przeglądarka. Na leciwym i dziurawym IE udało się zarejestrować. Przy okazji. Od dawna jest przelicznik 1 GBP=1 EUR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) 43 minuty temu, Jarajek napisał: Już jest ok. Najwyraźniej problemem była przeglądarka. Na leciwym i dziurawym IE udało się zarejestrować. Przy okazji. Od dawna jest przelicznik 1 GBP=1 EUR? Wjakim sensie? Kiedyś takie promo robili ... No... wrzuciłem se do koszyka ramę zmieniłem walutę na euro i bum - ciekawe czy to siakaś awaria u nich czy promo. Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez grzesiowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szumasta Napisano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Cześć. Byłby ktoś zainteresowany zakupami. Na planetx.co.uk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukwycz Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Cześć, jakby się znalazło więcej chętnych na zakupy, to skuszę się na baranka: https://www.planetx.co.uk/i/q/HBOOMI/on-one-midge-handlebar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szumasta Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 No to jest nas już dwóch. Ja też kierownicę mam w planach. Może znajdzie się ktoś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpac Napisano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 Ja też, musze kupić obejmę za 5 funtów i przesyłka za 15 mnie nie satysfakcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeniuFilozof Napisano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2020 Jeśli ktoś jest chętny na wspólne zakupy to dajcie znać. Chętnie zakupię kierownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukwycz Napisano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Nadal jestem chętny na PlanetX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi