Mod Team IvanMTB Napisano 15 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Kłaniam, Kolejne pudło poskładane, wyjdzie we środę/czwartek. Przechwytywaczem jest rafalek940 Śpiący Królewicze w środku to: moorzyn, Roballinho, cinol123 i Ulepekin. Koszt szmugla UK-PL 87.50PLN, czyli 17.50PLN od głowy. Całość rozliczana z Przechwytywaczem. Proszę napadać Przechwytywacza w celu dogadania przejecia/wysyłki w Polszcze. Szacunek... I. Kłaniam, W związku z faktem iż kolega cinol123 nie zapodał swojego adresu redystrybucyjnego w jego miejsce w paczce wskakuje Rysz. Tymbardziej luz, że on z Kato jest także pewnie zgłosi się do Ciebie osobiście rafalek940 Ale jego adres i tak dodam do opakowki, tak na wszelki... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Upss, wczoraj w nocy wrocilem po długim weekendowym rowerowaniu, adres juz podany, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau271182 Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Witam kiedy kolejne zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Moja redystrybucja zakończona. Paczki są już w drodze do blachomatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) @Tau271182:chodzi Ci o następne-następne (1.), czy kiedy wyjdzie druga paczka z ostatniego zamówienia, które zostało podzielone na pół (2.)? Ad. 1: Nie wiem. Ivan sie wypowie. Ad. 2: Paczka pewnie wyjdzie na początku przyszłego tygodnia. Jak masz coś już upatrzone, to IMHO lepiej żebyś się jeszcze do tej paczuchy dorzucił, żeby Ivan miał chwilę odsapu od przemytów. Ja tam parę dni jeszcze mogę poczekać, nie wiem jak inni współtowarzysze przemytu. Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez vucalur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Kłaniam, Moja redystrybucja zakończona. Paczki są już w drodze do blachomatów. Brawo ten Pan Jak ktoś jeszcze bardzo potrzeboski to do soboty można finalnie zamówić, ale streszczać się proszę. Wtedy zamykam ostatecznie zamówienie i paczkę. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 Kłaniam, Kolejne pudło w drodze. https://przesylarka.pl/zlokalizuj/2021069 https://www.parcelforce.com/track-trace EK325700378GB https:/gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking EK325700378GB Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Tak na szybko ! Paczka jest, najlepiej spakowana jaka w zyciu widziałem ! Jeszcze raz dziękujemy/dziękuje Sebastianowi Od jutra kto zapłacił wysyłam Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Kłaniam, No i bardzo SI Jakoś tak ogarnę w ten weekend resztę klamorów i pewnie poleci wysyłka we wtorek/środek. Zapodam detale tutaj wuaśnie... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 No niestety nie będzie to tak zaraz-teraz, bo Przechwytywaczowi się przypomniało, że jeszcze beret potrzebuje Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 … w związku z czym proponuję żebym w ramach kary zapłacił 2 dyszki więcej za ship UK→PL niż inni.Git ? Pozdrawiam,Przechwytywacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 ... i myślę, ze to jest bardzo dobra koncepcja. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulepekin Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Podziękowania dla kolegi IvanMTB oraz rafalek940 za zakup, pakowanie, wysyłkę - moje graty dotarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Sierpnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Bueno Miło słyszeć od zadowolonego Klienta. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Dopsz... Paczek poskładany, detale. Koszt całkowity 87.56PLN Przechwytywacz vucalur zgodnie z deklaracja własną pokrywa 31.26PLN z tego. Śpiący królewicze w środku to: mp3playerfan, Tomek21001, grabek, cinol123 i MikeSkywalker. Co wychodzi po 11.26PLN od głowy dla tychże. Całość kosztów do rozliczenia z Przechwytywaczem. Proszę Śpiacych Królewiczów o skontaktowanie się z Przechwytywaczem w celu uzgodnienia odbioru/przesyłki i zapłaty kosztów przemytu UK-PL i PL-PL. Uwaga. Cinol, Twoje rolki są w jednym pudełeczku z lampką Majka. Ten niewątpliwie zgłosi się do Ciebie aby dogadać co-zacz. DPD ma przechwycić pudło we wtorek, jak pojawi się śledzenie opublikuję tutaj. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 4 Września 2017 Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Śpiący królewicze w środku to: mp3playerfan, Tomek21001, grabek, cinol123 i MikeSkywalker. Proszę każdego o wysłanie mi PW z adresem email, na który będziemy się kontaktować. Adres będzie widoczny tylko dla mnie (BCC). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Kłaniam, Pudło w drodze. https://przesylarka.pl/zlokalizuj/2059992 https://tracktrace.dpd.com.pl/parcelDetails?p1=15505356821708&ID_kat=3&ID=33&Mark=18 Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Kłaniam, Klamoty przechwycone Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 9 Września 2017 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 To ja powinienem pisać, ale wyznaję metodę mailową do jedynych zainteresowanych : ) Jutro paczuchy będą w paczkomacie, o ile będzie miejsce, bo w wczoraj były z tym problemy. Jeśli ktoś sobie życzył kuriera, to DPD wyznaczyło termin odbioru na poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2017 ale wyznaję metodę mailową Transparentność Kolego, transparentność Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Orzeł wylądował. @Iwan Dzięki za ogarniecie fantów w UKjowie ! @vucalur Dzięki za redystrybucje ! Niech Wam noga podaje a łańcuch "niespadywuje" ! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek Napisano 13 Września 2017 Udostępnij Napisano 13 Września 2017 I ja gotowy. Wielkie dzięki dla organizatorów procederu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Września 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Git To lubimy czytać. Od zadowolnionych klientów Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colonel Napisano 14 Września 2017 Udostępnij Napisano 14 Września 2017 (edytowane) Panowie co znaczy status produktu "Lost in stock": 1. nie ma i nie będzie 2. będzie ale potem Edytowane 14 Września 2017 przez Colonel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 14 Września 2017 Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Planeta?Ich pytaj i odrazu 5 zdrowasiek, że trafisz na ogarniętego i komunikatywnego konsultanta ( : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi