Pankrat Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Ktoś może posiada softshela z planet-x? http://www.planetx.co.uk/i/q/CLPXESSJ2/planet-x-echostorm-2-softshell-jacket Warty zainteresowania czy szukać czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michma Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam, też bym chciał dołączyć do zakupów. Brałbym tego softshela z posta wyżej, czyli: http://www.planetx.co.uk/i/q/CLPXESSJ2/planet-x-echostorm-2-softshell-jacket kolor red and black, rozmiar medium. Komu, kiedy i ile przelewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 @@michma, napisz PW do Ivana dowiesz się szczegóły. A jeśli w ojczyźnie pasuje Ci odbiór w Leżajsku to mogę się przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Przepraszam za zamieszanie ale jednak zrezygnuję z zakupów. Powodem jest dziwna rozmiarówka. Dla mojego wzrostu 188 cm ( 6ft 2in) musiał bym brać rozmiar XXXL a ten z kolei będzie o wiele za szeroki w klacie i talii. Te ciuchy szyte są chyba dla karłów albo ja nie rozumiem tej rozmiarówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Owszem - jest specyficzna i generalnie różna dla różnego asortymentu. Ale myślę że przy Twoim wzroście XXL powinna być w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 sugeruję się tabelką rozmiaru z tego produktu http://www.planetx.co.uk/i/q/CLPXITLSJY/planet-x-italia-long-sleeve-jersey wolę chyba nie ryzykować, szczególnie że nie będzie opcji zwrotu czy wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) IMO lepiej sugerować się opinią tych którzy kupili. Może ktoś brał ciuch z długim rękawem i Ci coś doradzi, ja wiem tylko że rozmiarówka jest "zawyżona" więc nie wiem czy i w XL byś nie wszedł. A najlepsze że niektóre ceny jeszcze obniżyli (najlepsze dla tych którzy nie zamówili jeszcze). Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 6 godzin... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michma Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 @MikeSkywalker pewnie, od kilku lat się tam wybieram i w końcu będzie konkretny pretekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Ktoś testował te gumiaki w rozmiarze 700x40c? Cena trochę kusi...http://www.planetx.co.uk/i/q/TYOOGRT1/on-one-gravel-road-bsc-type-1-folding-tyre Edyta: już nieważne, bo widzę, że wyprzedane w tym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) O-O/PLX to jest jednak dziwny sklep - wczoraj ceny niższe dziś już wróciły do poprzednich wartości EDYTA: Ceny na PLX wróciły, na On One ciągle te lepsze. Tym bardziej tego nie ogarniam. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Tak mają poprostu, ot-co... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 zanosi się jakieś zamówienie bo sporo niezłych cen na planet x obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 @@wojtek10611, zamówienie jest już teoretycznie zamknięte. Ale paczka leci do Polski dopiero na weekendzie więc jak coś sobie upatrzyłeś pisz w te pędy do Ivana i jak ładnie to zrobisz to może jeszcze jakiś zakup popełni i upcha do paczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Kłaniam, Rzeczywiście, jako-takie zamówienie jest zamknięte, czekam tylko na odbiór ostatniego rzutu. Jednakowoż zgłosiło się dwoch spóźnialskich i możliwe, że byłby jeszcze jeden szmugiel na przełomie sierpnia/września lub na poczatku września. W zależności, czy się Towarzystwo zdecyduje na zakupy... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek10611 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Jeśli byłoby to na początku września tj. po 10 (czyt. wypłacie) to ja byłbym chętny o ile jeszcze promocje będą na planet x i mam jeszcze jednego znajomego który też na pewno byłby chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 piszcie w temacie jak zrobicie jeszcze jedna akcje to też się dołącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 kurs funta 4.99 ma sa kra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Obudziło się towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 haha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 OK... Widzę że jest wola w Narodzie... Rzut sierpniowy zamykam w ten weekend - Majk, Twoją ostatnią dokrętkę odbieram w środę i utykam wszystko do pudła, zapodam Ci detale - wyglada na to, że trzeba przygotować jakąś Kampanię Wrzśniową Zatem zamówienia do 18 września... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 jeszcze troche spadnie i codeine 29 zamowie:P rozumiem do 18 wrz na pw do kolegi Ivana pisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Dobrze rozumiesz Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Kłaniam, No to najwiekszy chyba szmugiel w mojej historii opuscił moją chawire 3 Śpiących Królweiczów: Ishi, 100lar3k i michma, zgłoście się do Majka w sprawie redystrybucji i podziału kosztów. Rzut wrześniowy w toku, beskidbike, jutro odbieram Twoje klamoty. Any more for anymore? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Dobrze być na miejscu i cieszyć się zakupami w Planet X i u Evansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi