Mod Team IvanMTB Napisano 9 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Spoko-floko... Apdejt terminowy. Klamot główny bedzie u mnie jutro, opuszcze UK 19-tego lutego. Także jak ktoś-coś to proszę się streszczac i nie przekraczać terminu. Wszystko muszę mieć w ręku najdalej w środe-czwartek, czyli zamówienie w weekend, najdalej w poniedziałek. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 opuszcze UK 19-tego lutego Mam nadzieję, że nie przywozisz klamotów do Polski osobiście, tylko po bożemu robimy paczkę przez jakieś parcel2go.com czy cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Kłaniam, Nie, nie bawie się w tragarza osobiscie Literówka, ot-co... Wgląda, że jednak będą dwie posyłki. Jedna na 99% 19-tego lutego i druga jakos tak później, jak się znajdzie paru chętnych. Nieoczekiwanie pudło od głównego klamora okazało się zaskakujaco małe i wyjątkowo dokładnie wypełnione zawartością Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Pytanie z kompletnie innej beczki. Wiecie może czy ktoś w Polszy ma taki kask na przymiarkę? http://www.planetx.co.uk/i/q/HEOOEND/on-one-enduro-mtb-helmet 58-62cmJest tu paru entuzjastów angielskich produktów.BTW jestem chętny na trisiut next package my love Ivan! <3Brak szacunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Napisz też w temacie kaskowym, a nóz łyżka wykałaczka...tylko uprzedź że umyłeś pióra POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Kłaniam, Wygląda na to, że główny klamot będzie w moich łapach tak jakoś do końca przyszłego tygodnia. Dajmy zatem sobie czas na zakupy i innych chętnych jeszcze 2 tygi. Czyli 3 marca zamykamy całość, tak aby po niedzieli ogarnąć do końca odbiory/wysyłki i wypchnąć karton najpóźniej w drugim tygodniu marca. O ile oczywiscie ktokolwiek dodatkowo wyrazi zainteresowanie. W przeciwnym wypadku tak szybko jak będę miał wszystkie dotychczas awizowane klamoty w ręku wypycham dobro w drogę. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Kłaniam, Ostatnia prosta... Wysyłka do Polszy tak pewnie 7 marca. Jeśli ktoś, jeszcze, coś, to prosze sie streszczać... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Marca 2017 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Ja tak z innej mańki - jeśliby ktoś upatrzył sobie zakupy na ChainReactionCycles to planuję tam składać zamówienie za ok. 2tyg (jak towar wróci do sklepu i cena nie wzrośnie) na 80€. Wysyłka od stu jest darmowa także przy zakupach powyżej kwoty 20€ potencjalny zainteresowany ponosi tylko koszt posyłki krajowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Daj znać Mike, jeśli interesujące mnie łapki nie zejdą to się dorzucę. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Żeby już więcej Ivana nie fatygować,byłby ktoś chętny na wspólne zamówienie z EvansCycles.com? Mają sporo przecenionych rzeczy, ja np. zamawiam jakieśtam łaszki Niektóre bardzo fajne, poprzeceniane 50-60-70%.Także raj dla miłośników kupowania "byle co, żeby tylko w promocji" ; ) Ship do Polski £8, dzielony pomiędzy chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Kłaniam, No to sprawa się klaruje. Jedna wysyłka poleci do Polszy jakoś tak w piątek lub zaraz po niedzieli. W związku z tym, że kolega vucalur jeszcze domawia, to aby go nie popędzac niepotrzebnie wydzielam jego część wysyłki w celu poskładania na tej dazie nastepnej. Także jak by ktoś jeszcze był zaintere-re w przeciagu najlbliższych 7-10 dni dołożeniem tego czy owego, to jest opcja. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 (edytowane) Ja odświeżam temat CRC - moje klamoty już są na stanie więc jutro/pojutrze będę finalizował, proszę się szybko decydować. W sprawie konkretów zapraszam na PW. Edytowane 9 Marca 2017 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Kłaniam, Paczka zapakowana, kurier podejmuje ją we wtorek. Całość leci do użyszkodnika akkwlsk Śpiacy Królewicze w środku zbiorczego pudła to: Grizzli, blady74, Landlord, drozda i luker87. Skońtaktujcie się proszę z Adamem (akkwlsk) w celu dogadania podziału kosztów i wysyłek/odbiorów. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 11 Marca 2017 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Co do kontaktowania to poczekajcie na maila ode mnie, wyślę zbiorczo do wszystkich opcje przesyłki, terminarz itp. Sobie każdy wybierze co mu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Kłaniam, Paczkens w drodze. https://przesylarka.pl/zlokalizuj/1709828 Proszę zignorować info na temat niezrealizowania zamówienia. Juz potwierdziłem to z DPD, błędny skan poprostu. Kolejna paczka planowana tak jakoś na ostatni tydzień marca. Chciałbym wysyłać 27-28 najpóźniej. Także jak są jacyś chętni na koleny opad funta - Brexit Bill przeszedła w Parlamencie, funt znowu stracił - to zapraszam pilnie. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ivanie, serdeczne dzięki! Pomnik Ci wystawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Wuaśnie umarłem ze śmiecha :D Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 ... a klamoty już w Polszcze Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 17 Marca 2017 Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Uprzejmie donoszę, jako następuje: Ivan jak zwykle spisał się na medal i chwała mu za to! Przemyt udany, towar został już rozpapierkowany i stwierdziłem organoleptycznie, że dotarł w stanie nienaruszonym. Jak tylko będę miał z kim zostawić latorośl to pędzę do paczkomatu i wysyłam 4/5 klamotków w dalszą podróż. Kolega luker87 po swoją 1/5 zgłosi się osobiście w bliżej nieokreślonym terminie, przemyt uważam zatem za zamknięty, ewentualne skargi i zażalenia proszę składać do mnie poprzez wiadomości prywatne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 To się nazywa błyskawiczna re-dystrybucja Pleasure to do business with you Gents Paczka numero due pomeleńku nabiera kształtu. Dwóch chetnych juz zakupionych, trzeci właśnie zaindagował, także jak cuś zapraszam. Przewidywany wypych do Kraju-Raju końcówka marca, najdalej bardzo początek kwietnia... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Kolejna paczka planowana tak jakoś na ostatni tydzień marca. Chciałbym wysyłać 27-28 najpóźniej. I jak sytuacjon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 27 Marca 2017 Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Sorrewicz. To przeze mnie będzie drobną obsuwa gdyż ponieważ w środę zostanie wysłany do Iwana mały grat dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 ... spokojnie, sprawa w toku. Dziś/jutro ostatnie zakupy w PX i Evans'ie i wysyłamy. Wygląda że koszt przesyłki poleci baaardzo chrzescijańsko na 6 głów. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Kłaniam, Sytuacja niespiesznie zbliża się ku wysyłce. Oczekuję na 2-3 przesyłki i zamykamy kramik. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi