Mod Team adamos Napisano 9 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Gdybyście coś zamawiali, to dajcie znać na PW. Zawsze to jedna głowa więcej do podziału kosztów myta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Ja musiałbym pomyśleć, ale możliwe że jakieś oponki bym wziął do wspólnej paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 To jak Panowie lecimy z tym zamówieniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 To powiedzmy, że dzisiaj do wieczora czekam na konkretne deklaracje - tzn. lista rzeczy z linkami do sklepu na PW i gotowość do zrobienia przelewu. Jak będę wiedział ile wyjdzie za przesyłkę na łebka, to podliczę zgrubnie każdego i odeślę wiadomość z danymi do przelewu. Do końca tygodnia czekam na przelewy i w piątek wieczorem/sobotę rano puszczam zamówienie - pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Prośba o przedłużenie terminu do jutrzejszego wieczoru. Dziś z racji pracy do późna nie dam rady tego ogarnąć. Aczkolwiek mogę już dać deklarację, że na 100% robię zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 10 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Spoko, tylko środa - piątek mnie nie ma i będę miał ograniczony dostęp do neta (jeśli w ogóle) więc może być obsuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Będę w najbliższych dniach składał zamówienie na tredz.co.uk. Jeśliby ktoś chciał dołączyć to proszę o kontakt. Wysyłka do Polski to 8 funtów czyli jakieś 40zł do podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 ERm, a moze jest ktos Chetny na zakupy w https://zerorh.com/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Jeśli ktoś chciałby dołączyć do zamówienia na tredz.co.uk proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeniuFilozof Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Polecam sprawdzić, czy chainreactioncycles nie mają lepszej ceny, do tego od około 90 funtów wysyłka do Polski za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 to ja chce lampki z tredz , dołączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 To postaram się jeszcze kogoś zorganizować, jak wspomniałem wyżej do podziału za wysyłkę UK-PL jest 40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 aha czyli jest nas dwóch ? a przzesyłka ile ? bo moje lampki to 6 funtów kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeniuFilozof Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Jestem teraz w Anglii, wracam 10 września do Krakowa, wiec mogę Wam coś przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 13 minut temu, BeniuFilozof napisał: Polecam sprawdzić, czy chainreactioncycles nie mają lepszej ceny Mają dużo drożej, przynajmniej przerzutki i manetki SRAM. @popio 8 funtów czyli 40zł do podziału. I póki co dopiero napisałem post więc dajmy chwilę na ewentualne zgłoszenie się chętnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 1 Września 2018 Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Ja się mogę dołączyc jeżeli uzbiera się czterech chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Szukam usilnie kogoś czwartego, powinno się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Myślę, że udźwignę finansowo brak jednego chętnego, więc jeżeli reszta zgadza się dzielić łup na trzech, to finalizujmy zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 No i pięknie. @popio jeśli Tobie taka opcja odpowiada to piszcie na PW szczegóły i będę finalizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Września 2018 Udostępnij Napisano 11 Września 2018 @popioi jak? Nie da się wysłać wiadomości a zamówienie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 22 Września 2018 Udostępnij Napisano 22 Września 2018 I co z tym naszym zamówieniem? Wyjdzie coś z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Września 2018 Udostępnij Napisano 22 Września 2018 Ja ciagle jestem chętny, ale fajnie byłoby mieć choć te 3 osoby do podziału. @popio chyba odpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 24 Września 2018 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 A może ktoś chętny na zamówienie z Planet X? Dobre ceny na niektóre opony dali, mnie szczególnie kuszą bezdętkowe Clement Strada USH 650x42b za 10 funtów sztuka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 24 Września 2018 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Nie nie odpadłem mogę się dzialkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Września 2018 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 No i fajnie. Jest jednak mały problem - mojej przerzutki w wersji ze średnim wózkiem nie ma. Oby chwilowo - napisałem już w tej sprawie do Tredz i jeśli się pojawi to możemy finalizować. W sobotę jeszcze była, no pech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi