rambolbambol Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) @Sobek82 Tych lampek nie wyslą do Polski. 26 funtów do pełnego kosza ... Zamawiać. Polecam Torque Wrench. Edytowane 27 Marca 2022 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Weź mi to torkułe, szkoda, bo kiere też bym przytulił, może w innym zamówieniu. Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Jestem w kolaboracji z @Roballinho. Jest tylu chętnych na OnOne Geoff, że będą dwa zamówienia. Moja pula na Geoff (zamknięta na geoff)... brak ok 6,5 funta funtów https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VhAkCSE_jGo7nJKhspfW0Wc09E1IIcMG0IsDbthX8Ew/edit#gid=0 rambolbambol x2 Sobek82 100lar3k 3143k4r2 W puli Roballhinho będą: Roballinho RafalxM Edytowane 27 Marca 2022 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Kompletuję osobne zamówienie. @rambolbambol pozwoliłem sobie na skorzystane z Twojego arkuszu. Można pisać PW, można edytować plik we własnym zaksresie. Zapraszam do dopisywania się. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hgy3BlOn6-1AVZF0y9ir0yCACi9V-Ai3/edit?usp=sharing&ouid=109546573470840390326&rtpof=true&sd=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) @Roballinho @RafalxM Jajarek ma wasze zamówienia na swojej liście wyżej ---------------------------- @Sobek82 @kazafaza @100lar3k @3143k4r2 ZAMÓWIONE Edytowane 27 Marca 2022 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 @Jarajek: dopiszę się do Twojego zamówienia ale proszę o dodanie do arkusza gdyż coś u mnie nie lata. Jeśli jest miejsce to poproszę: - 20x haków TOJOSWMBH https://www.planetx.co.uk/i/q/TOJOSWMBH/jobsworth-steel-wall-mounted-bike-hanger-(folding-hook) - 2x etui Carnac po jednym z każdego koloru https://www.planetx.co.uk/i/q/BOREGEBC/carnac-by-mombassa-beach-pod Serdecznie dziękuję panom ogarniającym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 @kazafaza niestety wygląda na to, że każdy przedmiot ma limit 5 szt. na zamówienie. Brać 5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Bardzo proszę i dziękuję. Uprzejmie proszę o automatyczne dodanie pięciu takowych do każdego z trzech następnych zamówień 🤡 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 kied deadline? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) @kazafaza pozycje dodane do zamówienia. @grzesiowu godz. 22 lub limit 135 GBP. Edytowane 27 Marca 2022 przez Jarajek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Bosze jakie to wszystko Tania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 2 godziny temu, Jarajek napisał: Zapraszam do dopisywania się. Dorzuciłem się i ja, bo od dawna czekałem na opcję zamówienia haka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Pozostało ok. 13 GBP do pełnego koszyka. Edytowane 27 Marca 2022 przez Jarajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Tak przy okazji oglądania zawartości Planety-X, odnoszę wrażenie, że asortyment bardzo zubożał w porównaniu do lat ubiegłych. Czyżby to był jakiś początek końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Na wiosnę zawsze tak było. Chociaż coś może być na rzeczy, bo spakowali i wysłali w niedzielę: Edytowane 27 Marca 2022 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) @Jarajek proszę o dodanie jeszcze tego https://www.planetx.co.uk/i/q/BAPODTOTV2/podsacs-roll-top-waterproof-dry-bag 25L MATT BLACK EDIT: jaka procedura rozliczenia, gdzie , komu? Edytowane 27 Marca 2022 przez RafalxM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 @RafalxM krolik to Ty? Nie chcesz extra rabatu 15%, że mi tam cenę zmieniasz? Zamówienie będę robił ja, więc hajsy do mnie. Szczegóły rozliczenia będę wysyłał na PW. Zamówienie skompletowane. Proszę nie podsyłać więcej linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 @Jarajek Czyli postrzegasz mnie jako królika....no dopsz.. Ja tego rabatu nie widziałem bo nie wrzucałem do koszyka (tym bardziej pewnie inaczej to wygląda jak jest więcej produktów) Obadaj tam w pliku , dodałem jeden link, jak zdążysz to podmień te torby, jak nie, albo psuje plan to niech zostaje pierwotnie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) @RafalxM wybacz, w takim razie to Google Owszem, byłem zdzwiony że widzę aktywość "zwierząt" w pliku ale nie myślałem że to Google sobie tak pogrywa 😆 Torba podmieniona. Edytowane 27 Marca 2022 przez Jarajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 na czym stoimy? pozamiatane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) @grzesiowu tak. Właśnie opłaciłem zamówienie. @Roballinho @RafalxM @MikeSkywalker @kazafaza będę kontaktował się z każdym z osobna poprzez PW. Będziemy się rozliczać w momencie wysyłki z Polski. Edytowane 27 Marca 2022 przez Jarajek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 29 Marca 2022 Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 Wysłali i naszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Nie kupiliście tych kier za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 30 Marca 2022 Udostępnij Napisano 30 Marca 2022 Nieee, w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 31 Marca 2022 Udostępnij Napisano 31 Marca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi