Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Pozytywnie :thumbsup:

Jak bym miał szajsbuka to bym wystawił EBS pozytywna opinię :)

Możesz Majk w moim (i swoim) imieniu ich zapunktować - o ile masz szajsbuka ofkors :)

Szacunek...

I.

Napisano

Niniejszym informuję że przesyłki w drodze. 

@100lar3k polecony numer 00859007731793141775

@michma przesyłka paczkomatowa 635326245623400024000124

@ishi przesyłka paczkomatowa 635326245603140014000122

Macie panowie farta - spotkałem pod paczkomatem kuriera więc ja włożyłem - on wyjął i paczki już w drodze. 

Dane do przelewu macie na PW. 

Jak dotrą będę wdzięczny za informację zwrotną :) 

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

No i giciowo.

Pudło zbiorcze już zorganizowane, ostatnie rzuty na taśmę pozamawiane, część już nawet do odbioru, byle do soboty :)

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

PX odebrany, wszystko OK, czekam na dwie dosyłki i powienienem ogarniac pakowanie przed sobotą.

Oby wszystko dojszlo na czas bo inaczej tydzień obsówy do nastepnego przerzutu via EBS...

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

Miły wieczór nad pakowaniem, gdyż EBS potwierdził przyjęcie zlecenia.

Zuki do którego leci całość będzie się kontaktował ze Śpiacymi Królewiczami w sprawach re-dystrybucji w Kraju-Raju i podziału kosztów szmugla.

Szacunek...

I.

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

No to całość w drodze, kołpaki właśnie odebrali.

Jesli wszystko obedzie sie bez ansów i bansów pudło powinno być w Rzeszowie we środę.

Szacunek...

I.