Mod Team IvanMTB Napisano 13 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 No proszę Koleżństwa... 4 godziny i zamykamy kramik... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 maccatuskil rama podrożała w drugim dniu promo o 100 funtuf czyli jakies 16% szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Kłaniam, Paczka niby, wyszła. Pisze niby bo DPD postanowił dziś olać moje zlecenie. Jutro powtórka, tym razem cieć na dyżurce i recepcjonistka dostana przykazanie żeby żadenego DPD-owca nie przepuszczac bez oklepu Wszystkich którzy zakupowali przeze mnie prosze o skontaktowanie sie z użyszkodnikiem blady74 w celu dogadania rozliczen i redystrybucji. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Kłaniam, No i DPD powtórki nie spaliło Jak pojawi sie tracking to zapodam. Pleasure to do bussines with you Gents Tracking----> https://przesylarka.pl/zlokalizuj/1468247 Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 O ile tracking nie łże, klamoty już w Kraju-Raju Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Odebrane i pono w jednym kawałku Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Kiedy kolejne zakupy w P-X? Teraz jest wyprzedaż Fibonacci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Kłaniam, Jak będą chętni, to kiedybądź... Black Friday w pełni ale chyba ludzi odstrasza spadek wartości złotewki względem funciora... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Mam zamówienie na 110 funtów a przesyłka do PL to 17 funtów, więc nie wiem czy czekać czy finalizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewol Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Ja będę prawdopodobnie ściągał ramę Cotica i też kilka rzeczy z Planet-X więc jeżeli Ivan będzie mógł scalić przesyłkę to możemy się dogadać. W Polsce mam umowę z kurierem za 11zł do 20kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Już zamówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Ja byłbym chętny na zamówienie, w końcu obniżyli sztyce, na co się czaiłem Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewol Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Ja sztycę, kierę i mostek. Będę jeszcze ściągał ramę Cotica. Kazafaza zaoferował, że może mi nadać ramkę więc pierdoły też pewnie zmieściłyby się. Zaraz do niego napiszę czy byłaby taka możliwość. Prz podaj linka co byś chciał dogadam szczegóły z Kazafazą jeżeli się zgodzi, jako że masz tylko sztycę wyłożę za Ciebie kasę prześlę do niego a jak paczka będzie w Polsce to się będziemy rozliczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 A i owszem. Z tym, że do pudła z ramą wejdą raczej mniejsze lub podłużne przedmioty, z np. kaskiem mogą być problemy...no i jakiś limit niespodzianek w tym pudle musi być. Dlatego nie wiem czy jest sens łączyć to ze wspólnymi zakupami dla ogółu czy raczej ograniczyć do Drzewol'a, Jego ramy i fantów i może kilku gratów dla osób z okolic Bydgoszczy? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewol Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Prz jak chcesz się podłączyć to dawaj bo chcę wysyłać przelew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 (edytowane) Patrzę jeszcze na PX i wezmę: 1) http://www.planetx.co.uk/i/q/SPFSSLKV15/fsa-sl-k-carbon-seatpost 27,2 mm 2) http://www.planetx.co.uk/i/q/TYWTBCW/wtb-cross-wolf-tcs-tyre 2 sztuki 3) http://www.planetx.co.uk/i/q/CLPXUHC/planet-x-under-helmet-cap czarna Da radę to zebrać do Twojej paczki? I jeszcze http://www.planetx.co.uk/i/q/FSVELFEN/velox-rear-saver-mudguard Camouflage i http://www.planetx.co.uk/i/q/BAPXPDWB/planet-x-padded-double-wheel-bag czarna. Edytowane 24 Listopada 2016 przez Prz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 OOo to widzę, że ponownie laba dla mnie No i gicio Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Jakby co ja jeszcze czekam na potwierdzenie, czy się uda bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 25 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 (edytowane) Też bym coś wziął, tylko nie wiem do kogo pisać Na razie widzę dla siebie 4 szt. opon. Może jeszcze jakieś drobiazgi dojdą Edytowane 25 Listopada 2016 przez beskidbike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewol Napisano 25 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Ja odpuściłem z zamówieniem w PX ale będzie szła rama poprzez Kazafazę. Prz miał chciał trochę gratów więc pisz do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Tak jak pisalem - ja ogarniam rame dla Drzewol'a i moge dorzucic jakas drobnice do tego kartonu, mam nadzieje ze upcham graty od Prz(glownie pokrowiec na kola) ale nie wiem ile miejsca pozostanie wolnego. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Moja rama przygarnęła sporo szpeju z PlanetX także pudełka od Cotica są całkiem obszerne. Wiem że były dwa albo 3 pudełka, kilka worków, wszystko rozmiaru A4 i grubości ok. 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycha Napisano 25 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Odebrane i pono w jednym kawałku [emoji106] Szacunek... I. Dzięki Ivan za przysługę, lecę Ci co najmniej browca! To samo dla pasera blady74 Wysłane z z1c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 No i cycyśnie Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Ja bym chyba DeeDara przygarnął ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi