robertsmu Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Paczka odebrana, wielkie podziękowania dla zaangażowanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Nie dostałem potwierdzenia że wszystkie paczki szczęśliwie dotarły ale ufam że tak się stało. Cieszę się że mogłem pomóc i nawet udało się dwie z nich przekazać do rąk własnych Dziękuję panie Ivanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 28 Maja 2017 Udostępnij Napisano 28 Maja 2017 Tak tak, wszystko ok dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 31 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 No i fantastycznie Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Będzie jakaś paczucha w czerwcu-sierpniu ?Aha: I jak z Brexitem?Zaczną celnicy interesować się paczkami z UK?Nie śledzę nijusów, więc stąd pytanie. Czytałem tylko, że póki co nikt nie wie jakie warunki UK ustali z resztą świata (EU/Europy), ale to już jakiś czas temu - coś mogło pójść naprzód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samoth Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Hej , Szukam chętnych za zakupy w planet x w celu podziału kosztów wysyłki, ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 I jak z Brexitem? Do marca 2019 nie martwiłbym się tym zupełnie. Potem to bedzie jak będzie... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Szukam chętnych za zakupy w planet x w celu podziału kosztów wysyłki, ktoś coś ? Ja jestem chętny na ramę z Planety X. Też jestem z Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Kłaniam, Wyglada, że trafia się większe opakowanie zbiorcze. Jeśli byliby jacyś chetni na zakupy po tej stronie Kanału zapraszam. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Kłaniam, na razie 2 chętnych i już zapłaconych. Any more for anymore? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sziszi Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 A na kiedy jest planowana wysyłka do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Jak się zbiorą chętni, ale podejrzewam że to kwestia kilku-kilkunastu dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Kłaniam, No to jest już 3 zawodników. Jeden klamot, główny już na perymetrze, 2 odbieram z PX w niedzielę, zamówienie na klaśmenta spoza PX już złożone. Jak dobrze przypyci mógłbym wysyłać w okolicach 17-18 lipca... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 (edytowane) wszystko wygląda na to, że i ja jakieś fanty dorzucę. @Ivan, jak już będę miał wybrane, to napiszę na priv. OT: Jakby ktoś widział kiery szosowe (tzw. "baranki"), ale wąskie: 36, 38, ew. 40 cm C-C, na jakichś fajnych wyprzedażach (tak niepopularne szerokości lubią być solidnie przeceniane), to proszę o cynk. W Polszy wybór słaby. OT 2: Od siebie polecam takie porównywarki cen: wheelhub.co.uk pricespy.co.uk Edytowane 8 Lipca 2017 przez vucalur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Kłaniam, Posypały się zakupy jak ulęgałki z wierzby Wygląda, ze moga być nawet 2 pudła zbiorcze. Właśnie jestem w trakcie odpisywania zainte-rere-sowanym... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Kłaniam, Sprawa rozwojowa, wygląda, że moze być nawet kartonów zbiorczych sztuk 4 Czyli prosze się zastanawiać, decydować i dopisywać... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 a do kiedy możemy kupować?Wszystkie 4 kartony wysyłane mniej-więcej w tym samym czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Kartony będą wysłane jak je poskładam. Niekoniecznie w tym samym czasie. Dobrze by było, aby po 3-4 ludzi na jedenego przypadło a nie całość do jednego wora a reszta samasobie. https://www.youtube.com/watch?v=xeBQFy9DUUQ Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Kłaniam, Pierwszy karton wyjdzie we wtorek/środę. Zajączek Przechwytywaczek Zuki Śpiący Królewicze w środku Majk, Samoth i Psobol. Koszt łączny 88.60 ziko, czyli 22.15 od czaszki. Wszystko to rozliczane z Zukim. Jak tylko całość wyjdzie i będzie namierzanie dostępne wkleję. Szaunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 16 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Serwus, Zuki to ja. Mozna sie odzywać celem przekazania mi adresu do wysyłki. W zamian prześlę numer konta do wpłaty pieniędzy. Pozdr, zuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Kłaniam, Paczencja numer 1 w drodze. Namierzanie: 1. https://przesylarka.pl/zlokalizuj/1947484 2. https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking EK324402545GB 2. https://www.parcelforce.com/track-trace EK324402545GB Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Tak BTW, jak jeszcze ktuś-cuś, to proszę się straszczać, bo czekam na ostatnie 1-2 klamoty i będę ten rzut zamykał. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Serwus, Melduję, pierwszy przerzut na miejscu. Dzisiaj wysyłam paczki Współtowarzyszy podróży. Ponownie ukłony w kierunku IvanaMTB za jego nieocenioną pomoc Pozdr, zuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Giciowo Drugi rzut pewnie jakoś tak po niedzieli, gdyż czekam jeszcze na kilka klamotów. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samoth Napisano 24 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Widzę że moja paczka już ruszyła do paczkomatu Dzięki Panowie IvanMTB i zukikiziu za ogarnięcie tematu ! Polecam deal'e z tymi Panami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi