Mod Team IvanMTB Napisano 4 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Kłaniam, Przepraszam Wszystkich Ściśnieniowanych i Wyczekujacych, ale nie dam rady wysłać klamotów w tym tygodniu. Mam zawał w pracy i na dodatek jeszcze czeka mnie kiblowanie w sobotę w tyrce, takze zapakuję dopiero w niedzielę i całość wyjdzie we wtorek 11-tego. Także jest szansa, ze przed Wielkanocą przemknie nad Kanałem i Jewropą, ale rac\ej nie spodziewałbym się Zajączka-Redystrybutora. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Kłaniam, Tym razem przemyt dzięki uprzejmości połączonych sił Kartonów IKEA i ParcelForce/GLS. Jak widać zapaczkowane, oadresowane, jutro dostanie się w łapska kuriera.. Detale, detale... Zajączkiem-Przechwytywaczem jest vucalur. W środku oprócz jego fantów nastepujacy Śpiacy Królewicze: supergrzechu + Ishi Grizzli michma bartekm76 Koszt przerzutu UK-PL zamknął się w kwocie. 91.62PLN. Czyli po 15.27PLN od czaszki. Jednakowoż, supergrzechu miał nadpłacony kredycik w funcikach i jego dola to 41 groszy polskich Kwoty te Zajaczek-Przechwytywaczek doda do kosztów przerzutu PL-PL, pełne rozliczenie z nim właśnie. Proszę Śpiacych Królewiczów aby skońtaktowali się z vucalurem. Pleasure to do business with you Gents. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Napisz nową wiadomość Wystąpiły następujące błędyUżytkownik Grizzli nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości Wiadomość nie została wysłana : ) Grizzli proszę o zrobienie miejsca w skrzynce. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez vucalur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Klaniam, Przy okazji dodatkowe ogloszenie parafialne. Bedzie poswiateczna dogrywka-wysylka. Takze jak by sie ktos pragnal rozstac z pewna iloscia mamony to zapraszam. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Na takie info czekałem [emoji846] Ivan, znasz już deadline na składanie zamówień? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Klaniam, Bez cisnienia, bo glowny, nieco opozniony klamot ciagle jeszcze w drodze do mnie. Tydzien po Wielkiejnocy? Tak cos jakos okolo... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 No i fajnie, dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Tydzien po Wielkiejnocy? ... a może nawet dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 : ) Grizzli proszę o zrobienie miejsca w skrzynce. Done Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Abo i 2 Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Klaniam, Wczoraj kurier wylozyl laske i nie pojawil sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 … ale dzisiaj już wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Hmmmm... Ciekawe dlaczemu posty i PRiVy mi obcina... Enyłej... https://przesylarka.pl/zlokalizuj/1766221 Abo lepiej tu: https://www.parcelforce.com/track-trace?trackNumber=EK320793452GB Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Z tego co wiem, tracking międzynarodowy nie działa najlepiej. Generalnie od momentu wyjścia od nadawcy, do momentu przyjścia do oddziału odbiorcy nie ma co patrzeć na te dane. Są po prostu baaaardzo nieaktualne, więc niewykluczone, że możesz mieć nawet dzisiaj telefon od kuriera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) ach, już usunąłem treść mojego posta, bo przejrzałem stare trackingi w temacie i żadna paczka nie miała wpisów w Niemczech, także myślalem że nikt nie będzie wiedział (Pytałem, czy jest szansa na paczkę dzisiaj, bo po trackingu widać, że paczka zakoczowała na dobre w Niemczech - dopiero wczoraj wieczorem opuściła krainę bratwurstu i biera). Dzięki za słowa otuchy @akkwlsk Z drugiej strony, "nieaktualne" to nie "fałszywe". Jak wczoraj wieczorem wyjechała z Niemiec, to chyba na dzisiaj nie ma szans. @Ivan: Spoko, jednak do końca tyg. zostanę pod adresem dostawy. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez vucalur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Japierdziu... Nigdy wiecej PF/GLS Takiej chucpy to jeszcze chyba nie doświadczyłem... Jest szansa, że jutro paczka dotrze do Przechwytywacza, skoro dziś ją przyjęli w Strykowie... Szacunek... I. PS Dogrywka na razie na 4 chętnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Gdyby kogoś kusiły Duremy Evo z Planet X, to mi przysłali zwykłe Performance. Evo nie mają w ogóle w magazynie. Sprawdzenie tego zajęło im prawie trzy tygodnie, ruszyło się po nieco impertynenckim mejlu. Chodzi o to: http://www.planetx.co.uk/i/q/TYSCMDT/schwalbe-marathon-dureme-evo-wired-tyre - mimo braku towar, wciąż ma status Lots in stock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Po pierwsze ogromne Dzięki dla Ivana za ogarnięcie. Paczka wczoraj przszła, cześć już w drodze do Reszty, część od wczoraj czeka na kuriera. Japierdziu... Nigdy wiecej PF/GLS Takiej chucpy to jeszcze chyba nie doświadczyłem... Czy ja wiem. Święta były. Odliczając dni wolne, to tylko trochę się poślizgnęli.Nie wiem czy gdzieś indziej da się wysłać za cenę zbliżoną do £18, wliczając ubezpieczenie. Z ciekawości wklepałem gabaryty paczki do parcel2go.com i wyszło najtaniej DPD £30.71 z ubezpieczeniem na £250, £18.71 bez.Kiedyś jeszcze na p2g.com wychodziło nieco taniej Inpostem, ale teraz go wycofali dla kierunku UK→Polska (przez Brexit?). Dogrywka na razie na 4 chętnych... kiedy planowana wysyłka? Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez vucalur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekm76 Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 chłopcy i dziewczęta, ja swoją przesyłkę odebrałem (vucalur, przelew poszedł)dzięki wielkie za wszystkim zaangażowanymdo następnego razu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Klaniam, Nastepny rzut jakos tak bedzie finalizowany ladadzien-po-niedzieli. Takze jak sa jacys dodatkowi chetni prosze sie bystro decydowac Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Kłaniam, Ostatnie dwa dni zamówień i zakupów... Zamykamy wydawanie pieniądzów w niedzielę o północy. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 takie pytanko - OT:Ma ktoś pozytywne dośw. z negocjowaniem ceny w Planecie?Mam do wydania jakieś £100, jakoś średnio mi się widzi przepłacać za zimowe ciuchy, które w marcu wyprzedawali -75% (teraz marne -50%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Nie ma takiej opcji... Sprawdzaj ceny codziennie, jak spadną wtedy kupuj. Szacunek... I. PS Jest opcja na kolejną dogrywkę, także spokojnie i da się spóźnialskich na ten rzut zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 nie lubię takich sklepów.Zniżki to random po przedziale (-40%, -80%) i jak kupisz akurat po -40% to masz uczucie, że się dałeś wydymać.Pewnie cena 100% (czyli -0%) nigdy nie jest używana.Fajnie, że i tak mają tanio, ale wolałbym stałe ceny, zamiast robienia ludziom wody z mózgu. Cóż, marketing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Ten typ tak ma. Można kupować gdzieindziej, nie ma przymusu Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi