MikeSkywalker Napisano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 To pasuje najpierw wybrać sklep skoro mamy coś przerzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Ja z Invisiframe i Rockguardz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Tredz albo Triton Cycles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 1 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 11 godzin temu, grabek napisał: Ja z Invisiframe i Rockguardz Dodatkowo Works Components. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 1 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Nie chcę studzić entuzjazmu, ale @MikeSkywalker miał raczej na myśli, żeby znaleźć jeden sklep dla wszystkich, złożyć grupowe zamówienie do Polski i tutaj zrobić dystrybucję pakunków. Jak na razie nie zauważyłem, aby zgłosił się ktoś kto odbierze Wam zamówienia z różnych sklepów w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 1 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 (edytowane) Tak w ogóle to chyba ja zostałem źle zrozumiany, a potem potoczyła się lawina. Powtórzę więc raz jeszcze. Szukam osoby na której adres w UK złożę zamówienie, i która to lecąc do Polski rzeczone zamówienie zabierze ze sobą, a następnie już w Polsce prześle mi to jakimś lokalnym spedytorem. A zamówieniem tym jest kawałek rurki – Gusset Stash. Edytowane 1 Lipca 2019 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siodemek Napisano 1 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Mi PlanetX pasuje. Jeszcze tylko jakby mnie ktoś utwierdził w przekonaniu że tektro rl340 są kompatybilne z cantilever. I dodatkowo powiedział czy kierownica on-one brian jest wygodna i naprawdę daje sporo możliwości wygodnego chwytu to pasuje mi nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Potwierdzam, są kompatybilne, mam taki zestaw RL340 i kamulce CR720. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 To możemy rozważyć Planetę, ale widzę że wysyłki podrożały, także przy jakiś większych rzeczach robi się spora kwota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Z Planety też mógłbym coś chapnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rooted.manatee Napisano 12 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Cześć. Czy jest tu jakaś dobra dusza, która mogłaby pomóc przy przerzucie roweru (ew. ramy rowerowej) z Londynu do Polski? Orientujecie się może jakie mogą być koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Października 2019 Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Słuchajcie, szykuje nam się lokalnie w Rzeszowie przedbrexitowe zamówienie w PlanetX, także jeśli ktoś chciałby się dorzucić to jest taka szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KryMar1983 Napisano 25 Października 2019 Udostępnij Napisano 25 Października 2019 Jeżeli jest opcja: https://www.planetx.co.uk/i/q/CLOOTKMS1P/on-one-thicky-merino-socks Konkretnie te: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 25 Października 2019 Udostępnij Napisano 25 Października 2019 (edytowane) A jak to właściwie jest z tym brexem - od kiedy wrócą cła czy extra vaty na rzeczy z UK? Edytowane 25 Października 2019 przez grzesiowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 26 Października 2019 Udostępnij Napisano 26 Października 2019 W dniu 24.10.2019 o 17:08, MikeSkywalker napisał: Słuchajcie, szykuje nam się lokalnie w Rzeszowie przedbrexitowe zamówienie w PlanetX, także jeśli ktoś chciałby się dorzucić to jest taka szansa. do kiedy zbierasz zamówienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Października 2019 Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Myślę że do końca tygodnia jak nie krócej, bo im dłużej się z tym zwleka tym więcej cen/stanów magazynowych się może zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 W dniu 25.10.2019 o 22:45, grzesiowu napisał: A jak to właściwie jest z tym brexem - od kiedy wrócą cła czy extra vaty na rzeczy z UK? Podbijam. Zastanawiam się nad ramą, ale jak mi mają za niedługo dodać +23% do ceny, to mam decyzję podjętą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Ja tyle dat słyszę że ciężko to zapamiętać. Ale brałbym póki jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Ktos cos bedzie może brał z PX? Rozważam widelczyk i chca mnie skasowac na 15funow ...podzieliłbym to chetnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Do mnie póki co zgłosiły się dwie osoby które są chętne na zakupy, także myślę że dajmy czas do namysłu do końca tygodnia i możemy zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) Ok, mam czas na upewnienie sie czy potrzebuje ;-) A moze zna ktos temat sztućców do london road i london road sl. Kupilem za psie pieniądze praktycznie nowy frameset SL , ale widel sl wyglada na majacy mega wyprzedzenie. Patrzac na fotki, to widel od zwyklego londona wyglada lepiej....px do obu modeli wrzuca to samo geo... a w sl rama xl ma baze kol ok 108cm :-)) na oko widel od zwyklego powinien nieco skrocic tego jamnika. Pytanie czy fsktycznie widelce od londona i londona sl maja rozne wymiary... Edytowane 10 Listopada 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 11 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 W dniu 10.11.2019 o 10:54, MikeSkywalker napisał: Do mnie póki co zgłosiły się dwie osoby które są chętne na zakupy, także myślę że dajmy czas do namysłu do końca tygodnia i możemy zamówić Mogę się podłączyć? Pisać do Ciebie na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2019 Jasne, pisz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Koło wtorku/środy planuję puszczać zamówienie, także proszę o szybkie przeglądanie Planety i zgłaszanie się na PW cobyśmy po weekendzie mogli finalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Jest ktoś chętny na małe zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi