Mod Team IvanMTB Napisano 17 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Tracking: https://www.parcel2go.com/tracking/p2g45952637 Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau271182 Napisano 19 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Witam kiedy można składać zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Czały czas: Compulsive shopping season is officially on […] Myślę, że zakupy można zbierać do blakfrajdeja, czyli weekendu 24.11. No może do cybermondeja, który będzie zaraz po blakfrajdejowym łykendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Jest był przybył. Szybko przybył Paczucha przejęta, paczki do Śpiących Królewiczy zaraz dostaną etykiety i pojadą w dalszą drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Kłaniam, Przypominam tylko, że zamówienia zbieramy do 27 liściopada... także jak jeszcze ktoś-coś to się proszę streszczać. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau271182 Napisano 24 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Chciałbym zamówić kierownicę Genetic Digest szerokość 480 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Jak mniemam jużeśmy się porozumieli mailowo przez Krzywe Koło... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau271182 Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Jak mniemam jużeśmy się porozumieli mailowo przez Krzywe Koło... Szacunek... I. Zgadza się. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Nic się nie zmieniło?Dzisiaj zamykamy zakupy, czy ktoś spóźnialski się ostał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Ja się ostałem, bo jeszcze dumam co mi trzeba i z której skarpety wyjąć Ale jak nic się nie zmieni to zamówienie pójdzie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Klaniam, Raczej bez zmian. Mam jeszcze do klikniecia zakupy dla dwoch ludziow, ale to jak juz bede z powrotem w UK wieczorem. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Kłaniam, na razie koszyk zakupowy zamknięty. Teraz czekam tylko na ostatnie zrzuty z PX i jeszcze jedna ramę z Irlandii, żeby było wygodniej, i będziemy ekspediować całość w kierunku Kraju-Raju. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Kłaniam, No i już generalnie wiem jak idzie przemyt. Grupa Trójmiejska heavy-weight marekgda (P), robertsmu i Prz plus dwie grupy wagi lżejszej. Roballinho (P), itr i MikeSkywalker. Wojtasin (P), Rysz + Adaśko i vucalur. Postaram się do połowy-końca tygodnia wypchnąć. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Kłaniam, Mały amendment i ogłoszenie parafialne. W związku z wielkością ramy Roballinho zmieniłem mu Wsad Królewiczowy. Teraz paczka numer 1 to Wojtasin, Itr i Majk. Koszt przerzutu PLN 76.50, czyli po 25.50 od czaszki. Do rozliczenia z Przechwytywaczem. Niestety mam też mały error, bo się okazało, że wyjszła mi taśma pakownicza i nie stykło na drugą posyłkę... Taśmę dokupię jutro i najdalej w piatek wypchnę posyłkę. Natenczas tyle, jak jutro wskoczy tracking zapodam. Idzie DPD. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Kochamy Cię mocno <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Kłaniam, Obiecany tracking paczki numero uno: https://www.parcel2go.com/tracking/p2g46511470 Paczka numer dwa, detale. Przechwytywacz Roballinho. Wsad Królewiczowy Rysz + Adaśko i vucalur. Paczka wyjdzie w piatek za pomocą LA Transport ----> https://latransport.pl/ gdyż DPD jakiś dziwnych piniadzów zawinszowało sobie za przemyt. A tak wyjszło tylko troszku wiecej niż paczka nr 1. Czyli PLN 93, czyli po 31 ziko od czaszki/grupy. Jedyny minus eLejA, że konsolidację paczek robią dopiero we wtorek czy środę,czyli przerzut trwa u nich nieco dłużej niż DPD-owskie 4-5 dni. Zazwyczaj chopoki zamykaja się w 7-9 dniach. Oczywiście jak wskoczy tracking zapodam. Byle do 17-tego, kiedy mam nadzieję zamknąć najcieższy, trójmiejski rzut. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Kłaniam, Obiecany tracking do paki numero dwa: http://latransport.pl/front/transport/d925efdf43eed462610dc6be2dab6ff8 Jak sie uaktywni, bedzie faktyczne śledzenie. Alltra też zamówiona, czyli byle do 17-tego. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 ... a tymczasem paczka Jarocińsko-Warszawska już przechwycona i nawet rozdystrybuowana Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Dziękujemy, mam i ja, i dla Majka mam. Dziękujemy piękne worki i kartonki, pełne rowerowej stonki! Za nadanie brytyjskie i wielkopolskie fenkju bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Kłaniam, Bardzo proszę, cała przyjemność po mojej stronie. Tymczasem Trójmiejska super-paka własnie została pobrana Marekgda otrzymał właśnie namiar na kierowcę, pewnie koło wtorku zacznie indagować w temacie przechwytu. Prz i robertsmu, ponownie, kontakt z nim właśnie. Szacunek... I. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Super, dzięki Ivan za całą pomoc zarówno z doradztwem i wyborem, jak i całym przechwytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 ... byle dotarło chyżo i bez problemacji. Wtedy sobie podziękujemy Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Klamoty dotarły. Dzięki Ivanie. Za chwilę skrobnę maila do zainteresowanych i podam koszta i opcje wysyłki. Jutro, a najpóźniej w czwartek chciałbym pchnąć je dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Gicio To jeszcze tylko Altra i Świąteczne prezenty pozamiatane Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Grudnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Kłaniam, No i przerzut Trójmiejski, oststnim rzutem na taśmę zrobiony. Szkoda że z małą wtopą z mojej strony, gdyż zapomniałem dołożyć jednego fantu Sozzzz... Plan poprawkowy zostanie wdrożony zaraz po Świętach. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi