MikeSkywalker Napisano 28 Października 2021 Udostępnij Napisano 28 Października 2021 Ale cyrk. Moja ostatnia paczka, sprzed brexitu, zamówiona w grudniu ale i tak wysłana przez PLX w styczniu - choć wiązała się z tym samym cyrkiem to nikt nie pytał o takie szczegóły w przypadku skarpet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukwycz Napisano 10 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 W aktualnym zamówieniu do limitu 135 funtów brakuje jeszcze ok. 45. Jak ktoś jeszcze chce skorzystać, to proszę do mnie PW. Lepiej rozłoży nam się koszt przesyłki W czwartek 11.11 powiedzmy do 18 zamykamy i zamawiamy. Rozsyłka po Polsce paczkomatami lub odbiór osobisty w stolicy i okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 11 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 PW Ci posłałem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 18 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2021 O, w końcu ułatwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukwycz Napisano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 No to ostatnie zamówienie prawie porozsyłane. Użytkownika Kazafaza uprasza się o kontakt, bo privy się odbijają A z ciekawostek, trafiliśmy na promocję: ciuchy powyżej Ł60 - wysyłka do PL gratis Nie wiem, może mają to na stałe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Ok, to czyszczę z towaru nasz Smuggler Tool: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VhAkCSE_jGo7nJKhspfW0Wc09E1IIcMG0IsDbthX8Ew/edit#gid=0 Mam nadzieję, że się przydał. Jak go używać macie tu: https://www.forumrowerowe.org/topic/205416-planet-xon-oneinne-w-uk-wsp%C3%B3lne-zagraniczne-zakupy-cykliczne/?do=findComment&comment=2330433 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Chętnie podepnę się pod jakieś zamówienie po nowym roku - z małą drobnostką za 20 elżbiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Ktoś chętny na wspólne zakupy z https://r2-bike.com/ ? Wysyłka w moim przypadku 7,5€, czyli jakieś 35 złotych do podziału, o ile nie wzrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Opłaca się dzielić 7,5 euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Zawsze, jeśli potem jest pretekst, żeby spotkać się oko w oko z Mike!!! I ślad węglowy mniejszy! Raz w takich okolicznościach dostałem stalowy łyżkowidelec i to wcale nie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 Jak dla mnie to tak, a nuż ktoś potrzebuje jakąś drobnostkę (a ceny mają naprawdę dobre) i może dorzucić się do tej kwoty (fakt, może słowo podział niefortunnie użyte) a z krajową paczką wyjdzie go powiedzmy dwie dyszki za transport. A ceny na niektóre części czy akcesoria są naprawdę dobre. No i, wiadomo - odbiór w Rzeszowie czy Krakowie to zawsze okazja do zmniejszenia śladu węglowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) Podpowiedz co w tym sklepie jest warte przejrzenia? Zawsze sprawdzam czy nie ma Surly adapter washers 6mm: https://www.bike24.com/p2268855.html albo https://www.bike-components.de/en/Surly/Rear-Axle-Adapter-p57744/ ale akurat tego nie ma w R2. Także niestety z innego sklepu mam ssanie na drobiazg. Żle wspominam paczkę z Niemiec DHL, po polskiej stronie znika śledzenie, dwa polskie DHL przerzucają na siebie niemiecki numer i paczka jest zaginiona z tydzień. Możliwe, że dostaję tak naprawdę drugą paczkę ze sklepu po zgłoszeniu że zaginęła, albo cofnięciu jej nazad, teraz już nie pamiętam.... Edytowane 1 Lutego 2022 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 bike24 też wchodził w grę, ale moje klamotki mają tam nieco drożej. Trzeba by jakoś grupowo kalkulować. W r2-bike mają w dobrej cenie oświetlenie, Busch Muller, Knog. Inne działy przejrzałem tylko pobieżnie żeby w kompulsywny zakupoholizm nie popaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) 12 godzin temu, itr napisał: Zawsze, jeśli potem jest pretekst, żeby spotkać się oko w oko z Mike!!! I ślad węglowy mniejszy! Raz w takich okolicznościach dostałem stalowy łyżkowidelec i to wcale nie w oko Jeśli chodzi o ślad węglowy to jest wręcz odwrotnie. Moja przesyłka zamiast z Drezna do Wrocławia (350km) , będzie śmigać do Rzeszowa i z powrotem czyli 1200km. Edytowane 2 Lutego 2022 przez Grizzli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 2 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Bawiąc się w ślad węglowy to może zrobić trasę Drezno-Wrocław, a nieco pomniejszona Wrocław-Rzeszów. Ale, chyba nie o to chodzi. Są rzeczy nieosiągalne w Polsce, jak Salsa Cromoto czy wspomniane podkładki Surly, więc jak komuś jest po drodze się podczepić z jakimiś klamotami zawsze może kupić coś wyraźnie tańszego czy też nieosiągalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 26 Marca 2022 Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 Na planecie do jutra w dobrej cenie jest Geoff. Ktoś chce się dołączyć do zamówienia, żeby zmniejszyć koszt wysyłki? Mogę zorganizować transakcję, ale tylko dla chętnych na tę kierę. Do mieszanego zamówienia nie mam sił i czasu. https://www.planetx.co.uk/i/q/HBOOGBV2/on-one-geoff-handlebar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Ja bym dwie takie kierownice wziął, ale pod warunkiem, że dołożyłbyś jeszcze kilka fantów do zamówienia. Dokładnie potrzebuje jeszcze: JOBSWORTH PRO TORQUE WRENCH SET (TOJWMTWSV2) za 16,99 funta teraz. Pamiętaj uzbierać nie więcej niż 135 funtów w samym towarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 W Tej cenie ja też z chęcią geofa przytulę. Jak coś to jestem chętny na kierownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Też wezmę jedną, a co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Dokładać się do zamówienia. Limit 5-ciu kierownic na zamówienie już wyczerpany. Brakuje nam 43 funtów jeszcze. Jako, że na ten moment mam najwięcej w koszyku to mogę ogarnąć zamówienie. Czekam do 22:00 !!! link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VhAkCSE_jGo7nJKhspfW0Wc09E1IIcMG0IsDbthX8Ew/edit?usp=sharing Edytowane 27 Marca 2022 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 ej, cóż za limit? bo też chciałem jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Nie można więcej niż 5 sztuk zamówić na osobę. Odstąpię ci jedną. Im bliżej 135 funtów tym cena będzie niższa z uwagi na niższe koszty wysyłki. Pamiętajcie, że trzeba będzie jeszcze logistykę wewnątrz Polski doliczyć: Edytowane 27 Marca 2022 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Dziękuję Ci dobry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 27 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 @rambolbambol: kliknij jeszcze jednego wrench'a Cię prosię 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Marca 2022 Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 https://www.planetx.co.uk/i/q/LIPXBLIGHTSET/planet-x-arca-front-and-rear-bike-light-set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi