rooted.manatee Napisano 2 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 @rooted.manatee: w OnJorBajku nic się nie ostało, ale czasem coś wypływa na ibaju, nawet nówkocewkosklepowego. Który dokładnie model Cię interesi? Jeśli Decade SS to szanse marniutkie, sam się ociągałem z zakupem a jak już się zdecydowałem to polowałem kilka miechów na takowy aż w końcu z drugiej łapki się trafił... EDit: Genesis Day One 10 2016 Single Speed Bike - Bike Shop London | Bike Shop in Kensington, West London W10 | HUB Custom Bikes in London Dzięki @kazafaza za sprawdzenie. Decade SS mnie akurat nie interesuje. Ten On One za to tak. Już pisałem do nich o potwierdzenie dostępności i ew. zniżce, ale od tygodnia cisza z ich strony. Jeszcze się rozglądam za czymś ciekawym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Kłaniam, Compulsive shopping season is officially on Poniżej mój Sztrucel po dzisiejszej wizycie w depocie Parcel Force i PX Zaraz poodpowiadam tym co się zgłosili. Myślę, że zakupy można zbierać do blakfrajdeja, czyli weekendu 24.11. No może do cybermondeja, który będzie zaraz po blakfrajdejowym łykendzie... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 w Planecie są teraz tanie ciuchy zimowe, jakby ktoś potrzebował. Tańsze niż na wiosennych wyprzedażach. Ja ich nigdy nie zrozumiem… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 To może nie temat na takie pytania, ale spróbuję, z racji iż tu zakupowicze a PX'a. Jak te zimowe wdzianka (i nie tylko zimowe) się sprawdzają? Chodzi mi głównie o gatki jakieś, a przede wszystkim o jakość wkładek i trwałość. Długie i krótkie gacie chętnie bym zanabył. Wdzięczny będę za informacje wszelakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 ja nie wiem Używam ich rękawiczek, czapek, baselayerów, itp.Te jeśli chodzi o jakość/cena nie mają zbytnio konkurencji Widziałem na żywo jedną wkładkę Planety czy tam Carnaca. Co prawda nie topowa, ale było szału.Także jak już brać to tylko te topowe wkładki a i tym może sporo brakować do np. drPads. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Kłaniam, Niech wypowiedzą się mniej rozpieszczeni przez życie Po przejściu na Assos'y żadne gacie już nie bawią tak jak kiedyś Jak dla mnie, osobiscie, wkładki PX były bardzo przyjemne, jednakowoż krój ichnich gaciochów, przynajmniej dla mnie pozostawiał wiele do życzenia. Nie dogadywaliśmy się specjalnie, a szkoda, bo raz że cena a dwa, że dobre wkładki. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Panie, ja tu szukam gaciuf tańszych niż mój rower... Ale skoro wkładki dobre w PX'ach to może warto zaryzykować... Podziękował za cenne uwagi... Teraz na vitesse pampersach przesiaduję i całkiem niezłe.....były, bo chyba swoje już odsłużyły mym czterem literom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Jak już offtopimy o gaciach to ja bardzo lubię żelowe wkładki z Decathlonu (serie 520 i Aerofit), kupując zawsze z przecena krótkie spodenki (poza wkładkami same spodenki też naprawdę dobrej jakości) mam za 130, długie (niestety z membraną tylko powyżej kolan) za 160, wziąłem do tego jeszcze Rogelli bez wkładki z membraną na całej długości, bo bez na mrozie to zabójstwo stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Ktoś nas zaraz pogoni, ale.... Decathlonowe gacie są dobre, póki nie zaczynają się pruć, a to następuje względnie szybko.... Testowane... Jakieś długie z membraną bym chętnie z PX'a przetestował... Gdyby ktoś, coś, polecił, nie polecił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 a to następuje względnie szybko Względnie szybko i bezproblemowo robią wymiany gwarancyjne PS. Miał ktoś może kaski Carnac lub On One ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psobol Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Ja mam kask Carnac Croix Road. Kask jak kask (nigdy nie miałem drogich kasków, więc nie odniosę się do nich w żaden sposó. Do głowy pasuje, jechałem w nim 6 dni pod rząd po kilka, kilkanaście godzin, nie miałem nigdy ochoty go zdjąć. Nie uwiera, przewiewny. Sprzączka od regulacji długości paska nie trzyma i co jakiś czas trzeba poprawiać - rozwiązaniem jest dobranie długości i przeszycie tego paska. Testów zderzeniowych nie przeprowadzałem i mam nadzieję, że nie będę miał okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Kłaniam, Posiadam 3 kaski Carnac, On-One/PX. Carnac Enduro. https://www.planetx.co.uk/i/q/HECAEND/carnac-enduro-mtb-helmet Kawał kasku, ale za to najlepiej z tych co miałe chroni potylicę. Sprawia naprawdę solidne, ędurowe wrażenie. Rolka trzyma, paski trzymają, sprzączki trzymają. Jeden z lepszych zakupów jakie trafiłem. na pewno leży lepiej i budzi większe zaufanie niż Fox Flux Carnac Aura. https://www.planetx.co.uk/i/q/HECAAURA/carnac-aura-road-helmet Pierwszy szosowy kask w którym nie czuję się jak bym próbował wepchnąć głowe do słoika. Paski, rolka i klamerki tak jak w enduro. Bez zarzutu. Bardzo fajnie obejmuje głowę. On-One Enduro https://www.on-one.co.uk/i/q/HEOOEND/on-one-enduro-mtb-helmet Mam pierwszą wersję tego beretu. Nieco przaśnie wykonany, te nowsze są o wiele lepiej wykończone, rolka, paski i klamerka sprawiają wrażenie strasznie tanich ale działają bez zarzutu. W nowszych modelach nie ma już tego wrażenia taniochy. Kupiłem go trochę napałę, ale okazał się być bardzo dobrze dopasowany i ponownie wzbudzający zaufanie i pewność. Mniejszy i nieco skromniejszy z tyłu niż Carnac ale i tak lepiej i głębiej siedzacy na dyni niż Flux Bardzo jestem zadowolony, że skorupa tych beretów pasuje na moją bezkształtną dynie Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Enyłejs... Jak by sie ktoś chciał dołączyć to zapraszam na PRV po detale, bo mamy sporo pudełek zbiorczych do zapełnienia i czasu całkiem dużo - do 27 liściopada. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Zna ktos może jakieś ładne promocje na TRP Hy-Rd w UKjowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Kłaniam, Sugeruję Juin Tech R1 za 125 łabądziów za przód z tyłem i tarczami. Mają lepszą prasę niż Hy-Rd a konstrukcja taka sama... https://www.ebay.co.uk/itm/Juin-Tech-R1-Hydraulic-Cable-Pull-Disc-Brake-Set-Red-160mm-vs-TRP/263205829814?hash=item3d484a3cb6:g:N5gAAOSwhMFZued3 Szacunek... I. PS Jest ciśnienie na wypchnięcie jednego pudła zbiorczego ASAP, czy jak najszybciej. Jeśli któryś ze Śpiacych Królewiczów jest starsznie potrzeboski to proszę się zgłosić, jakoże wysyłka mogłaby wyjść nawet w poniedziałek czy wtorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Na czym stoimy na tę chwilę? Black friday się zbliża - warto czekać czy raczej nie będzie fajerwerków u PX? a takie coś Panie Ivanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Sugeruję Juin Tech R1 za 125 łabądziów za przód z tyłem i tarczami. A na jakich to klockach chodzi ? wbilem w googla i wywala cos o shimano R010S ? podejdzie tam cos dostepnego w PL ? Czy to nie aby shimkowy A01S tam siedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Black friday się zbliża - warto czekać czy raczej nie będzie fajerwerków u PX? Warto czekać, w przeciągu ostatnich kilku dni ceny nieco podskoczyły, bo obserwuję w miarę regularnie. Pewności że spadną nie ma ale wydaje mi się że powinny. Także jak nie polujesz na coś w konkretnym rozmiarze i będącego na wyczerpaniu myślę że będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Jak nie BF to może święta...? Czekam na obniżkę ceny london road'a a ta ani drgnie [emoji52] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Bo teraz jest czas na FM za niecałe 85 gwinei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 a takie coś Panie Ivanie? Są fajniejsze lub bardziej podniecające sposoby na luzowanie sobie plomb w szczęce. A już na pewno tańsze. 80 funiaczy za kawał alusa? No comment mate A na jakich to klockach chodzi ? Najzwyklejsze od starych XT. Powszechne jak świerzb na bezdomnym kundlu Ceny na PX/O-O żyją własnym życiem. Moze będzie taniej, a moze nie będzie. Tego to oni sami najprawdopodobniej nie wiedzą Przypominam tylko, że nie trzeba się ograniczać do PX/O-O zaledwie... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To może jakieś sprawdzone szopy zapodacie? Z tych "innych".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Wiggle, CRC, Tredz, Winstanleys, Westbrook, Evans, Ribble, Rutland, JE James, Freeborn... To tak, zeby pomienić te kilka w których relatywnie regularnie kupuję... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Podziękował... Dziś już ledwo na oczy widzę, ale jutro zerknę co tam dają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Kłaniam, Paczka numer 1 wychodzi jutro. Przechwytywaczem jest użyszkodnik MikeSkywalker. 2 Śpiacych Królewiczów - Psobol i Jaca911 prosze o się z nim skońtaktowanie w celu uzgodnienia podziału kosztów, odbiorów i wysyłek po Polszcze. Jak pojawi sie tracking oczywiście zapodam. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi