popio Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 no to jak drut , a ja obręcze czyli paczka idzie razem ... ja moge odebrać paczke po trasie szczecin-kolobrzeg-koszalin-sławno - słupsk -lebork-gdynia. kwestia jest taka czy ta paczka ma zostać odebrana osobiscie(od tego kolegi co jedzie?) , czy do kogos z nas zostanie wyslana z UK (najlepiej przez Ivana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Popio. Człowiek, który nie wie co to kurs dnia, dobre maniery a mejla o zakupach wysłał o takiej treści: "joł, chce dwie obrecze , jutro przesle Tobie pińądz , mozesz klikac" śmiech na sali. Zero dziękuję ani pocałuj mnie w tyłek(dla mnie ani osoby która redystrybuowała paczki w PL), brak zrozumienia dla rzeczy na które nie ma wpływu(cło), generalnie cała moja trudna wymiana mejlowa może zostać przekazana następnemu Jemu zakupującemu celem ocenienia czy jest sens z kimś takim robić biznes. Wesołych Świąt popio! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 @@kazafaza, -brak trackingu paczki z twojej strony mimo moich próśb. - kontakt via forum z Tobą beznadziejny , ze nie masz czasu , ze zarobiony... na PW odpisywałeś co dwa dni ( a przecież mówiłes ze masz czas i możesz zająć sie akcją) - paczki do Polski wjechały 9 dni po tym jak mówiłes ze już wysłane i że niby utkneły w Calais ( no tak emigranci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Chłopaku. Ile zapłaciłeś za mój poświęcony Tobie czas? Co zyskałem na pomocy Tobie? Już zdążyłeś policzyć? To może następnym razem miej więcej wyrozumiałości i okaż szacunek komuś kto poświęca swój czas(mam trójkę dzieciaków i na pewno One stoją wyżej w hierarchii niż jakiś nieznajomy któremu pomagam zaoszczędzić kilka groszy) nie oczekując niczego w zamian. Amen. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Chłopaku. Ile zapłaciłeś za mój poświęcony Tobie czas? Co zyskałem na pomocy Tobie? Facio! oferujesz pomoc w transporcie (robisz to do dupy)a później oczekujesz podziekowania?? skromny jestes! mam trójkę dzieciaków i na pewno One stoją wyżej w hierarchii niż jakiś nieznajomy któremu pomagam zaoszczędzić kilka groszy to po co sie tym zajmujesz i marnujesz innych czas , nie masz czasu ,daj pole do popisu innym , zrobią to lepiej. nie oczekując niczego w zamian. Amen. I nie powinieneś .Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Koledzy, a na PW może takie sprawy dałoby się "załatwić", a jeśli nie to chociaż powymieniać się tam opiniami na swój temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Racja. Życzę wszystkim udanych zakupów i szybkiej dostawy a pomagającym innym w zakupach wyrozumiałości dla pewnych spraw i uznania od kupujących za poświęcony czas. Trzymcie się zdrowo i wesoło POZDRo-:ver p.s.: wszystkich zniesmaczonych moją przepychanką rodem z piaskownicy serdecznie przepraszam, sorry dla popia że Jego graty nie dotarły tak szybko jak by sobie tego wymarzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Kłaniam, Dwie uwagi Koledzy. Jak już nadmieniono powyżej, wszelki żale i niejasności proszę załatwiać na PRV. To raz. A dwa, jak ktoś jeszcze raz powie złe słowo na Kazia publicznie to będę bił. Nie wypinamy tutaj piersi po ordery, ale tak się składa, że robimy wszystkim chętnym przysługę inwestując własny czas i nie pobierajac za to ani centa, a pewnie nieco dokładamy bo taśma do sklejenia paczuszek na drzewach nie rośnie Także raz jeszcze prosze o wyrozumiałość i cierpliwość. Nie każdy żyje tylko internetami i dbaniem o dobre samopoczucie całego Wirtualnego Świata. Tyle... A do rzeczy... Jeśli znajdzie się kilku chętnych mogę poodwiedzać PX. Zasady niezmienne. Zapraszam na PRV. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Usuwanie postów na temat ryzyka ze strony urzędu skarbowego jakie ponoszą organizatorzy zakupów zbiorowych jest dość dziwne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Usuwanie postów na temat ryzyka ze strony urzędu skarbowego jakie ponoszą organizatorzy zakupów zbiorowych jest dość dziwne.... to nie tylko te posty ujewiało , cyrki świata się dzieją - to jest ta dobra zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Taa...Misiewicze już pojechali na Wyspy gonić niesfornych rodaków, a Macierewicz powołuje odpowiednią komisję do zbadania sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Albo ktuś chce byznesa przejumć albo sieje fermędy wpotyliczno-polityczne, bunć dubry to przyjdom i bedom źlenawistnie godoć i się rozbabrywać we własnych strupach byle po trupach ale do jakiego celu? @mtbikeer: jesteś ze skarbówki czy zazdrosny że tak temat drążysz? Przeczytaliśmy, fajnie miło, podziękowali za świeczkę na drogę i co? Po co temat kolo ceskiny? Sugestia? A jak chyba sam pisałeś (chyba, pewności już nie mam) ktoś podpierniczy jak ostatni frajer że takie harce się tu dzieją i kto na koniec dnia dostanie większe oklaski? Lusblus a nie milicyjna godzina w komuniźmie - jak pisał Grande IVAN raczej dokładamy do akcji więc może ściszmy głośniki i albo koszyk świąteczny albo Prima Aprilis. Howgh Manitou! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Kłaniam, Pierwsi zainteresowani już zakupieni... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Ivan tak mnie zachęciłeś że idę na zakupy do PX i na całe szczęście nie muszę się martwić skarbówką od Misiewiczów forumowych bo jestem na miejscu w Livi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Ehh I znowu kupę pieniędzy wydałem "na zapas". Ale części się nie marnują Jeśli o mnie chodzi to fajnie byłoby wysyłkę do PL podzielić na 4-5 osób także spokojnie mogą te moje zakupy czekać u Ivana (któremu po raz n-ty dziękuję). Jak trzeba się podjąć dystrybucji to też nie ma problemu. Do Warszawy/Krakowa pewnie mógłbym podać gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Możesz spać spokojnie... I znowu kupę pieniędzy wydałem "na zapas". nie tylko ty To normalnie nienormalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Kłaniam, Zakupów przybywa. Anymore for anymore? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Czy można dorzucić do paczki zakupy z innego sklepu w UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewol Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Potrzebuje ktoś coś drobnego z Cotica? Dzięki "delikatnemu" traktowaniu przesyłki przez DPD dostałem ramę z upierdzielonym hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 @@firefoks, odpowiem za Ivana - można. Kontaktuj się z nim w sprawie szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Czy można dorzucić do paczki zakupy z innego sklepu w UK? Jasne, ale proszę się strzeszczać, gdyż teraz i tak wszelkie zakupy ida wolniej. Świeta jakby nie było... Potrzebuje ktoś coś drobnego z Cotica? Dzięki "delikatnemu" traktowaniu przesyłki przez DPD dostałem ramę z upierdzielonym hakiem. Jeśli mają to-to na stanie to mam do nich 13 mil w jedna strone. Akurat na sobotnią, leniwa przejażdżkę Szacunek... I. PS na razie wyglądamy tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Kłaniam, No to ktoś-coś jeszcze? Bo najdalej po Świętach chciałbym wypchnąć to-to od siebie... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ja tylko dodam że pojawił się kolejny wysyp promocji https://www.planetx.co.uk/news/planet-x-news/q/date/2016/12/26/the-final-fibonacci-countdown Także myślę że przy sprawnym załatwieniu zamówienia jest jeszcze szansa się załapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Kłaniam, 1 klamot już zaraz do odbioru, 2 kolejen potencjalnie do kupienia. Anymore for anymore? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Grudnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Kłaniam, Czekam tylko na jedna opone i całość zamykam. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi