MikeSkywalker Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Proszę kolegów o wybaczenie ale z powodów osobistych muszę odroczyć zajęcie się wspólnym zamówieniem do poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Mam nadzieję że cena się utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Ja odpadam :/ Inne wydatki się pojawiły i ceny niektórych rzeczy już podskoczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Zamówienie klepnięte, pozostało czekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2018 Polać temu koledze (mleka do opon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Na razie czekamy na podjęcie paczki przez kuriera, zielonego pojęcia nie mam ile może to trwać i ile zajmie paczce transport do Polski. Jak tylko pojawi się jakiś tracking niezwłocznie podeślę. W kwestii transparentności kosztów przesyłki - jest nas w pudle czterech ludzików. Przesyłka wyszła 16,99elżbiet, kurs Paypala za jedną to 4.98zł. Jeśli ktoś byłby ciekaw to w tej cenie wysyłają osiem opon, cztery siodełka, kask i jakieś pierdółki Także doliczę szanownym kolegom po 20zł do kosztu transportu krajowego a resztę wezmę na siebie, w sumie i tak miałem najwięcej klamotów. Szczegóły na PW jak przejmę pudło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 I super, pozostało tylko czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Cytuję maila: Cytat The tracking number for your order is . Use this number to track your delivery at http://www.dhl.co.uk/en.html/ Także tyle wiemy. Ale do tygodnia myślę że paka wyląduje u mnie. EDIT: Jest numer w SMS: 2714423272 Edytowane 26 Stycznia 2018 przez MikeSkywalker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Melduję że Orzeł wylądował. Przesyłki zostaną dziś nadane albo dostarczone wedle ustaleń osobiście w terminie późniejszym. Dziękuję za miłą współpracę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Szybkie pytanie - byłby ktoś chętny dołączyć do szybkiego zamówienia na PlanetX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 (edytowane) Przymierzam się do zamówienia Pickenflicka, ale będzie dostępny dopiero za miesiąc. Proszę o info jeśli ktoś będzie do tego czasu chętny na wspólny przemyt. Edytowane 16 Lutego 2018 przez Prz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 W dniu 13.02.2018 o 02:39, MikeSkywalker napisał: Szybkie pytanie - byłby ktoś chętny dołączyć do szybkiego zamówienia na PlanetX? W sumie tym razem hajsy bym uciułał. Fajnie jednak jakby się więcej luda znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 przytuliłbym dwa koszyki na bidon ;-) Jak cos tam szykujecie to bym dołączył, jesli koszt przesyłki nie przekroczy znacznie kosztu zamawianego towaru (4 Funy za 2szt) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Jeśli zamówienie na dniach to również byłbym chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Ja tylko zaznaczam, że moje zamówienie wyjdzie z PX (ze względu na czas oczekiwania na ramę) dopiero w połowie marca, jeśli odpowiadałoby Wam zamówienie do poniedziałku, ale dostawa po miesiącu to możemy to razem ogarnąć, ale jeśli zależy Wam na czasie to organizujcie się sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 @PrzZamówienie musi być złożone do poniedziałku? Przy okazji, polecacie jakieś długie portki z szelkami z planety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 We wtorek 19.02 kończy się promocja na Pickenflicka, z której chcę skorzystać, więc chciałbym w poniedziałek złożyć zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 2 godziny temu, Janusz159 napisał: Przy okazji, polecacie jakieś długie portki z szelkami z planety? https://www.planetx.co.uk/i/q/CLPXCMBS/planet-x-clubman-bib-shorts naprawdę niezła wkładka, tylko rozmiarówka nieco dziwna - ale w tej cenie można wziąć dwa rozmiary i któryś powinien podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 @MikeSkywalkerDzięki za propozycję ale akurat te posiadam, nawet Ty mi je przekazałeś osobiście Ale tym razem szukam czegos tego typu tylko że długiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 A widzisz, zapomniałem Przeoczyłem że długich szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 18 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 siemanko , jako ze rozglądam się za tanim amorem , mam pytanie czy ten RS z planety będzie miał możliwość zmiany skoku na 110-120mm , jeśli tak to przy kolejnych zakupach bym partycypował z chęcią . https://www.planetx.co.uk/i/q/FORSRESRL/rockshox-recon-silver-rl-soloair-29er-fork pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 18 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Na takie pytania to nie znam odpowiedzi, możesz napisać do ich suportu i może będą wiedzieć, albo ktoś w dziale amortyzatorów tu na forum. Dobra, to spinając wszystko w całość: jutro robię zamówienie roweru, z datą realizacji na stronie 14 marca (czyli nawet jak zamówienie pójdzie jutro to wysyłka z UK dopiero za miesiąc). Kto chciałby w nim uczestniczyć, proszę o info na priv (link do konkretnych przedmiotów do kupienia), wtedy odeślę dane do rozliczenia i wysyłką podzielimy się sprawiedliwie (jakieś drobiazgi powiedzmy 2 funty osoba, amor więcej, mój rower najwięcej ). Chyba że kolega Ivan powróci do nas i będzie skory do pośrednictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 3 godziny temu, popio napisał: mam pytanie czy ten RS z planety będzie miał możliwość zmiany skoku na 110-120mm Przegrzebałbym internety/forum ale z informacji na stronie RSa wynika że zmienić się da dodając podkładki, tyle że modelu 140mm nie widać w serwisówce. https://www.sram.com/rockshox/products/recon-rl#specs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Rower zamówiony, ale okazało się, że dodając nawet najmniejszą lampkę koszt wysyłki skacze z 43 na 80 funtów, więc jakby ktoś planował jakieś przerzuty drobnego szpeju to dalej potencjalnie jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 20 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) W dniu 19.02.2018 o 00:25, MikeSkywalker napisał: Przegrzebałbym internety/forum ale z informacji na stronie RSa wynika że zmienić się da dodając podkładki, tyle że modelu 140mm nie widać w serwisówce. no włąsnie tez mnie to zastanawia , bo największy skok dla tego recona to 130mm(dla kola 29) o co tu chodzi ? matrix? lecz jak się da zrobić to podkładkami to będę zmuszony się skusic na widła W dniu 19.02.2018 o 00:25, MikeSkywalker napisał: modelu 140mm nie widać w serwisówce Mike co to oznacza bo slabo się orientuje Edytowane 20 Lutego 2018 przez popio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi