Mod Team IvanMTB Napisano 1 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Kłaniam, Ostatnie klamoty odbieram pewnie we środę i będę organizował przerzut. Will keep you posted... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Jakieś newsy? Do świąt zdążymy? A tak poważnie, coś już wiadomo na temat szczegółów, planowanej daty wysyłki, koordynatora w kraju raju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Z tego co Ivan mówił, to kurier będzie umawiamy na po weekendzie, czyli pewnie standardowo na wtorek. Czyli, jeśli nie da ciała jak ostatnio to paczka w kraju powinna być w piątek. Ale poczekajmy na potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Kłaniam, Tak jak akkwls zapodał. Sobota/niedziela pakowanie, kurier na fetorek, w piatek przy dobrych wiatrach powinien być u Majka w Rzeszowie, gdyż on jest Przechwytywaczem. Detale ile za to-to jak już będę miał wszystko popakowane, poważone i zaklepane, jednakowż wyglada miodnie, bo koszt przerzutu UK-PL idzie na 7 czaszek, czyli bardzo przyzwoicie. Czyli jeszcze nieco cierpliwości i w niedzielkę pewnie zapodam co i zacz. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 koordynatora w kraju raju? Zgłasza się Jakby ktoś był z Podkarpacia to można dumać nad przechwyceniem paczki osobiście, jak nie to preferuję paczkomaty ale wszystko na zasadzie co-lubi-odbiorca-końcowy. Koszt wysyłki UK->PL tradycyjnie założę doliczę Wam do przesyłki krajowej a w jej sprawię będę się kontaktował na PW jak już wszystko przejmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Kłaniam, DPD zamówione, we fetorek kurier powienin pudło odebrać. Jak już nadmieniłem przechwytywaczem jest MikeSkywalker . W środku 5 Śpiacych Królewiczów - akkwlsk, Jurcyk, to_mek, robertsmu, Janusz159 i jakieś moje (w tym Ishi i Zuki - klamotki, które przy okazji jadą do Kraju-Raju. Koszty koszty... Przemyt kosztuje złotych polskich 106.81, czyli po 15.26 od głowy. Majk doliczy to do przerzutu PL-PL. Jak pojawi się tylko tracking to zapodam. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 No i rectum Panowie Nie ma już, żadnych solidnych kurierów w okolicy. Dziś pindole z DPD zdecydowali, że zadaleko mają po paczkę do mnie... Białka ma wyjście jutro, także ponowne podjecie przeklepnięte na czwartek. Także paczkens w Polszcze pewnie dopiero w przyszłą środę... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 OT:Nie wiem jak kierunek UK-PL, ale jeśli chodzi o przesyłki krajowe, to DPD obniżyło standard poniżej poziomu akceptowalnego.2 lata - rok temu było lepiej.Być może dlatego, że zamawiam przez sendit.Zresztą chłopaki od kierownic z ostatniej redystrybucji potwierdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Może ze względu na częstotliwość nadawania pokaźnych paczek, Ivanowy adres dostał się na czarną listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Siakaś plaga. Mi też właśnie kurier nie podjął paczki - adres nieodnaleziony. Hmmm, łatwo przeoczyć taką wiatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Plaga Panie, plaga... Ja tymczasem napluje na ulubione przez Ciebie LA Transport... Grunt, ze rower dotarł i wygląda, że w jednym kawałku... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Tak jak pisałem wcześniej, co do Parcelforce-GLS: Ja bym się nie zrażał jedną spóźnioną paczką. Zwłaszcza w okresie około-świątecznym, gdzie w różnych krajach mogły być różnie rozplanowane dni wolne. Tymczasem mi dzisiaj DPD odebrało paczkę krajową bez ociągania. hashtag: druga szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Pudło w drodze: https://przesylarka.pl/zlokalizuj/1810230 Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Klamoty już w Polsce. Jest szansa że do rana przerzucą je do mojego WER i dostarczą. Aczkolwiek muszą panowie wybaczyć jeśli re-dystrybucją zajmę się dopiero w czwartek albo i piątek bo wiosna to ciężki okres w mojej branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Maja 2017 Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 Cytując klasyka - syćko gra i bucy Paczucha już u mnie, redystrybucję zacznę pewnie jutro wieczorem. Zainteresowani zostaną poinformowani o opcjach wysyłki na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2017 No i bardzo pozytywnie Cała przyjemność po mojej stronie Panowie. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Potwierdzam odebranie przesyłki. Ivan, Mike wielkie dzięki! Przy okazji, test gaci na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Ja również dziękuję za przesyłkę , kierownik odebrany i pierwszy test na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Ja też odebrałem! Buzi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Ja jeszcze nie, bo moje nie wlazło do paczkomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Trzeba byo jeszcze szerszą kierę zamówić Wtedy by się na pewno zmieściło Bardzo git Panowie Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Do mnie też dotarły podarki Ivanie, Dzięks Pozdr, Krzyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Trzeba byo jeszcze szerszą kierę zamówić Wtedy by się na pewno zmieściło Wąskie kiery są dla bab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Łatwiej kijek pocieńkować niż go potem pogrubasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi