zukikiziu Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Czołem, Nie dostałem jeszcze wiadomości od @zibra i @beskidbike odnośnie przerzutu krajowego. Chciałbym Wam te paczki wysłać jak najszybciej. Pozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 (edytowane) Czołem, Przesyłka była i przyjechała. Cała i zdrowa. Kolejny raz dzięki Ivanowi, Przemytnikowi Roku A.D. 2016 Paczki krajowe będę chciał wysłać w godzinach popołudniowych/wieczornych. Dam znać... Pozdrawiam, Krzysiek Edytowane 28 Września 2016 przez zukikiziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Czołem, Wczoraj wysłałem ostatnią paczkę. Myślę, że kolejny przerzut można uznać za udany. Jeszcze raz dzieki IvanMTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 (edytowane) czołem przemytniki jako że z poprzedniego przemytu nie korzstałem... bo... zbierałem pińądz , to pojawia sie pytanie ... czy szanowny kolega Ivan bedzie miał ochotę wspomóc brać rowerową ) po raz kolejny z resztą jeśli tak to ja sie piszę bo mam parę gratów na oku,tak sobie mysle ze mozna by jeszcze ze dwa przemyty w AD 2016 uczynić ( oczywiście jezeli guru wyrazi akces Ivan co sądzisz? Edytowane 4 Października 2016 przez popio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja też byłbym zainteresowany. Kask bym przytulil. Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 no to jest nas dwóch , ale chyba Ivana nie ma kask pewnie ten za 20 funi - fajny tez myslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Z tego co mi wiadomo to Nasz Szanowny Przemytnik będzie dostępny za dwa tygodnie.Gdyby wartość koszyka przekroczyła £50 to wysyłka po jukeju jest za darmo - wtedy można ją posłać do mnie a ja ją prześlę dalej(do Naczelnego Odbiorcy Krajowego). Niestety słabo będzie to wyglądać w przypadku "jednodniowych okazji", chyba że będzie ludu wystarczająco wiele na darmową wysyłkę...POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Też byłbym chętny na zakup - wartość 20 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja tylko dodam że transfer UK-->PL wychodzi zwykle koło 100 zł i ten koszt jest do podzielenia między zamawiających, do tego dochodzi przesyłka krajowa od Naczelnego Odbiorcy Krajowego (która jego nie dotyczy) ale to już wedle indywidualnych ustaleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 no i gitara u mniei bedzie powyżej 50 funi wiec trzeba dzialac , z tego co licze to jest nas trzech Kazafaza dobrze że jestes hehe jutro dogadamy szczegoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 (edytowane) Albo zamowmy sobie we 3 i podzielmy koszt 11 funtów za wysyłkę. Potem któryś z nas rozesle. E: jednak nie ma na tym dużej oszczędności, ale zawsze coś. Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Października 2016 przez Bejker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Jeśli wszyscy się zorganizują "na raz" to faktycznie może Was akcja wyjść nieco taniej... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 ja chce zamowić obręcze sztuk dwie i moge zrobić przerzut PL--->PL ( już robiłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Jak bardzo zależy Wam na czasie? Może poczekamy na większą ilość chętnych osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 słuchajcie trzeba zrobić to z głową , jakiś plan? kwestia jest taka że z Planety paczki bedą musily zostac wyslane do Kazafazy . czyli chetni musieli by przelac pieniadze dla Kazafazy co by zrobil zakup , ale najlepiej jakby zrobil to na raz , w kazdym razie Kazafaza musi tu sie udzielic i powiedziec jak to widzi . zakup musi być za min. 50 funi aby transport UK-UK był darmowy , wiec lepiej (taniej) kazafaza poczynil zakupy raz a porzadnie. do kiedy ustalamy termin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertsmu Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Witam, z chęcią dołączę do zakupów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 robertsmu olek123 Bejker i Ja .czyli jest nas czterech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Orojt. Zatem z mojej strony wygląda to tak, że mogę klikać/kupować/zamawiać w miarę na bieżąco, w razie czego mogę udostępnić numer komórczakowy i kontakt whatsap'em jest najszybszy. Oczywiście jeśli zbierze się większe zamówienie i przyjdzie mi kliknąć więcej towaru za jednym zamachem to będzie miodnie i sprawnie. Jak wyglądała sprawa z transferem kasy? Wpłaty na pejpal/konto bankowe? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Termin-promocja na kaski trwa jeszcze 5 dni, więc trzeba to ogarnąć jak najszybciej. BTW. Widzę na stronie planetx możliwość zamówienia bezpośrednio do Polski za 11 funtów. Może to lepsza opcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Pytanie co ma dać wysyłanie paczki do kogoś w UK? I tak to trzeba potem rozesłać. Jak ktoś chętny to ja bym chciała zamówić kaski do Wrocławia. Jakby się więcej osób z Wrocka zebrało to wysyłka wyjdzie taniej, a odebrać można osobiście u mnie w serwisie lub w domu, więc godziny dość elastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 (edytowane) BTW. Widzę na stronie planetx możliwość zamówienia bezpośrednio do Polski za 11 funtów. Może to lepsza opcja ? ja rano kupilem 4 szt z przesylko dhl wyszlo 124pln/kask (platne PP) takze nie zawracajcie glowy kazie :] chyba ze ktos kontener chce kupic Edytowane 5 Października 2016 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Musiałbym zalozyc konto na paypalu. Najlepiej jakby było minimum 5 osób ktore zamawiają, bo inaczej to traci sens (przy 4 osobach wychodzi 125 zł + okolo 15 zl za wysylke w Polsce czyli 10 zl mniej niz jakby kazdy zamowil sam). Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonika Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Ja już jednego chętnego do Wrocka mam. Mogę też zamówić komuś spoza Wrocka, nie ma problemu. Paypala mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Pytanie co ma dać wysyłanie paczki do kogoś w UK? Generalnie sprawdzenie czy aby wszystko się zgadza. Taniej wyjdzie zwrócić w przypadku wtopy z jukejni niż z Kraju-Raju. A cały pomysł wziął się stąd że na wyspie wysyłka kosztuje trzy funie a koszta transportu do PL były dzielone między wszystkich. W innym przypadku bez sensu byłoby bulić jedenaście funtów za wysyłkę do kraju każdemu z osobna. Fakt, że jeśli się zbierze i ogarnie ekipa w kraju to lepiej słać jedną paczką bezpośrednio do ogara w Ojczyźnie. Ale warto mieć na uwadze j.w. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Ło masz, fajne te kaski. A miałem już nic nie kupować. Warte stówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi