Janusz159 Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Mam wrażenie, że koledze Ivanowi się nudzi na tym urlopie! Może jakieś zamówienie? Z tego co widzę na ciuchy mają fajne ceny ostatnio, chętnie przygarnąłbym trochę drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Kolejna odsłona promocji w Planecie. Jak to u nich, coś jest taniej, coś drożej Mam kilka fantów i skrobnę do Ivana, może w swej dobroci pomoże w zakupie. Także jakby się uzbierała większa ilość chętnych, to może jakaś paka by poszła z Wyspy na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 także jakby się uzbierała większa ilość chętnych, to może jakaś paka by poszła z Wyspy na święta? też o tym myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 HMMMMMMMMmmmmmmmm... http://www.planetx.co.uk/i/q/FROORAN27/on-one-rango-275-plus-or-29er-carbon-mountain-bike-frame W końcu poprawili info o CS - teraz ma ludzką wartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 To trzeba poprosić ładnie Ivana, znaleźć ogarniacza w kraju i szmuglujemy fanty pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konias Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Cześć, znajomy będzie zjeżdżał w okolicach 23 do PL (konkretnie do Gdyni, zachaczając o Szczecin). Jakby ktoś chciał dołączyć się do zamówienia to zapraszam. Za drobne rzeczy mogę wyłożyć, większe zamówienia przedpłata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Na jakich zasadach? Kompletujemy zamówienie w PLX/u Ivana, potem Twój znajomy to przewozi (jaki koszt) a potem robisz redystrybucję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 znajomy będzie zjeżdżał w okolicach 23 do PL (konkretnie do Gdyni, zachaczając o Szczecin). Jakby ktoś chciał dołączyć się do zamówienia to zapraszam. Za drobne rzeczy mogę wyłożyć, większe zamówienia przedpłata. to jak bedziesz mogl zalożyć za mnie 30 funtów to ja sie pisze i pakunek moge odebrac miedzy szczecinem a gdynia (jestem z pomorza) ,również mogę pororssyłac paczki po kraju (już to czyniłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konias Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Mike, jeśli to drobne rzeczy to znajomy nic nie policzy. Do pl raczej z wolnym miejscem w bagazniku jeździ (w drugą stronę już gorzej ). Redystrybucję w PL wg cennika wybranej opcji. Z mojej strony nie ma różnicy czy zamówienie będzie w PLX czy u Ivana (pytanie co na to Ivan). Ponieważ nie udzielam się tu na forum prawie wcale to dla osób które mają obawy możemy pomyśleć o wystawieniu czegoś w rodzaju usługi na allegro. Obie strony będą dzięki temu jakoś zabezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 @@konias, ja chciałbym obręcze , paczka lekka ale wielkosci koła, jezeli zalozysz za mnie to ja sie pisze(odwdzięczę sie czekoladą bądz kawą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Z mojej strony nie ma różnicy czy zamówienie będzie w PLX czy u Ivana (pytanie co na to Ivan) Kwestia zamówienia wewnątrz jUKej. Czy Twój znajomy to odbierze z PLX, czy wypada mu poskładać jedną paczkę i posłać na jego adres czy np. poprosić Ivana o odebranie 2/3 zamówień i wtedy posłanie do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konias Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Popio, odbiór osobisty raczej będzie wchodził w grę tylko w Gdyni lub w Szczecinie. Nie chciałbym nadwyrężać uprzejmości kolegi tym bardziej, że nie będzie on w stanie dokładnie powiedzieć w jakich godzinach będzie na tej trasie. Mike, wg mnie zamówienie wewnątrz UK będzie najłatwiejsze. Kolega jest z okolic Ashford, a to ponad 350 km z tego co na szybko sprawdziłem zatem raczej odbiór osobisty odpada. Duże to Twoje zamówienie by było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 odbiór osobisty raczej będzie wchodził w grę tylko w Gdyni lub w Szczecinie. Nie chciałbym nadwyrężać uprzejmości kolegi tym bardziej, że nie będzie on w stanie dokładnie powiedzieć w jakich godzinach będzie na tej trasie. gdynia mi pasuje jak najbardziej, wiec ja jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Szczecin oferuje się podjąć część towarów celem dalszego rozesłania lub roztrwonienia POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 U mnie to prawdopodobnie 3-4 oponki, a czemu piszę o odbiorze osobistym? Bo jeśli moglibyśmy liczyć na uprzejmość Ivana to mógłby odebrać nawet dwa, trzy zamówienia i kilka dni przed wyjazdem Twojego kumpla nadać do niego zbiorczą paczkę. A tak to trzeba by pojedyncze słać na jego adres. Aczkolwiek nie wiem jak wyglądają ceny przesyłek w UK i tego czy ceny w PLX rosną proporcjonalnie do zamówienia. Bo może ta druga opcja jest korzystniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 U mnie to prawdopodobnie 3-4 oponki, a czemu piszę o odbiorze osobistym? Bo jeśli moglibyśmy liczyć na uprzejmość Ivana to mógłby odebrać nawet dwa, trzy zamówienia i kilka dni przed wyjazdem Twojego kumpla nadać do niego zbiorczą paczkę. A tak to trzeba by pojedyncze słać na jego adres. zgadzam sie w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Jeśli tylko Ivan się zgodzi, byłbym za skompletowaniem paczki u niego i zbiorcza wysyłka do Polski. Dalej redystrybucja, jak to bywało wcześniej. U mnie zamówienie to będą oponki, ktoś jeszcze też oponki, a to już się robi spora i kłopotliwa do przewiezienia autem paczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 u mnie obręcze. ja tez sądze ze najlepiej przez Ivana. szybko i bez pierniczenia. moge porozsyłas po kraju (szybko i bez pierniczenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 No na razie jest nas tylko trójka więc szału nie ma, ale może jeszcze się zbierze kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Nie trać nadziei. Ostatnio dwóch zawodników wybanknociło się na równowartość siedmiu darmowych koszy... @Konias: Dzięki serdeczne za propozycje szmuglerską! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Jak dojdzie do transakcji , szmugiel wolałbym robić ja @@kazafaza, ostatnio sie nie popisał bo może być tak ze paczki odbierzecie po świętach , sorry @@kazafaza, nie robię tobie złego PR ale taka jest prawda dotycząca ostatniej akcji prowadzonej przez Ciebie,pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Jakby co to ja chce haki do fatty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 a wy opony zwijane bierzecie czy druty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Drut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ja zwijki, ale nie mało, bo jeszcze dla kumpla. Oprócz tego jakieś drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi