Gość Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Szanowni, a czy ktoś z Was miał może przyjemność zapoznać albo coś nabyć od człowieka skrawające się pod nickiem fitzrovia-bicycles na UKowym ebayu? Posiada on forka którego to chętnie bym widział u mnie :-) ale... na emalje ebay'owe nie raczy odpisać, gdy wysyłam na adres który gdzieś tam wygrzebalem, to sever pocztowy odbija, że nieznany...niby komentarzy nazbierał kilka ale ... jakos wiele to ich nie ma. Pomoże ktoś z tym widlem? To easton EC90 za 200funtklakow wiszący na ebayu.... Edytka: o ten http://m.ebay.pl/itm/Easton-EC90-X-Carbon-Cyclocross-Fork-Cantilever-Brakes-V-Brake-1-1-8-Inch-/322356733890 No chyba że nie warto Waszym zdaniem. Ale nie bardzo idzie coś dostać w carbonie innego na 1 i 1/8 ... z chińskich jeśli trzeba to juz wole kuczak w ciecie;-)) Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Kłaniam, Dla czekajacych. Kurier zaklepany, ma odebrac całość we wtorek. Redystrybutorem jest Majk. Proszę do niego po detale. Co chcesz wiedziec o tym widelcu? Mnie to wyglada na jakis mały sklep w Londku. Company registration number: 7347755 VAT number: GB 996616362 Może gośc ma holideja lub inny czas wolny i dlatego nie odpisuje. Może niespecjalnie lubi wysyłac poza UK? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Byłem tam i to jest niewielki sklepik, niedaleko naszego konsulatu zresztą. Bierz pod uwagę że są "wakacje sylwestrowonoworoczne". Widzę że wysyłają do Polski więc poczekaj ciepliwie do wtorku i trzymaj kciuki w międzyczasie Szczęśliwego siedemnastego ekipa! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Co do forka samego, to każdy wymiar idealnie pasuje, wyprzedzenie jak i wysokość identyko jak w alu ktòry aktualnie siedzi w rowerze. Co do samego eastona chyba robi rozsądne klamoty. Nie wiem tylko czy można kupić taniej lub lepiej widel o takich parametrach. Co do tego ebay'owca, to pisałem do niego grubo z 2-3tyg przed świętami. Ale nie dość że jestem z Polando to jeszcze mam slownie zero komentarzy ebajowych :-)) więc conajmniej kilka powodów żeby mnie olać widzę...ale, sprzedajacy powinien być miły:-)) i odpowiedzieć nawet jeśli nie wyślę do pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 No dopsz... To masz jakieś pytania czy tylko tak ogólnie marudzisz, że zostałes potraktowany z buta? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 (edytowane) PlanetX dodatkowo dorzuca -10% na wszystko, kod PXNEWYEAR17 Edytowane 2 Stycznia 2017 przez beskidbike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 No niestety ale paczka już spakowana. Kurier odbiera ją jutro więc z racji tego że w piątek dzień wolny od pracy to do mnie dotrze w poniedziałek i w przyszłym tygodniu zajmę się redystrybucją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 jest szansa na jakieś szmugiel na tygodniach jeszcze bo akurat dostałem zastrzyk gotówki i buciki z kodem bym jakieś przytulił z planet x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Odpowiem za Ivana który do piątku jest offline - ciężko powiedzieć. Pewnie jak wróci to mógłby Ci popełnić zakup i towar przetrzymać ale skoro teraz wyszła paczka to na kolejną musiałbyś czekać pewnie parę tygodni albo nawet dłużej. https://tracking.dpd.de/parcelstatus?query=15504100512818&locale=uk_DE tutaj namiary na aktualnie lecącą do Polski paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Nie wiem czy jakiś przemyt się szykuje ale fajne ceny na okulary briko i kaski są i planuje zamówienie, już mam jednego znajomego co też jest chętny. Jak jest jakaś część osób to można się dołączyć co by przesyłkę podzielić na kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Chetnie sie podepne ze swoimi "3 groszami" ino czekam az Iwan powroci zza swiatow I przeczyta PW. Pozdro G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Łe no to pewnie i znajdzie się więcej osób, to niech Ivan wraca i robimy kolejny przemyt aby tylko powrócił przed skończeniem się wyprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Dajcie mu czasem wypocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Panowie mały offtop z mojej strony, może mi ktoś na PW streścić opcje cenowe i przewoźnikowe na sprawdzony transport framesetu z UK do Polszy? Ivan jest unplugged, a potrzebuję informacji w miarę szybko (wiem, że istnieje google, ale skoro macie to przećwiczone to nie będę wyważał otwartych drzwi ) z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 1. Przesyłarka.pl i paczka którą śmigają zbiorowe zamówienia z PlanetX. Kosztuje to 21 elżbiet. 2. Jest jeszcze firma EBS i to kosztuje 20 elżbiet. Napiszę na publicznym to dla potomnych zostanie. Bo - co ważne, bardzo często do takiego pudła można zabrać tzw. śpiącego królewicza czyli paczkę z rowerowym szpejem dla kogoś z Polski, zamówionym na adres osoby wysyłającej frameset do Polski. Koszt partycypacji w takiej akcji jest do ustalenia ale to zawsze jakaś "ulga" dla zamawiającego ramę i profil dla osoby która zaoszczędzi na indywidualnej wysyłce jakiś drobnostek z UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 a jakie wymiary ma ta paczka? bo ja założyłem wymiary 100x60x40cm i wycenia mi 16,99 elżbiet, ale może coś źle założyłem i się do takiej paczki nie zmieszczę? Jakbym bardzo przeszkadzał to przejdziemy na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Niestety pudła nie mam pod ręką ale widzę że i moje pudło z ramą i pudła ze zbiorowymi zamówieniami fruwały kiedyś za 17,99 funia. Teraz to drugie kosztuje 21 (dokładnie to 20.99) także założyłem że są w jednych widełkach gabarytowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Orzeł wylądował. Szczegóły - forma i koszt przesyłki krajowej ustalę z zainteresowanymi na PW po poważeniu i pomierzeniu przesyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Ivana nie ma więc ponawiam pytanie czy ktoś chce coś przemycić do Polski bo prawdopodobnie w tym tygodniu zrobię zamówienie póki co ze mną są dwie osoby jeszcze. Jak ktoś chce to uderzać na pw nie ma co chłopakowi dupy truć chyba, że ktoś inny jest mieszkający blisko planet -x i załatwi nam przemyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Info ode mnie: wszystkie paczki zostały rozdysponowane, po jedną zgłosił się kurier ale pozostałe zarówno do rąk własnych jak i do paczkomatu zostały dostarczone w jedyny słuszny sposób, na dwóch kołach. Numery przesyłek zapewne trafiły już do zainteresowanych. Dziękuję za wspólną przesyłkę i kolejny raz dziękuję Ivanowi za organizację przemytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kłaniam, W końcu powróciłem, i jestem on-line Jak widzę sprawy ostatniego przemytu podomykane, czyli wielkie dzięki dla Majka Jeśli jest wola i ochota w narodzie możemy pomaleńku organizować kolejne zakupki i przemyty. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Ja swój przemyt też zorganizowałem. Niech dają wyprzedaż jakąś i można robić zakupy bo teraz jak ceny podskoczyły to tak średnio na jeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 No i luzio Czyli natenczas laba Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Dobry,Jakby ktoś coś chciał z Planety-X, to pisać. Mają po przecenie sporo łaszków, base-layerów, itp. : http://www.planetx.co.uk/news/products/q/date/2017/01/13/jamie-s-and-mark-s-top-tips-for-winter#productGrid Jeszcze tylko 5 dni promo. Ja do wydania będę miał jakieś £20, w porywach £40, także jak ktoś chętny do dołączenia, to dobijemy do £100 i nie trzeba będzie tych £3.95 odbezahlować za wysyłkę do UK. Mogę u siebie wszystko przeklikać, mam kartę GBP a przewalutowanie robię najtańszą możliwą opcją - walutomat.pl. Mam też jakieś szpeje do wysłania z ebaya, jeśli ktoś będzie miał z Planety do wysłania jakieś drobne rzeczy, to może uda mi się dogadać ze sprzedawcą żeby mi to wysłał, coby Ivana nie fatygować.Wysyłka najtańszą i sprawdzoną opcją - parcel2go.com (pudło z UK do Polski to £9-16 w zależności od gabarytów).W Polsce mogę rozdystrybuować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Mam zamiar zamówić rower z PlanetX/OnOne. Jest coś o czym powinienem wiedzieć? Jak najlepiej płacić? Zawsze za zakupy z zagranicy płaciłem PayPalem, ale oni pobierają niewiele mniejsze prowizje niż bank przy przewalutowaniu. Funt po 5,09 na paypalu 5,25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi