Mod Team adamos Napisano 3 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Serwus, Koledzy Janusz159 i Jarajek już mną skontaktowani. Adam odezwij się i daj znać na PW jak Ci puścić klamoty. Jeszcze raz wielkie dzięki i pokłony za organizację przemytu Ivan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Kłaniam, Najpierw mała korekta. Paczki leca ParcelForce/GLS. Nie mam pojęcia skad mi się to DPD wzięło Enyłej... Tracking do Adamosa https://przesylarka.pl/zlokalizuj/2500620 Tracking do Majkiego https://przesylarka.pl/zlokalizuj/2500613 Oby dojszło jak najpędzej Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Serwus! Cargo przechwycone, a klamoty już w dalszej drodze do Was. Niestety, Poczta Polska już nie oferuje przesyłki Kurier48h (jest tylko drogi Pocztex24h), więc wszystko leci do Was Paczką+. Pani w okienku powiedziała, że zależy od oddziału poczty w danym mieście, ale też wszystko powinno dojść do Was w przeciągu 48h. I tak: - @akkwlsk do zwrotu: 14,50 PLN + Ivanowe 22,50 PLN = 37 PLN, numer śledzenia przesyłki: 00859007735062136615 - @Janusz159 do zwrotu: 14,50 PLN + Ivanowe 22,50 PLN = 37 PLN, numer śledzenia przesyłki: 00859007735062136608 - @Jarajek do zwrotu: 16,50 PLN + Ivanowe 22,50 PLN = 39 PLN, numer śledzenia przesyłki: 00859007735062136622. Dane do przelewu zostawiam Wam na PW. Proszę o ich sprawne uregulowanie, za co z góry dziękuję. Dajcie znać jak już odbierzecie klamoty. Ciekaw jestem, na ile ta usługa Paczka+ sprawna przesyłkowo. Pzdr, a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Klamoty z mojego pudła też w trakcie dystrybucji. Wysyłki w drodze a kolegom 100-łecznym podrzucę paczkę osobiście na weekendzie Po raz n-ty podziękowania dla @IvanMTB za zorganizowanie przerzutu. Czas pokaże czy n+1 jeszcze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Przesyłka odebrana. Dostawa w mniej niż 48h na plus. Dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarajek Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Potwierdzam udany przerzut. Podpinam się pod podziękowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Ja również dziękuję za szybkie i sprawne wpłaty. No i oczywiści Wielka Pjona dla @IvanMTB @Jarajek - nie wiem jak jak to jest z tym Kurier48, przekazuję tylko, co mi powiedziała Pani Z Okienka, choć może faktycznie trzeba to zweryfikować, bo mnie ta informacja też lekko zaskoczyła.@Janusz159 - czy to prawda, że na Twojej ulicy "nie ma nieparzystych numerów", czy to tylko kurier-nieogar, który dziś do mnie dzwonił z taką rewelacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 A tak tak cos tak marudził ze jakaś ostra wymiana zdań była Dziwne to trochę ale z tego co się zorientowałem to rzeczywiście nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 6 minut temu, Janusz159 napisał: A tak tak cos tak marudził ze jakaś ostra wymiana zdań była Oj tam zaraz "ostra"... 8 minut temu, Janusz159 napisał: Dziwne to trochę ale z tego co się zorientowałem to rzeczywiście nie ma... Naprawdę dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że mieszkasz pod numerem "3"... Nic to, najważniejsze, że dotarło. Bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Właściwie to wkradł się mały błąd. Zamieniłeś numer mieszkania z numerem bloku ale fakt, najważniejsze ze paczka dotarła. Graty przetestowane i cieszą. O to chodziło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Żeby poczta polska nie popadła w samozachwyt - moja jeszcze nie dotarła od 7 rano tkwi w Zabrzu, jakieś 15km od mojego adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Czyli spóźniłem się ... Chodzi mi po głowie zakup Holdsworth Stelvio (aczkolwiek nie wiem czy dostępna L nie będzie za mała na 189cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie będzie, to duża rama. Przy moich 180cm wziąłem M-kę ale dopiero za kilka dni złożę to pomierzę. Powiem tak - z wysyłką do PL wychodzi 155 eżbiet, niewiele więcej niż niedawna cena framesetu. I raczej nie ma w tej cenie konkurencji. Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Do mnie również dotarło, dzięki za pomoc @MikeSkywalker jak już złożysz i zaczniesz jeździć to daj znać w odpowiednim wątku jak się spisuje, bo kiedyś też się nim interesowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Mam i ja. Dzięki za szmugiel i za pośrednictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Moja również dotarła, dzięki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regenade Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Paka odebrana. Panowie, wielkie dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Jakby ktoś był zainteresowany wspólnym zakupem to informuje, ze przymierzam się do zakupu ramy stelvio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz532 Napisano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 siema planuje zakup roweru z pinkbika od ludzi z innego forum dowiedziałem się że tu są robione takie przemyty. Czy trafiłem pod dobry adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 17 Maja 2018 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Ktoś chętny na zamówienie z cyclestore.co.uk ? Od £150 darmowy szip do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Coś chyba Ivana zmyło z forum, znając życie jest na jakimś epickim tripie. ( : Jakby ktoś miał do zrobienia zakupy w UK, to pisać. Ogarniemy się może sami przez jakąś firmę łączącą paczki, np. zakupywanglii.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Opcja odbioru osobistego w Sheffield ciągle niedostępna, więc i nasz przemytnik zrobił sobie urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Ktoś chętny na zakupy w Planetx z bezpośrednią wysyłką do PL ? Na dniach kupiłbym kierownicę, na razie ship wychodzi 17funia , co jest nie tyle drogo co irracjonalnie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 6 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Joł, kaski na onłanach za 13 funtów, jacyś chętni na podział kosztów przesyłki? https://www.on-one.co.uk/i/q/HEOOEND/on-one-enduro-mtb-helmet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 9 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Ja bym był skłonny kupić 1/2szt. aczkolwiek przy tej ilości i dwóch osobach dalej to średnio wychodzi. Aczkolwiek dam znać bo może szwagier też będzie zainteresowany to byłoby nas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi