popio Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 (edytowane) kto z Was oczekuje na Paczkę z Planety ? bo ja nie mam zadnej informacji odnosnie komu przelac pieniadze i w jakiej kwocie w sensie PL-PL bo z tego co wiem z UK juz zostala wyslana . Edytowane 31 Października 2016 przez popio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Servuss, Mam zawał roboty, przepraszam, wieczorem późnym odpiszę do każdego co/gdzie/komu/ile... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 dzieki ,licze na to ,bo pogubiony jestem a na konkretach mi zalezy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Kłaniam, Szybka akcja... Wyglada, że w najblizszym czasie - tydzień, max 2 - do Polszy będzie leciała większa paczka - rama. Jeśli ktoś chciałby za partycypowanie w kosztach dołożyć jakieś klaśmenta proszę o szybki kontakt. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komota Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Powitał, Macie jakiegoś sprawdzonego i taniego spedytora z UK do PL żeby wysłać ramę Inbreda? Na razie gromadzę szpeje u kumpla ale za chwilę będę miał komplet i czas rozglądnąć się za frachtem. Będę wdzięczny za propozycje i porady. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Poczytaj o EBS http://www.ebs-transport.com Coś mi się kojarzy, ze już dwie przesyłki rowerów zostały przez nich zrealizowane. Więcej informacji znajdziesz na kilku wcześniejszych stronach tego wątku oraz bezpośrednio u IvanMTB. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komota Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Dzięki za propozycję ale EBS odpada - Exeter nie leży w ich zasięgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Kłaniam, Jak sama rama to w spokojnie obsłuży Ci to Przesyłarka ---> https://przesylarka.pl/ A do większych klamotów - rower, rama z kołami i klamotami zobacz czy łapiesz się pod LA Transport ---> http://latransport.pl/ Ci to z kolei faworyci Lorda. Dobre doswiadczenie (rower, kilka dużogabarytowych przesyłek nierowerowych) mam też z Alltra ---> http://www.alltra.pl/ Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komota Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Ivan, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Szybka akcja już w toku. Jeśli ktos jeszcze chciałby sie dołaczyc to proszę się streszczać, bo po niedziali chciałbym całość wypchnąć do Kraju-Raju. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 a ja sie pytam gdzie jest moja paczka ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Witam, Tak jak pisałem Tobie w wiadomości prywatnej - wczoraj miała zostać dostarczona do Roberta. On też skontaktuje się z Tobą aby dogadać się na dogodny Wam obu termin przekazania paczki. Nie dramatyzuj tylko pisz bezpośrednio albo do mnie albo Roberta POZDRo-:ver ...a tymczasem Planeta OnOne oferuje do końca liściopada rabat na koszyk w wysokości 25%. Oprócz rowerów. Nieźle! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) oby nie skończyła się jak ta ostatnia w Lidlu zbieram graty do koszyka i będę robił zakupy na święta wpadnie rama i parę gratów więc pod koniec listopada można się ustawić na jakiś transport do Polski Edytowane 9 Listopada 2016 przez seczuan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Ja ieeee! Sciema z ta promocja 25%. Pare tygodni temu Codeina kosztowala 670. Teraz 899. Procenty policzcie sobie Sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz159 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Jakaś zbiorowa wysyłka towaru do kraju na dniach się szykuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Ja ######ieeee! Sciema z ta promocja 25%. Pare tygodni temu Codeina kosztowala 670. Teraz 899. Procenty policzcie sobie Sami. dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komota Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Faktycznie z tą promocją na On-One jakaś lipa, niecałe dwa tygodnie temu kupiłem ramę Inbreda za 144, a teraz kosztuje 199,99 i dodatkowo Elżbiety też się lepiej cenią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Na szczęście ceny drobnicy pozostały w większości na tym samym poziomie...jak to brytole rzeczą: you snooze you loose! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Jakaś zbiorowa wysyłka towaru do kraju na dniach się szykuję? http://www.forumrowerowe.org/topic/205416-planet-xon-oneinne-w-uk-wspolne-zagraniczne-zakupy-cykliczne/?p=1916781 Początek-połowa przyszłego tygodnia jak dobrze przypyci... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Ostatnia szansa do niedzieli... W przeciwnym wypadku zamykam pudło i wypycham w drogę do Karju-Raju... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peze Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Panowie Forumowicze... Tak żebym nie musiał przerabiać całego tego topica o zakupach w XPlanet, tak w skrócie jak organizujecie te zakupy, sensu jak działa te zbiorowy transport u Was??? Pytam, bo mam powody... już wybrałem sobie drobnicę, jaka chcę kupić na Planet X z rabatorem(25%). TYLKO JAK TO U WAS WYGLĄDA TA LOGISTYKA, o której jest ten cały temat założony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Na miejscu w UK jest Ivan ktory robi dla nas w Palnecie zakupy. Kontaktujesz sie z nim i mowisz co ma Tobie kliknąć w sklepie. Klika. Ale pierw wysylasz mu pieniadze na konto. Masz już kupione swoje zakupy i czekasz az paczka zrobi sie duża(wszyscy kupią co chcą). Jak np 5 osób robi zakupy (przez Ivana) to wysylka do PL jest dzielona na 5 osob .np 20funi na 5 to wychodzi 4F. Wysylka z UK trafia do PL do kogos z posrod tych 5 osób i ta osoba rozzsyła po Polsce innym osobą wg cennika poczty czy czegos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Na szczęście ceny drobnicy pozostały w większości na tym samym poziomie...jak to brytole rzeczą: you snooze you loose! Jak widzę że owijka za którą dawałem 2-3 funty albo że koszulka za trzy funty kosztuje dziesięć to szczerze w to wątpię. Lampka za którą dałem pięć - teraz piętnaście. Nawet te 25% nic nie zmienia Ale - co zostało powiedziane i w tym temacie i czego sam doświadczyłem - ceny w sklepie szaleją tak jak my w szale zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Lampki Knog'a pozostały niezmienione, siodło Selle, piasta Sram...przykładami moglibyśmy sie przerzucać, dlatego napisałem "w większości" żeby uniknąć wyliczanek Według mnie: jeśli ktoś obserwuje przedmiot już przeceniony oczekując na dalsze cudy to się może obudzić z ręką w nocniku. W innym przypadku rabat 25% to całkiem przyjemna sprawa. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peze Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 No kuma teraz. DZIĘKA Czas daję sobie do dziś wieczora. A te funty w Plancie faktycznie jednak wywindowane, tak jakby opłacalna na razie jedna sramowska zmieniarka przód. Tell me why that's happened? Czy to rekompensuje nam trudy zakupów za granicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi