Roballinho Napisano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Ogłoszenie parafialne: Od dzisiaj do końca roku obniżki na planet x / on one. Start od 20% na prawie cały asortyment. Codziennie rabat zmniejsza się o 2% więc warto się pospieszyć. Przykładowo: na dzisiaj Wsobniak stoi za 120 elżbiet (obniżka że 150) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Ale też nie dajcie się zwieść, bo duża część ciuchów podrożała o 2-5 funtów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 doszło przed Świętami. Podziękowania dla zamieszanych w preceder. A w Planecie faktycznie ceny ciuchów słabe więc nie ma się co ekscytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Witajcie Jest teraz pewna promocja na Planecie mam pytanie czy byliby chętni na jakieś zamówienie ? Potrzebuje trochę rzeczy nie chcę tutaj nadużywać pomocnej ręki kolegów z wyspy, chyba że chcieliby pomóc... ! Pozdrawiam i czekam gdyż nie ukrywam trochę mi zależy by nie przegapić cen pewnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) A duże zakupy kolega przewiduje? Ja mógłbym być zainteresowany, z pierdołkami i oponami, więc jakby kwota wysyłki do podziału nie wyszła dramatyczna to mógłbym się podpiąć. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Ja podobnie, jakby zebrała się ekipa większa, to chętnie bym się podpiął, bo parę dupereli przydałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 też się podepnę pod przemyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Powiem tam mam duże rzeczy ale mogę starać się być wporządku do wszystkich i poprostu parcytypować w kosztach bardziej niż inni (2 czy też 2.5 krotność) Tylko czekam na konkrety kto jak ile osób i jedziemy z tematem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 (edytowane) ja się zgłaszam. Coś muszę przyjąć z zagramanicy. na co teraz dobra promka ? Edytowane 15 Stycznia 2018 przez popio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Też się tradycyjnie dopiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 ja mam obrecz w czein reakszyn, oraz dwa siodełka na planet X do kupienia mogę być w kontakcie zarowno Chrc i planetx w reakszyn gdy uzbieramy do 100 e , ponoć paczka za free, ale nie wie czy z moją obręczą też tak liczą bo duży wymiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Nie ma na co czekać - zbierajmy zamówienia. Ja mogę robić za pośrednika i przyjąć pudło w Polsce. Myślę że system jak poprzednio - zbiórka na zakupy, najlepiej na Paypalu po jakimś średnim kursie, potem na wysyłkę i na ewentualne wyrównanie. Z ciekawości dodałem do koszyka kilka opon, kilka siodełek i kilka par ubrań i wyszło za wysyłkę do PL poniżej stówki. Także byłbym wdzięczny za szybką decyzję i ewentualne zamówienia na PW. Proszę pamiętać że oferta na PlanetX zmienia się szybko, stany magazynowe również. W dniu 15.01.2018 o 08:26, rafalek940 napisał: i poprostu parcytypować w kosztach bardziej niż inni (2 czy też 2.5 krotność) Zobaczymy jak wzrośnie koszt przesyłki i czy ewentualnie nie rozbić tego na 2 zamówienia. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Chodzi o to że chce wziąźć 1-2 zestawy framesetów z kołami ii to niestety są duże koszty wysyłki ale w kupie raźniej. I kilka łańcuchów i to chyba koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Powiem tak - zamówienie nawet sporej ilości, ale klamotów, jak pisałem wyżej, to kilkanaście funtów za pudło. Po dodaniu choćby jednego zestawu rama + koła cena skacze o 60 funtów. Więc mnie osobiście średnio się widzi partycypowanie w takiej wysyłce, chyba że pokryjesz kilkunastokrotność tego co pozostali. Niestety ale w przypadku braku pośrednika koszty przesyłki w przypadku rowerów/zestawu z kołami stają się trochę złodziejskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Pisanie haseł trochę złodziejskie jest trochę moim zdaniem nie na miejscu. Po pierwsze nie wiem co chcą inni zamawiać (gdyż sam zainicjowałem tą akcje) bo jeśli ktoś chce zamówić chodźby koła to wysyłka to 30/40 funtów i wtedy nawet dwe dwójke ze mną jest takiej osobie na rękę.. Po drugie zgadzam się jeśli nie ma pośrednika koszty są duże. Jeśli moje zamówienie jest problemem kosztowym a jest jeśli wszyscy inni chcą małe drobne rzeczy to oczywiście jest to zrozumiałe. I oczywiście wtedy sam zamówie to na swoją rękę lub też nie. Ale trochę szanujemy się i używajmy dobrego doboru słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 chyba nie chodziło o wspólne zamowienie tylko że cena wysyłki gabarytôw jest duża drakońska gigantyczna złodziejska to nie wycieczka osobista, tak to przeczytałem z boku Planet x dzieki działaniom naszych filantropijnie pakujących kolegów w GB powinien już dawno otworzyć się szerzej na nasz rynek w tym pocztowo. Widać bowiem że chcemy ich towarów... ChRc daje już wysylkę free powyżej 1OO e ale pewnie z wyłaczeniem dużych gabarytów, jednak to już jest coś Ale kurier po taniośći z rowerem też kosztuje dość sporo z GB, za wysyłanie tam i z powrotem na Ssec też kilka stowek chyba w okolicy 36 f w jedną stronę ale nie pamiętam. A to oddolna polska firma a nie spedycja korporacyjna. inna sprawa że czasami Polska jest droga, np paczki z niektórych niemieckich sklepów czasem do Czech 6e a do nas 10 czy nawet jeszcze więcej...(chyba bike 24 ma wysokie nadawcze ceny) teraz za kierownicę ryczeja ktora idzie z Niemiec DhL placę około 10 E czyli 2-3 razy drożej niż przy wysyłce na terenie Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 54 minuty temu, itr napisał: kierownicę ryczeja Yay! Dasz się karnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Oczywiście recenzja relacja i wglądacja karnacja przy pierwszej okazji jesteś ojcem chrzestnym tego pana kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Żadnych wycieczek osobistych nie robię, jak słusznie @itr zauważył. Chodzi mi o to że jeśli cały rower wysyłają za 44 funty to ciężko nie nazwać tak wysłania niekompletnego za prawie 2x tyle. Zamówienie tego zestawu na adres kogokolwiek z UK kto bez przepakowania puści dalej do Polski wyjdzie taniej... Edytowane 17 Stycznia 2018 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 @Moorzyn @PanPiotr @popio @Roballinho ciągle zainteresowani? Jak tak podejślijcie na PW co chcecie i jutro finalizujemy. Ja mam jeszcze 1 osobę spoza forum więc aktualnie jest w pudle 4 chętnych. Fajnie byłoby zamknąć się w paczce za kilkanaście funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Ja jednak spasuję, bo coś innego naruszyło mój portfel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Jaki estymowany koszt? W międzyczasie kilka moich przedmiotów podrożało i zostały w sumie same niewielkie szpeje, więc nie wiem czy tym razem mi się opyli bulić za przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Celowałbym w wysyłkę za 17 funtów, dość sporo klamotów można mieć w koszyku zanim się ją przekroczy. Czyli jakieś 85-90zł do podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 ja też z dwoma siodełkami chcę zmieścić się gdzieś w składowej ok 20 zł za paczkę do Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Do dzisiaj zbieram zamówienia, potem pieniądz (najlepiej Paypal) i puszczam, żeby ceny nie zaszalały. Póki co wszystko w paczce za 17 funtów. Wieczorem chciałbym popełnić zakup. Wysyłkę rozliczymy klasycznie wraz z przesyłką krajową jak wszystko dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi