Janusz159 Napisano 6 Grudnia 2016 Napisano 6 Grudnia 2016 Mam wrażenie, że koledze Ivanowi się nudzi na tym urlopie! Może jakieś zamówienie? Z tego co widzę na ciuchy mają fajne ceny ostatnio, chętnie przygarnąłbym trochę drobiazgów. Cytuj
beskidbike Napisano 7 Grudnia 2016 Napisano 7 Grudnia 2016 Kolejna odsłona promocji w Planecie. Jak to u nich, coś jest taniej, coś drożej Mam kilka fantów i skrobnę do Ivana, może w swej dobroci pomoże w zakupie. Także jakby się uzbierała większa ilość chętnych, to może jakaś paka by poszła z Wyspy na święta? Cytuj
popio Napisano 7 Grudnia 2016 Napisano 7 Grudnia 2016 także jakby się uzbierała większa ilość chętnych, to może jakaś paka by poszła z Wyspy na święta? też o tym myślałem Cytuj
ishi Napisano 7 Grudnia 2016 Napisano 7 Grudnia 2016 HMMMMMMMMmmmmmmmm... http://www.planetx.co.uk/i/q/FROORAN27/on-one-rango-275-plus-or-29er-carbon-mountain-bike-frame W końcu poprawili info o CS - teraz ma ludzką wartość Cytuj
beskidbike Napisano 7 Grudnia 2016 Napisano 7 Grudnia 2016 To trzeba poprosić ładnie Ivana, znaleźć ogarniacza w kraju i szmuglujemy fanty pod choinkę Cytuj
konias Napisano 7 Grudnia 2016 Napisano 7 Grudnia 2016 Cześć, znajomy będzie zjeżdżał w okolicach 23 do PL (konkretnie do Gdyni, zachaczając o Szczecin). Jakby ktoś chciał dołączyć się do zamówienia to zapraszam. Za drobne rzeczy mogę wyłożyć, większe zamówienia przedpłata. Cytuj
MikeSkywalker Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Na jakich zasadach? Kompletujemy zamówienie w PLX/u Ivana, potem Twój znajomy to przewozi (jaki koszt) a potem robisz redystrybucję? Cytuj
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 znajomy będzie zjeżdżał w okolicach 23 do PL (konkretnie do Gdyni, zachaczając o Szczecin). Jakby ktoś chciał dołączyć się do zamówienia to zapraszam. Za drobne rzeczy mogę wyłożyć, większe zamówienia przedpłata. to jak bedziesz mogl zalożyć za mnie 30 funtów to ja sie pisze i pakunek moge odebrac miedzy szczecinem a gdynia (jestem z pomorza) ,również mogę pororssyłac paczki po kraju (już to czyniłem) Cytuj
konias Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Mike, jeśli to drobne rzeczy to znajomy nic nie policzy. Do pl raczej z wolnym miejscem w bagazniku jeździ (w drugą stronę już gorzej ). Redystrybucję w PL wg cennika wybranej opcji. Z mojej strony nie ma różnicy czy zamówienie będzie w PLX czy u Ivana (pytanie co na to Ivan). Ponieważ nie udzielam się tu na forum prawie wcale to dla osób które mają obawy możemy pomyśleć o wystawieniu czegoś w rodzaju usługi na allegro. Obie strony będą dzięki temu jakoś zabezpieczone. Cytuj
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 @@konias, ja chciałbym obręcze , paczka lekka ale wielkosci koła, jezeli zalozysz za mnie to ja sie pisze(odwdzięczę sie czekoladą bądz kawą) Cytuj
MikeSkywalker Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Z mojej strony nie ma różnicy czy zamówienie będzie w PLX czy u Ivana (pytanie co na to Ivan) Kwestia zamówienia wewnątrz jUKej. Czy Twój znajomy to odbierze z PLX, czy wypada mu poskładać jedną paczkę i posłać na jego adres czy np. poprosić Ivana o odebranie 2/3 zamówień i wtedy posłanie do niego. Cytuj
konias Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Popio, odbiór osobisty raczej będzie wchodził w grę tylko w Gdyni lub w Szczecinie. Nie chciałbym nadwyrężać uprzejmości kolegi tym bardziej, że nie będzie on w stanie dokładnie powiedzieć w jakich godzinach będzie na tej trasie. Mike, wg mnie zamówienie wewnątrz UK będzie najłatwiejsze. Kolega jest z okolic Ashford, a to ponad 350 km z tego co na szybko sprawdziłem zatem raczej odbiór osobisty odpada. Duże to Twoje zamówienie by było ? Cytuj
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 odbiór osobisty raczej będzie wchodził w grę tylko w Gdyni lub w Szczecinie. Nie chciałbym nadwyrężać uprzejmości kolegi tym bardziej, że nie będzie on w stanie dokładnie powiedzieć w jakich godzinach będzie na tej trasie. gdynia mi pasuje jak najbardziej, wiec ja jestem na tak. Cytuj
kazafaza Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Napisano 8 Grudnia 2016 Szczecin oferuje się podjąć część towarów celem dalszego rozesłania lub roztrwonienia POZDRo-:ver Cytuj
MikeSkywalker Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 U mnie to prawdopodobnie 3-4 oponki, a czemu piszę o odbiorze osobistym? Bo jeśli moglibyśmy liczyć na uprzejmość Ivana to mógłby odebrać nawet dwa, trzy zamówienia i kilka dni przed wyjazdem Twojego kumpla nadać do niego zbiorczą paczkę. A tak to trzeba by pojedyncze słać na jego adres. Aczkolwiek nie wiem jak wyglądają ceny przesyłek w UK i tego czy ceny w PLX rosną proporcjonalnie do zamówienia. Bo może ta druga opcja jest korzystniejsza. Cytuj
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 U mnie to prawdopodobnie 3-4 oponki, a czemu piszę o odbiorze osobistym? Bo jeśli moglibyśmy liczyć na uprzejmość Ivana to mógłby odebrać nawet dwa, trzy zamówienia i kilka dni przed wyjazdem Twojego kumpla nadać do niego zbiorczą paczkę. A tak to trzeba by pojedyncze słać na jego adres. zgadzam sie w 100% Cytuj
beskidbike Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Jeśli tylko Ivan się zgodzi, byłbym za skompletowaniem paczki u niego i zbiorcza wysyłka do Polski. Dalej redystrybucja, jak to bywało wcześniej. U mnie zamówienie to będą oponki, ktoś jeszcze też oponki, a to już się robi spora i kłopotliwa do przewiezienia autem paczka. Cytuj
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 u mnie obręcze. ja tez sądze ze najlepiej przez Ivana. szybko i bez pierniczenia. moge porozsyłas po kraju (szybko i bez pierniczenia). Cytuj
MikeSkywalker Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 No na razie jest nas tylko trójka więc szału nie ma, ale może jeszcze się zbierze kilka osób. Cytuj
kazafaza Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Napisano 8 Grudnia 2016 Nie trać nadziei. Ostatnio dwóch zawodników wybanknociło się na równowartość siedmiu darmowych koszy... @Konias: Dzięki serdeczne za propozycje szmuglerską! POZDRo-:ver Cytuj
popio Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Jak dojdzie do transakcji , szmugiel wolałbym robić ja @@kazafaza, ostatnio sie nie popisał bo może być tak ze paczki odbierzecie po świętach , sorry @@kazafaza, nie robię tobie złego PR ale taka jest prawda dotycząca ostatniej akcji prowadzonej przez Ciebie,pozdr. Cytuj
beskidbike Napisano 8 Grudnia 2016 Napisano 8 Grudnia 2016 Ja zwijki, ale nie mało, bo jeszcze dla kumpla. Oprócz tego jakieś drobiazgi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi