popio Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 (edytowane) po co mieszacie ? jedna wspolna paczka idzie do Kzafazy , on wysyla danej osobie w polsce a ta rozssyla po kraju . koniec kropka. Termin-promocja na kaski trwa jeszcze 5 dni, więc trzeba to ogarnąć jak najszybciej. BTW. Widzę na stronie planetx możliwość zamówienia bezpośrednio do Polski za 11 funtów. Może to lepsza opcja ? to kontaktuj sie z Kazafaza wysylaj mu pińądz(niech klika) i czekaj az JEDNA WSPOLNA PACZKA bedzie leciala do Polski . Termin? myslę ze 10 PAŹ jest dobrym terminem - wyplaty i takie tam. ja chce zakupic obręcze więc wolałbym aby Kazafaza zbadal je organoleptycznie zanim ruszą do Polski. czyli do poniedzialku/wtorku wszyscy zainteresowani niech sla pińądz do Kazafazy i mówią co chcą. Dobrze mówie Kazafazo ? Edytowane 5 Października 2016 przez popio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Polać mu, dobrze gada! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Też byłbym chętny na jeden hełm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 A i ja kilka drobnostek bym kupił jakby co:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 czyli z tego co licze jest nas 5 osob , prosze o potwierdzenie czy dalej jestescie aktualni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Ja tak:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 6 Października 2016 Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Ja odpadam niestety Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Ja na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 7 Października 2016 Udostępnij Napisano 7 Października 2016 po weekendzie zamykamy liste chetnych. I po weekendzie Kazafaza nam robi zakup .Także 3 dni i finisz.Spinać poślady i nie marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Kłaniam, Jak widzę dajecie radę panowie To ja tym razem wezmę sobie wolne od przemytnictwa. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Ivan jak już jesteś to ty bedziesz lepszą opcją jeżeli masz czas/ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Spokoluz... Dajecie radę panowie a i mnie przyda się mały urlopik odprzemytniczy Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Jeden zawodnik nie wytrzymał i Jego zamówienie już wysłane...szczekam na inszych chętnych. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 9 Października 2016 Udostępnij Napisano 9 Października 2016 no nie wytrzymie jak Ivan robi wolne ,to uderzam jak bylo na poczatku do Kazafazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Dwóch zawodników już obkupionych, czekam na dalsze zamówienia. Póki co w koszyku On-One'owym mam £42, zatem brakuje ósemki do darmowej wysyłki ku mnie. Zamierzam pocisnąć wszystko do końca tygodnia, więc sugeruję dobrze przemyśleć cokomutrza oraz policzyć mamonę i powoli zbierać się z transferem. Robertsmu z Gdyni podjął się dystrybucji krajowej, dzięki! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Servuss, Chciałbym jutrem pocisnąć finałowy zakup, wszyscy chętni proszeni są o przestudiowanie Planety On-One oraz kontakt! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 kazafaza ile jest osob do zamowienia ? zastanawiam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2016 ...nad czym się zastanawiać - albo TY coś chcesz albo nie tym razem...póki co jest wystarczająco gratów na darmową posyłkę POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 dobra to ja sie decyduje również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 17 Października 2016 Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Moje zamówienie już dotarło. Kaski jak najbardziej mogę polecić. Ładnie wyglądają, nie są wcale przesadnie wielkie (na zdjęciu większy rozmiar), wygodnie leżą na głowie, wykonanie również nie budzi zastrzeżeń. Spełniają normy en 1078, kaski sygnowane znakiem CE, wszystko napisane w skorupie mimo że na stronie nie było informacji. Zmusiłam męża do zapozowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Dzięki za kaskocynka! Zamówienie wysłane, oczekuję na przesyłkę, jeśli paczuszka zląduje w czwartek to uda mi się wysłać wszystko jeszcze piątkiem...będę zeznawać jak się sprawy mają. Czy pasuje wszystkim wysyłka do Trójmiasta, skąd Robertsmu porozsyła towary dalej? POZDRo-:ver T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Mi pasuje . Jak trzeba to ja moge porozssylac po kraju jak Robertsmu nie może. Ja też z pomorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Na dniach bede zamawial w chainreaction kilka drobnych rzeczy na razie w koszyku uzbieralo sie okolo 80€zeby wyszla przesylka za free potrzebny jest zakup jeszcze za conajmniej 20€.Jezeli ktos cos potrzebuje to dystrybucja w Warszawie ewentualnie w woj.mazowieckim za free (czym dalej na poludnie tym bardziej realne).Dystrybucja w inne miejsce kraju za posrednictwem paczkomatu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Dzięki @Swimfan! Wczoraj dotarła reszta szpeju z Planety, będę wysyłać wszystko w tym tygodniu i informować w miarę postępów... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Panie i panowie jak wygląda sytuacja? Czy paczki juz lecą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi